Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/10)

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Να χτίσει σερί νικών θέλει ο Άρης που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Aris Live Streaming:

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) για την 9η αγωνιστική της Super League.

Το… δραματικό γκολ του Φαμπιάνο στο 97’ έσωσε τον Άρη από νέα εντός έδρας γκέλα. Ο έμπειρος στόπερ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με τον αξιόμαχο Πανσερραϊκό. Έτσι, η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (4-1) και το 1-1 με τη Κηφισιά (1-1).

Θέλει σερί και ηρεμία

Τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για ακόμα ένα must win ματς στην έδρα τους. Μάλιστα, έχουν και το ρόλο του απόλυτου φαβορί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30). Το τεχνικό επιτελείο του Άρη (11β.) αναμένεται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους τραυματίες Ζαν Ζουλ, Φραν Βέλεθ και Κίκε Σαβέριο. Φυσικά, εκτός είναι και ο Λούκας Ρουπ, που επέστρεψε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να συνεχίσει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Με βάση τα δεδομένα, ο Μάντζιος δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές. Η ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μενέντες, Πάρντο και Μορόν.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ καλείται να κυνηγήσει υπέρβαση. Τόσο λόγω της δυναμικής του Άρη, όσο και εξαιτίας της δικής του αγωνιστικής εικόνας. Οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια. Μάλιστα, δέχθηκαν συνολικά 13 γκολ, ενώ η τελευταία νίκη τους καταγράφηκε στην πρεμιέρα της Super League και στο άνετο 3-0 επί της Κηφισιάς.

Το θετικό για τον Θανάση Στάικο είναι πως υπολογίζει κανονικά στους Πανάγου και Κλέιμαν. Όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να βρει άμεσα λύσεις για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Επιπρόσθετα, ο ΠΑΣ καλείται να ξεπεράσει και την αρνητική παράδοση που έχει «χτίσει» τα προηγούμενα χρόνια με τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και μετρούν τρεις σερί εμφατικές νίκες (3-0, 4-0, 3-1). Το τελευταίο τρίποντο του ΠΑΣ καταγράφηκε το 2022 (2-0). Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι Ηπειρώτες κέρδισαν μόλις μία φορά στα τελευταία εφτά παιχνίδια τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σουλεϊμάνοφ: «Είμαστε ανεβασμένοι, τεράστια ώθηση ο κόσμος»

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Ξεκίνησε αποθεραπεία ο Βέλεθ

Την αποθεραπεία του επί ισπανικού εδάφους ξεκίνησε ο Φραν Βέλεθ μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε πριν δύο βδομάδες (14/10).

Υπενθυμίζεται πως ο Ίβηρας αμυντικός του Άρη υπέστη θλάση τρίτου βαθμού  στον ορθό μηριαίο, στην Πτολεμαΐδα, όπου και πραγματοποιήθηκε μίνι προετοιμασία στο πλαίσιο της διακοπής της Super League.

Σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων αποφασίστηκε να υποβληθεί τελικά σε εγχείρηση και όχι ν’ ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία.

Ο 32χρονος στόπερ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες και θα παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα στην πατρίδα του, όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας. Έπειτα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει το πρόγραμμά του, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ των Θεσσαλονικέων.

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Φαμπιάνο

Οι καλές εμφανίσεις του Φαμπιάνο με τον Άρη, δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο αμυντικός του Άρη όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, κάνει την διοίκηση των «Κιτρινόμαυρων» να σκέφτεται από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στον Άρη απέναντι στον Πανσερραϊκό, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 90+7′, φτάνοντας τα τρία γκολ σε οκτώ παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Επίσης, ο σκληροτράχηλος υψηλόσωμος παίκτης, δεν έχει χάσει φέτος ούτε ένα λεπτό συμμετοχής, βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα του.

Στον Άρη διανύει την τρίτη του σεζόν και είναι πλέον ένας από τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει ο, Άκης Μάντζιος στο ρόστερ του.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις με φόντο την ανανέωση.

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News