ΟΦΗ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/10)

ΟΦΗ - Ολυμπιακος Live Streaming

Να περάσει από τη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ θέλει ο Ολυμπιακός.

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Να περάσει από τη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ θέλει ο Ολυμπιακός

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό ολοκληρώνεται τη Δευτέρα το βράδυ (21:30) η 9η αγωνιστική της Super League.

Το «Γεντί Κουλέ» θα είναι κατάμεστο και ο ΟΦΗ φέτος δεν αστειεύεται απέναντι στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Ζόρικη έξοδος

Οι Κρητικοί με 13 βαθμούς σε 8 παιχνίδια παρουσιάζουν μια ομάδα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη της πάνω στο χορτάρι.

Ο ΟΦΗ έχει ηττηθεί φέτος μόνο μια φορά (3-4-1) και συμπλήρωσε 6 σερί αγωνιστικές αήττητος με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Επίσης οι παίκτες του Νταμπράουσκας φέτος μέσα στην έδρα τους τα πηγαίνουν εξαιρετικά κόντρα στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα έχει κερδίσει Άρη (3-2), ΠΑΟΚ (1-0) και ΑΕΚ (2-0). Μάλιστα, στα τρία συγκεκριμένα ματς σκόραρε και απέδειξε ότι δεν λειτουργεί με στόχο να χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου. Στην αποστολή των Κρητικών μπήκε ο Μάρκο Μπάκιτς που τις τελευταίες ημέρες ανέβασε ρυθμό. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Κουτεντάκης, Αποστολάκης, Σημανταράκης και Καλαφάτης, αλλά και ο τραυματίας Θεοδοσουλάκης.

 

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης χωρίς τους Φορτούνη και Ροντινέι. Τη  απουσία του Βραζιλιάνου μπακ θα καλύψει ο Κίνι. Οι υπόλοιπο τρεις παίκτες στην άμυνα θα είναι οι Ρέτσος, Πορόζο και Ορτέγκα.

Στη μεσαία γραμμή οι Χέσε, Καμαρά θα αναλάβουν δράση. Επίσης, στην  επίθεση «κλειδωμένες» είναι οι θέσεις των Ποντένσε και Μασούρα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αποφασίσει τελευταία στιγμή ποιος εκ των Σλομπάκεν, Μπιελ θα παίξει πίσω από τον Ελ Καμπί.

Οι Πειραιώτες μετά την τιμωρία που τους επιβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (ήττα 0-3 και αφαίρεση ενός βαθμού) δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν ποδοσφαιρικές απαντήσεις πάνω στο τερέν.

Το story της αναμέτρησης στην Κρήτη είναι σε «ερυθρόλευκο» φόντο. Ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί στο Ηράκλειο από το 2018 και έκτοτε μετράει 5 σερί νίκες.

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming: Επιστρέφει ο Μασούρας, διεκδικούν θέση Μπιέλ, Σολμπάκεν

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ.

Τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ θέλει ο Ολυμπιακός, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του, σε σχέση με το ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Αν και ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα ή το σύστημα των «ερυθρόλευκων», είναι δεδομένο ότι κάποια πρόσωπα θα αλλάξουν, λόγω της απουσίας του Ροντινέι και του Φορτούνη.

Στην άμυνα θα διατηρηθεί το δίδυμο Ρέτσος-Πορόζο που τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στους Άγγλους. Ενώ στα άκρα ο Κίνι θα παίξει δεξιά και ο Ορτέγκα αριστερά. Στα χαφ αναμένεται να αγωνιστούν δύο, οι Χέσε και Καμαρά, ενώ στην τετράδα της επίθεσης, θα επιστρέψει ο Μασούρας στο σχήμα, ο Ποντένσε θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο, ενώ Σολμπάκεν και Μπιέλ διεκδικούν την τρίτη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Στην κορυφή ο Ελ Κααμπί είναι πρόθυμος να αγωνιστεί και πάλι βασικός. Αλλά υπάρχει και η επιλογή του Γιόβετιτς, που θέλει να πάρει την ευκαιρία.

Τα αδιάσειστα στοιχεία που οδήγησαν στη δικαίωση του Παναθηναϊκού – Γιατί ψάχνει… θαύμα ο Ολυμπιακός στην Εφέσεων

Ο Παναθηναϊκός βγήκε κερδισμένος από τη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ. Για το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» που διεκόπη εξαιτίας του τραυματισμού του Χουάνκαρ.

Η υπόθεση μεταφέρεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όπου όμως, οι πιθανότητες να δικαιωθούν οι «ερυθρόλευκοι» όχι δεν είναι με το μέρος τους, αλλά ουσιαστικά είναι απειροελάχιστες. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα από τη στιγμή που ο τραυματισμός είναι διαπιστωμένος. Και επίσης καταγεγραμμένος στην γνωμάτευση του γιατρού αγώνα και με τη σφραγίδα του διαιτητή.

Η πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου Αντιγόνη Σταμολέκα αναμένεται να εκδώσει τη Δευτέρα 30/10 το σκεπτικό της απόφασης. Την τύχη της οποίας είχε προαναγγείλει ακόμη και ο Αλέξης Κούγιας μετά τη συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Μαρέσκα. Η οποία απ’ ότι φαίνεται έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν αυτή δημοσιοποιηθεί, ο γνωστός ποινικολόγος που δε μπορεί κανείς να πει ότι πρόσκειται στην πράσινη πλευρά, προέβλεπε συνέχιση του ντέρμπι και στη συνέχεια τόνιζε ότι νίκη του Παναθηναϊκού στο Πειθαρχικό Όργανο είναι μονόδρομος, όπως και έγινε.

Η σοβαρότητα της συμπληρωματικής έκθεσης-κατάθεσης του διαιτητή ήταν προφανώς και ο λόγος που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μη γίνει αποδεκτή, αμφισβητώντας τη γνησιότητά της χωρίς αποτέλεσμα.

Τι έλεγε μεταξύ άλλων η συμπληρωματική έκθεση; Ότι ένας από τους τρεις λόγους που ο Μαρέσκα οδηγήθηκε στην απόφαση της διακοπής ήταν… «στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά από την στιγμή της προσωρινής διακοπής. Κάτι που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No.3 του Παναθηναϊκού». Άρα υπήρχε τραυματισμός κάτι που είχε ειπωθεί από το πρώτο λεπτό. Έστω και αν ο Ιταλός ρέφερι αποφάσισε να εξαντλήσει τις πιθανότητες να γίνει ο αγώνας και δεν τον διέκοψε από την πρώτη στιγμή.

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming: Στο κενό

Στο κενό έπεσε – και είναι εξόχως σημαντικό αυτό – και η γραμμή των τριών νομικών των «ερυθρόλευκων». Δημακόπουλου, Δ. Καρπετόπουλου και Χατζησαββάογλου τόνισαν ότι η διακοπή του αγώνα δεν προέκυψε εξαιτίας του τραυματισμού. Αλλά επειδή είχαν περάσει 2.5 ώρες και δεν μπορούσε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το γεγονός όμως, ότι ακόμη και τότε ο Ιταλός ρέφερι, μετά από τις 2.5 ώρες, ζήτησε από τον γιατρό να του πει αν ο Χουάνκαρ μπορεί να παίξει σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένος εφόσον έπαιρνε το «οκ» να βγάλει τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο για να παιχθούν τα υπόλοιπα 40 λεπτά. Δεν το πήρε όμως, και ο Ιταλός έκρινε ότι με αυτά τα δεδομένα υπήρχε τραυματισμός άρα η προσωρινή διακοπή έπρεπε να μετατραπεί σε μόνιμη.

Επίσης, ο γιατρός ποτέ δεν ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ικανός να αγωνιστεί. Και ποτέ δεν υπήρχε λόγος άρσης της προσωρινής διακοπής.

Για την αναφορά του Ολυμπιακού ότι ο Παναθηναϊκός παρήγγειλε πίτσες όντας αποφασισμένος να μη συνεχίσει το παιχνίδι, δεν χρειάζεται να γίνει λόγος. Καταρρίφθηκε από την πρώτη στιγμή από τους κ. Βαγιάκο, Κέζα και τον αντιπρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Είπαν ότι η παραγγελία έγινε από το μεσημέρι με παράδοση την ώρα που υπό κανονικές συνθήκες το παιχνίδι θα είχε ολοκληρωθεί. Ήταν ένα φαιδρό επιχείρημα που έπεσε στο κενό και είχε καθαρά επικοινωνιακή στόχευση από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Η «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα δε, ότι το ματς είχε διακοπεί επειδή αποχώρησε ο Παναθηναϊκός. Αμφισβητώντας το μέγεθος του τραυματισμού του Χουάνκαρ είχε καταρριφθεί από την πρώτη στιγμή με τη μη κλήση των «πράσινων» σε απολογία.

Εν γένει οτιδήποτε ειπώθηκε έξω από το Καραϊσκάκη έσκασε σαν φούσκα. Τα στοιχεία δείχνουν πως μόνο μια… εφεύρεση θα μπορούσε να εκδώσει μια διαφορετική ποινή. Η κ. Αντιγόνη Σταμολέκα μοιάζει να μην μπήκε καν σε δεύτερη σκέψη. Για αυτό και μοιάζει απίθανο πια να υπάρξει ανατροπή στην Εφέσεων.

ΟΦΗ – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News