Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/10)

Ολυμπιακος - Παρτιζαν Live Streaming

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει εντός έδρας την Παρτιζάν.

Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Μεγάλο ντέρμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν (21:15) σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Η πρώτη φετινή «διαβολοβδομάδα» δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό στην Ιταλία. Ηττήθηκαν από την Ολίμπια Μιλάνο με 65-53, σε ένα αποτέλεσμα που τους έριξε στο 1-2 στην Euroleague.

Οι απουσίες των Γουίλιαμς-Γκος και ΜακΚίσικ φάνηκαν ξανά, όπως και η κούραση των πιο κομβικών παικτών της ομάδας. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Αυτό αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση. Χάσαμε 13 lay-ups και την ίδια ώρα είχαμε 26% στο τρίποντο. Βάλαμε 53 πόντους. Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι».

Να βρει τον εαυτό του

Οι Πειραιώτες δεν έχουν χρόνο για να σταθούν στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στη διοργάνωση. Ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο ματς στην πρώτη φετινή εβδομάδα με διπλή αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Παρτιζάν (21:15) στο ΣΕΦ και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Γνωρίζοντας πάντως πως το έργο τους δε θα είναι καθόλου εύκολο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα (92-83) και έχει ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό (1-2). Νωρίτερα προηγήθηκε η ήττα από την Μακάμπι (96-81) και η νίκη επί της Βιλερμπάν (88-62).

Μέχρι στιγμής, οι Σέρβοι στηρίζονται στο δίδυμο των Αλέκσα Αβράμοβιτς (13 πόντοι ανά ματς) και Τζέιμς Νάναλι (13,7 πόντοι μέσο όρο). Επίσης, περιμένουν πολλά περισσότερα από τον ηγέτη τους, Κέβιν Πάντερ, που για την ώρα σουτάρει με 11,1% από το τρίποντο.

Περνώντας ξανά στη μεριά του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι το τζάμπολ τον Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έπαιξε στο ματς με την Ολίμπια Μιλάνο. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος και πως θα σφίξει τα δόντια για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του. Παραμένει εκτός ο τραυματίας Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming: Μιλουτίνοφ: «Αν σκοράρεις 53 πόντους στο Μιλάνο είναι δύσκολο να κερδίσεις»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέφερε ότι με τέτοια επίθεση είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει στην έδρα της Μιλάνο, ενώ στάθηκε και στις απουσίες της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το Μιλάνο παίζει physical, είναι σκληρή ομάδα. Αν σκοράρεις 53 πόντους στο Μιλάνο είναι δύσκολο να κερδίσεις.

Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση, χάσαμε πολλά λέι απ, πολλά ελεύθερα σουτ. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλύτερα την Πέμπτη.

Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί αν χάνεις τόσα λέι απ στην έδρα της Αρμάνι είναι απίθανο να κερδίσεις”.

Για τις απουσίες της ομάδας του: “Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες. Ο Νάιτζελ έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα μας. Ελπίζω να είναι καλά για τα επόμενα παιχνίδια. Έχει τεράστια επίδραση και τεράστια ώθηση στην ομαδα”.

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση – Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την νέα ήττα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, στάθηκε στην κακή επιθετική βραδιά, ενώ δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του Κάιλ Χάινς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: “Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν φτωχοί στην επίθεση. Χάσαμε 13 lay-ups και την ίδια ώρα είχαμε 26% στο τρίποντο. Βάλαμε 53 πόντους. Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι. Προηγηθήκαμε με 44-45 αν θυμάμαι καλά με το κάρφωμα του Μουσταφά Φαλ, αλλά μετά καταρρεύσαμε, είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση, χάσαμε αρκετά lay-ups σε αυτό το διάστημα με συνέπεια να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Η Αρμάνι το εκμεταλλεύθηκε αυτό και κέρδισε”

Για τον Χάινς: “Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κάιλ Χάινς και έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού του Ολυμπιακού και των οπαδών του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε. Πέρα από τίτλους έχει δώσει και την καρδιά του. Συγχαρητήρια για το επίτευγμά του”.

Για την αποβολή του Κάνααν: “Ναι, ήταν πρόβλημα που ο Αϊζάια Κάναν βγήκε από το παιχνίδι με δύο τεχνικές ποινές γιατί την ίδια ώρα, όπως ξέρετε, μας λείπουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ, άρα ήμασταν χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ, οπότε ήταν σημαντικό”.

Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming: Χωρίς πόντο για 5’50” στην τελευταία περίοδο

Χωρίς να σκοράρει για περίπου έξι λεπτά στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αρμάνι στο Μιλάνο, μένοντας πολύ χαμηλά επιθετικά.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Μιλάνο, μένοντας πολύ χαμηλά επιθετικά. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στους 53 πόντους, εκ των οποίων μόνο 21 στο δεύτερο μέρος. Η επίθεσή τους μάλιστα κόλλησε και άφησε την Αρμάνι να ξεφύγει στην τελευταία περίοδο.

Ο Φαλ κάρφωσε με μία πολύ ωραία κίνηση στο ποστ και διαμόρφωσε το 44-45, με 8’51” για το φινάλε. Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός σίγησε εξ ολοκλήρου. Για 5 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα οι Πειραιώτες δεν είδαν ξανά το καλάθι και έτσι μοιραία έμειναν να κυνηγούν… Χίμαιρες.

Από το 44-45 η Αρμάνι έφτασε στο 53-45, με 3’01” για το τέλος, όταν ο Τζορτζ Πάπας μείωσε σε 53-47 με ένα lay-up. Ούτε αυτό όμως αποτέλεσε αφύπνιση για τον Ολυμπιακό, που πλήγωσε αυτό το μεγάλο διάστημα αφλογιστίας του, μπαίνοντας στο τελευταίο βιράζ, την ώρα που ο Κάνααν ο οποίος θα μπορούσε να δώσει βοήθειες είχε αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο με δύο τεχνικές ποινές.

Ολυμπιακος – Παρτιζαν Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News