ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/10)

Μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να θέλουν μόνο νίκη.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά (07/04)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να θέλουν μόνο νίκη.

Ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) σε ένα ματς – κορυφής για την 9η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά φέτος. Tο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας (19:30) συνοδεύεται με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, που προέρχονται από διαφορετικές βραδιές στο Europa League.

Όλα για τη νίκη

Σε πρώτη φάση, η «Ένωση» καλείται να ξεπεράσει την ήττα από τη Μαρσέιγ (3-1), που την άφησε στη 2η θέση του ομίλου της στο Europa League. Η ΑΕΚ πλήρωσε ένα μεγάλο λάθος του Στάνκοβιτς, που αποβλήθηκε λίγο πριν το 2-1 των Γάλλων, καθώς φυσικά και τις πολλές απουσίες της.

Τώρα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επιστρέφει σε ρυθμούς Super League. Θα ψάξει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Καθώς και το δεύτερο σερί τρίποντο σε ντέρμπι μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Εκτός από την βοήθεια των φιλάθλων της, η ΑΕΚ έχει στο πλευρό της και την πρόσφατη παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ντέρμπι, οι «κιτρινόμαυροι» μέτρησαν τέσσερις νίκες. Ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια κέρδισαν χωρίς να δεχτούν καν γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Γκαρσία και Αραούχο θα παραμείνουν ξανά εκτός. Επίσης, εκτός έμειναν και οι Κάλενς και Ζίνι λόγω ενοχλήσεων. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Γκατσίνοβιτς και Πιζάρο και θα πάρουν χρόνο.

Στην αντίπερα όχθη, η ψυχολογία βρίσκεται στο ανώτερο δυνατό σημείο. Η σπουδαία νίκη επί της Αμπερντίν (3-2), που συνοδεύτηκε με ανατροπή από το 2-0 στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα. Έφερε το «3/3» για τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League και ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία του στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν ξανά αντίδραση σπουδαίας ομάδας. Πλέον ετοιμάζονται να κυνηγήσουν ακόμα ένα μεγάλο διπλό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό του πλάνο. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ενισχυμένος με τον  Μέϊτε, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Σκωτίας. Επίσης, φανέλα βασικού διεκδικούν οι Μπάμπα, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα και Κεντζιόρα.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Φέλιξ Μπριχ: «Πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με VAR – Το εκμεταλλεύομαι για να διορθώσω λάθος μου»

Για το πόσο πιο δίκαιο έγινε το ποδόσφαιρο με την εισαγωγή του VAR μίλησε σε πρόσφατη παρουσίασή του σε Έκθεση Βιβλίου στην Φρανκφούρτη που διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της γερμανικής Ομοσπονδίας ο ρέφερι του αυριανού ντέρμπι της OPAP Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, Φέλιξ Μπριχ.

Ο έμπειρος διαιτητής μίλησε αρχικά για την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Σε μικρή απόσταση» που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην εισαγωγή του VAR στο ποδόσφαιρο.

«Αν έχω την ψηφιακή ευκαιρία να διορθώσω ένα λάθος, είμαι στην ευχάριστη θέση να το εκμεταλλευτώ. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο, αλλά το ποδόσφαιρο έγινε πιο δίκαιο χάρις τη χρήση του VAR», είπε ο έμπειρος Γερμανός διαιτητής που έχει σφυρίξει σε δύο Μουντιάλ και από το 2004 έχει διευθύνει 337 ματς στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Μπριχ αναφέρθηκε και στη ζωή ενός διαιτητή του επιπέδου. Μίλησε για τις επαφές που είχε συχνά για το παιχνίδι με κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Τέρι, ο Ράμος και Ιμπραΐμοβιτς. «Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τους κορυφαίους παίκτες», ανέφερε για αυτές τις συναντήσεις.

Να σημειωθεί πως μόνο την περασμένη Κυριακή την εν λόγω Έκθεση επισκέφτηκαν περισσότερα από 215.000 άτομα σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Τα πλάνα του Αλμέιδα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αλλά το πλάνο του Αλμέιδα για τη νίκη δεν αλλάζει.

Ίδιο πλάνο, διαφορετικά πρόσωπα. Αυτό είναι το αγωνιστικό μοντέλο της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα και φέτος με τις πολλές απουσίες σε κάθε ματς υπηρετείται πιστά. Η ήττα στη Μασσαλία πλήγωσε την Ένωση με πολλούς τρόπους. Αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι ξεπερνά κάθε δυσκολία και βγαίνει πιο δυνατή.

Στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή κι να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Χατζισαφί. Αλλά και οι Κάλενς, Ζίνι που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν οι Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, που δύσκολα θα πάρουν θέση βασικού.

Ο Αλμέιδα θα στηρίξει τον Στάνκοβιτς και θα τον διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια, παρά το μοιραίο λάθος του κόντρα στη Μαρσέιγ. Εξάλλου, δεν ξεχνά ότι ο Αυστριακός γκολκίπερ είναι εκ των κορυφαίων παικτών φέτος, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Βίντα, Μουκουντί, αριστερά ο Μοχαμαντί και δεξιά ο Ρότα. Στα χαφ ίσως χαλάσει το δίδυμο των Σιμάνσκι, Γιόνσον, με τον Πινέδα θα παίξει ως οκτάρι. Σε αυτό το σενάριο, ο Τσούμπερ θα παίξει αριστερά, ο Ελίασον δεξιά και ο Μάνταλος πίσω από τον Πόνσε.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Πώς γίνεται 12 άτομα να κυκλοφορούν με τσεκούρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;»

«Υπάρχει μια υποτίμηση του περιστατικού και δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Να τελειώσει το αυτόφωρο να μην γίνουν συλλήψεις, αυτός είναι ο σκοπός;», δήλωσε ο Θοδωρής Καραγιάννης, δικηγόρος του 35χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, που δέχθηκε άγρια επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καραγιάννης υπογράμμισε πως οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν πάρει κατάθεση ούτε από τον παθόντα, που έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του με τραύματα στα χέρια και τα πόδια.

«Παρακαλάμε από χθες να πάει κάποιος να του πάρει κατάθεση. Διότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Μπορεί να δώσει κατάθεση, το ζητάει ο ίδιος, απλά δεν μπορεί να σηκωθεί», είπε.

Ο κ. Καραγιάννης σημείωσε πως το περιστατικό σημειώθηκε 5 το πρωί. Όταν ο εντολέας του βγήκε από το κατάστημα όπου έπινε ποτό. «Του όρμηξε μία ομαδα 30 ατόμων, όπου οι 10-12 χτυπούσαν. Είχαν τσεκούρια, τέιζερ, αλυσίδες και οι υπόλοιποι είχαν πυρσούς και φώναζαν συνθήματα κατά της ομάδας που υποστηρίζει ο παθών», περιέγραψε.

«Τώρα το πώς γίνεται 12 άτομα να κυκλοφορούν με τσεκούρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να γυρνάνε γύρω γύρω είναι ένα άλλο ζήτημα. Είναι επίσης πρωτόγνωρο γιατί σε άλλου είδους εγκλήματα δεν βλέπουμε να κυκλοφορεί κόσμος με τσεκούρια στο κέντρο της πόλης. Χτυπούσαν σε ζωτικά σημεία», είπε και πρόσθεσε πως ο 35χρονος έβαλε τα πόδια και τα χέρια οπότε απορρόφησαν όλα τα χτυπήματα.

«Το ενδεικτικό της κατάστασης και της βούλησης των δραστών είναι ότι αφού σταμάτησαν και έφυγαν, μετά κάποιοι από αυτούς, λίγο πιο θερμοκέφαλοι ξανά όρμησαν», τόνισε και σημείωσε ότι γείτονες και θαμώνες ήταν αυτοί που έσωσαν τον εντολέα του.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συλλήψεις και έτσι όπως πάει η κατάσταση δεν φαίνεται να έχουμε γιατί θα τελειώσει το αυτόφωρο», είπε καταληκτικά ο κ. Καραγιάννης.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr