Βολος – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/11)

Βολος – Αρης Live Streaming

Βολος – Αρης Live Streaming: Πολύ σημαντικό ματς στο Πανθεσσαλικό για Βόλο και Άρη που θέλουν νίκη.

Βολος – Αρης Live Streaming | Aris Live Streaming:

Πολύ σημαντικό ματς στο Πανθεσσαλικό για Βόλο και Άρη που θέλουν νίκη.

Σημαντικό παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο ουραγός Βόλος υποδέχεται τον Άρη (20:00), με το νικητή να παίρνει – για τους δικούς του λόγους – βαθιά «ανάσα» και τον ηττημένο να παραμένει σε καθεστώς εσωστρέφειας.

.  Aris Live Streaming

Νίκη θέλουν και οι δύο

Μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς (2-1) και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», ο Βόλος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου παρέμεινε στην τελευταία θέση με έξι βαθμούς. Όμως δείχνει σίγουρα καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους πρώτους αγώνες της στη φετινή σεζόν. Πλέον απέκτησε και ψυχολογία για να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό σε όλα τα παιχνίδια της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το τεχνικό επιτελείο των Θεσσαλών δέχτηκε ευχάριστα νέα από την ιατρική ομάδα του συλλόγου. Όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμοι μετά από αρκετό καιρό οι Σιέλης και Άλχο. Αντίθετα, εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ξανά ο Μύγας.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με δίψα για… απαντήσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο ματς με τον Ατρόμητο και ηττήθηκαν με 3-1. Αυτό το αποτέλεσμα τους κράτησε στους 14 βαθμούς, πίσω από την 5η της βαθμολογίας, Λαμία.

Ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει σε αλλαγές και εκτός απροόπτου θα επιλέξει σύστημα με τρεις αμυντικούς. Στόχος του είναι να θωρακίσει τα μετόπισθεν και να καλύψει την απουσία του τιμωρημένου Φαμπιάνο. Εκτός δράσης είναι επίσης οι τραυματίες Φεράρι, Βέλεθ, Οντουμπάτζο, Πάβιτσιτς και Ρουπ. Αντίθετα, υπολογίζονται κανονικά οι Ζαν Ζουλ και Κίκε Σαβέριο, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί με τους Μοντόγια, Μπράμπετς και Φατόρε στην άμυνα. Επίσης, σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Κουέστα, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης «έχτισε» καλή παράδοση τους προηγούμενους μήνες σε ό,τι αφορά τις αναμετρήσεις της κόντρα στο Βόλο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Άρης μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στο συγκεκριμένο «ζευγάρι» με συνολικό σκορ 10-2.

«Θα είμαι αρωγός της προσπάθειας των ομάδων της Θεσσαλονίκης για νέα γήπεδα και υποδομές»

Για τις αθλητικές υποδομές της πόλης και πιο συγκεκριμένα για τα γήπεδα ΠΑΟΚ – Άρη – Ηρακλή μίλησε μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επισήμως σε λιγότερο από δυο μήνες, τόνισε πως θα είναι «αρωγός σε όλα» ερωτώμενος για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά:

«Πρώτον να αποφασίσει η ομάδα ότι το ξεκινάει. Υπάρχει μια ειλημμένη απόφαση, υπάρχει μια προχωρημένη μελετητική ωρίμανση αυτής της προσπάθειας. Άρα με αυτή την επανέναρξη θα πρέπει να είμαι αρωγός σε όλα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο ΠΑΟΚ που τώρα έχει την ωριμότητα, αλλά και ο Άρης, ο Ηρακλής, οι οποίοι διεκδικούν υποδομές. Πρέπει να γίνει σαφές ότι θα πρέπει να τύχουν της υποστήριξης της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά την οικονομική υποστήριξη», υπογράμμισε ο κ. Αγγελούδης.

«Νομίζω πως, δυο μέτρα και δυο σταθμά σε ότι αφορά τα θέματα της Θεσσαλονίκης και δη της αθλητικής Θεσσαλονίκης ας ανήκουν στο παρελθόν», κατέληξε ο ίδιος.

Βολος – Αρης Live Streaming: «Μην ταξιδέψετε στον Βόλο»

Κάλεσμα στους φιλάθλους του να μην ταξιδέψουν στον Βόλο ενόψει της σαββατιάτικης (11/11) αναμέτρησης εναντίον της τοπικής ομάδας για την 11η αγωνιστική της Super League καθώς δεν έλαβε εισιτήρια απηύθυνε ο Άρης.

Χαρακτηριστικά, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Βόλος Ν.Π.Σ.-ΑΡΗΣ ζήτησε εισιτήρια. Ωστόσο, η απάντηση τόσο από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας όσο και της Αστυνομίας ήταν αρνητική στο σχετικό αίτημα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά από τον κόσμο της ομάδας μας να μην ταξιδέψει το ερχόμενο Σάββατο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας».

Βολος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News