Μπατσκα Τοπολα – Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/10)

Ολυμπιακος – Γουεστ Χαμ Live Streaming

O Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο Φάληρο.

Ολυμπιακος – Γουεστ Χαμ Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

«Τελικός» για τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Γουέστ Χαμ (19:45) για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ψάχνουν μόνο τη νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε αντίθεση με τις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ξεκινήσει καλά στα ματς του πρώτου ομίλου του Europa League. Η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Φράιμπουργκ (2-3) έφερε προβληματισμό. Όπως φυσικά και η εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπάτσκα Τοπόλα (2-2). Αφού ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 πριν τον ισοφαρίσει η – θεωρητικά – πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ.

Καίγεται για νίκη

Έτσι, με μόλις έναν βαθμό μετά τα πρώτα δύο ματς, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζεται για «τελικό» κόντρα στην ισχυρή Γουέστ Χαμ. Οι Άγγλοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά κερδίζοντας την Μπάτσκα Τοπόλα (3-1) και την Φράιμπουργκ (2-1). Πλέον, ετοιμάζονται για το 3/3 και για το αποτέλεσμα που θα «κλειδώσει» σε μεγάλο ποσοστό την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, o Ολυμπιακός θα εμφανιστεί φρέσκος. Λόγω της διακοπής για ρίψη κροτίδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όμως ο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα. Ο Νίκολα Φρέιρε δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ. Εκτός δράσης είναι και ο Αντρέας Ντόι, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τοπόλα. Έτσι, όλα δείχνουν πως ο νεαρός Πορόζο θα παίξει στο πλευρό του Ρέτσου.  Από εκεί και πέρα, η βασική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλο, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί.

Στην άλλη μεριά, ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπεν Τζόνσον και Άαρον Κρέσγουελ. Επίσης, υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Είχε μείνει στον πάγκο στην βαριά ήττα της ομάδας του με 4-1 από την Άστον Βίλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια του σε όμιλο του Europa League. Πέρσι μέτρησε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε έξι ματς. Φέτος έχει στο ενεργητικό του μία ήττα και μία ισοπαλία.

Ολυμπιακος – Γουεστ Χαμ Live Streaming: Σε απολογία ο Ολυμπιακός με κίνδυνο μηδενισμού – «Καθαρός» ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς τον Παναθηναϊκό οι κλήσεις σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή. Με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει με μηδενισμό στο ντέρμπι, αφαίρεση 1 βαθμού και τιμωρία 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Την πρώτη… κατεύθυνση για την πολύκροτη υπόθεση του “αιώνιου” ντέρμπι που διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, δίνουν οι κλήσεις σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague.

Είναι πλέον… επίσημο ότι ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με καμία τιμωρία για την απόφασή του να μη συνεχίσει το παιχνίδι έπειτα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του. Αντιθέτως με πολύ βαριές ποινές απειλείται η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν να χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0, με αφαίρεση 1 βαθμού αλλά και με τιμωρία της έδρας τους για 2-4 αγωνιστικές!

Τέλος να σημειώσουμε ότι παρότι δεν έχει κληθεί σε απολογία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαντάζει δεδομένο ότι θα ζητήσει να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, ως έχουσας έννομο συμφέρον.

Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν το πρωί της Πέμπτης (26/10) στις 10:30.

4/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/114/1/6-ξδ από 23-10-2023 Έκθεση της Αστυνομίας” στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’, β’ ιι, 3 περ. Ι α’, ε’, ΙΙ περ.β, ΙΙΙ, 4 περ. α’ , παρ.6 περ. β, δ, στ, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ.3 περ. ΙΙ του ΚΑΠ.

Η μη κλήση του Παναθηναϊκού σε απολογία κατέρριψε την «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα

H Super League δεν κάλεσε φυσικά τον Παναθηναϊκό σε απολογία για το ντέρμπι αιωνίων και με τον τρόπο αυτό καταρρίφθηκε η προπαγάνδα που προσπάθησε να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός.

Το ντέρμπι αιωνίων θα ολοκληρωθεί στα αρμόδια δικαστικά έδρανα. Το βράδυ της Κυριακής γράφτηκε άλλη μια μέρα σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά την επίτευξη του γκολ του Ολυμπιακού, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν μια κροτίδα κρότου λάμψης, που οδήγησε στον τραυματισμό του Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού υπέστη διάσειση λαβυρίνθου και μάλιστα είχε απώλεια του 30% της ακοής του.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι είχαν συμβεί όλα αυτά ο Ολυμπιακός και ο… περίγυρός του  προσπάθησαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι το ματς διακόπηκε καθώς αποχώρησε ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα, επίσημα η ΠΑΕ της ομάδας του Πειραιά αμφισβητούσε το μέγεθος του τραυματισμού του παίκτη του «τριφυλλιού».

Σήμερα λοιπόν η μη κλήση του Παναθηναϊκού σε απολογία κατέρριψε όλη αυτή την προπαγάνδα που προσπάθησε να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός. Θα ήταν ανήκουστο φυσικά να κατηγορηθεί το τριφύλλι. Ειδικά τη στιγμή που παίκτης της ομάδας έχει χτυπηθεί από κροτίδα που έχει πέσει στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Όλο αυτό που… στήθηκε από την απέναντι πλευρά καταρρίφθηκε μόλις λίγα 24ωρα, με την μη κλήση του τριφυλλιού σε απολογία.

Ολυμπιακος – Γουεστ Χαμ Live Streaming: Ο «εφευρέτης» του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ξανά στο «Καραϊσκάκη»

Και το όνομα αυτού… Άντρις Τρεϊμάνις. Δηλώνει διαιτητής με σήμα UEFA, αλλά εμείς θα του χαρίσουμε απλόχερα και τον τίτλο του «εφευρέτη». Διότι μόνο έτσι μας έρχεται στο μυαλό ο Λετονός ρέφερι.

Και επειδή σίγουρα θα αναρωτηθείτε τι ακριβώς εννοούμε στον πρόλογο; Απλά θα θυμίσουμε το ματς. Ήταν 17 Οκτωβρίου του 2022 όταν ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 των «ερυθρόλευκων». Όμως ουδείς μπορεί να ξεχάσει τη διαιτητική απόφαση που έφερε στο μυαλό όλων τα χρόνια της «σκληρής» παράγκας.

Στο 61′ ο Ολιβέιρα γκρεμίζεται μέσα στην περιοχή από τους Μπα και Τζολάκη. Ο Τρεϊμάνις αρχικά καταλογίζει την «καραμπινάτη» παράβαση. Θα  την έδινε και ο πλέον σκληροπυρηνικός οπαδός του Ολυμπιακού. Ωστόσο, εν συνεχεία κατόπιν παρέμβασης του VAR παίρνει πίσω την απόφασή του, αλλά και την κίτρινη κάρτα που είχε δείξει στον Μπα.

Μία απόφαση που ήταν λογικό να προκαλέσει την αντίδραση του επίσημου ΠΑΟΚ, αλλά και αυτή του Ολιβέιρα που είχε αναφέρει: «Ρεφ, ήταν μόνο ένα πέναλτι ή δύο; Προσπάθησαν να μας ρίξουν άλλα εμείς δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα, +3! Συγχαρητήρια παιδιά! ΠΑΟΚ».

Ο επίσημος ΠΑΟΚ, όπως προαναφέραμε, αντέδρασε άμεσα στην απόφαση του διαιτητή να πάρει πίσω την απόφαση για πέναλτι, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο στο Twitter: «Νέος κανονισμός, εισαγόμενος, Λετονικός! Κάντε σάντουιτς τους επιθετικούς!»

Ολυμπιακος – Γουεστ Χαμ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News