Μπατσκα Τοπολα – Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/10)

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming

Άμεση ανάγκη για νίκη έχει ο Ολυμπιακός στη Σερβία απέναντι στη Μπάτσκα Τόπολα.

Μπατσκα Τοπολα – Ολυμπιακος Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Σερβία απέναντι στην Μπάτσκα Τοπόλα (19:45). Για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Europa League με στόχο την πρώτη του νίκη.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-3) ψάχνει εκτός έδρας τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο. Έτσι θα μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ενώ επίσης, θα βάλει βάσεις για την ευρωπαϊκή της συνέχεια, μίνιμουμ στο Conference League.

Με καλή ψυχολογία

Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη λόγω της σχεδόν αψεγάδιαστης πορείας στο πρωτάθλημα. Οι 6 νίκες σε 7 αγώνες, με τελευταίο «τρίποντο» το 0-3 στα Γιάννινα, έχουν εδραιώσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League. Πλέον, ζητούμενο είναι τα καλά αποτελέσματα να συνεχιστούν και στην Ευρώπη.

Αντίπαλος η άπειρη σε διεθνές επίπεδο σερβική ομάδα που περιμένει τους Πειραιώτες στην χωρητικότητας 4.500 θεατών «TSC Arena». Εκεί, αναμένεται να υπάρχει και δυναμική «ερυθρόλευκη» παρουσία στην εξέδρα. Αυτό συνέβη και στην αναμέτρηση των προκριματικών με την Τσουκαρίτσκι.

Αντίστοιχα, οι γηπεδούχοι αναζητούν τους πρώτους βαθμούς της ιστορίας τους σε ευρωπαϊκό όμιλο. Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ (3-1), σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ ανταγωνιστικοί. Μάλιστα, προηγήθηκαν στις αρχές του δεύτερου μέρους.

Εντός συνόρων η ομάδα του Ζάρκο Λάζετιτς είναι αήττητη. Βρίσκεται στη 2η θέση με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, με το 1-1 απέναντι στη Μλάντοστ, όπου δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε, να τη ρίχνει από την κορυφή.

Για τους «ερυθρόλευκους» στόχος είναι το «τρίποντο» με μεγάλο όπλο την επιθετική παραγωγικότητα, με αιχμή τον Ελ Καμπί των 9 τερμάτων σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ έχει βρει δίχτυα και στα 12 επίσημα παιχνίδια της. Επίσης, σε 10 εξ αυτών έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, την ώρα που η σερβική ομάδα έχει δεχθεί συνολικά 10 τέρματα σε 3 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Μπατσκα Τοπολα – Ολυμπιακος Live streaming: Πέτρος Κόκκαλης: «Ο πατέρας μου δεν ασχολείτο με την ΕΠΟ – Δεν κάνουμε πόλεμο στον Μαρινάκη»

Ο Πέτρος Κόκκαλης μιλάει για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την ΕΠΟ, την επαγγελματική διαιτησία, αλλά και το πανό στη Λεωφόρο.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων είπε στην εφημερίδα “Φως των σπορ”:

Για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Μαρινάκη: Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ουδέν νεότερο…

Για το αν κάνει πόλεμο η οικογένεια Κόκκαλη στον Ολυμπιακό κι αν μπορούσε ο πατέρας του να ελέγξει τη διαιτησία: Η οικογένεια Κόκκαλη είναι κατά του πολέμου. Και είναι γελοίο να το σκέφτεται κάποιος αυτό. Όσο για το άλλο που είπες, άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ…

Για το τι έχει να χωρίσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού: Εγώ δεν έχω να χωρίσω τίποτα.

Αν είναι υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας: Ασφαλώς είμαι υπέρ. Δεν μπορεί η τρίτη ομάδα που μέσα στο γήπεδο -η ομάδα των διαιτητών- να μην είναι αναλόγως με τους ποδοσφαιριστές επαγγελματική. Από τότε που ήμουν πρόεδρος στη Σούπερ Λιγκ είχαμε κάνει προσπάθεια με την αύξηση των αποδοχών τους και την επιμόρφωσή τους. Πρέπει να αλλάξει επίσης η συνεργασία των ομάδων μεταξύ τους. Το ποδόσφαιρο είναι συνεταιρισμός. Είσαι τόσο καλός όσο και ο αντίπαλός σου.

Αν είναι αισιόδοξος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Είναι στο χέρι των ιδιοκτητών των ομάδων.

«Πιστεύω και ελπίζω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα»

Γιατί δεν μπορούν να βρουν οι παράγοντες έναν έντιμο Έλληνα κοινής αποδοχής κι αν υπάρχει τέτοιος: Προφανώς υπάρχει έντιμος άνθρωπος. Και το τραπέζι υπάρχει. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τη συνεργασία των μεγάλων. Το να φτάσουμε στο σημείο να παίρνει τηλέφωνο ο πρωθυπουργός τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ για να στείλει διαιτητές, σίγουρα δεν είναι σοβαρή εικόνα για τη χώρα.

Για το αν πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός: Μακάρι! Ακόμα είναι νωρίς, αλλά βλέπω ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, πιο ζωντανή. Πιστεύω ότι θα το πάρει. Ελπίζω ότι θα το πάρει.

Για το πανό στη Λεωφόρο και την τοποθέτησή του πως ήταν “ίσως η χειρότερη στιγμή στην Ιστορία του Παναθηναϊκού στη Γ’ Ελληνική Δημοκρατία”: Σίγουρα δεν εξέφραζε όλον τον Παναθηναϊκό αυτό το πανό. Το λεγόμενο οπαδικό κίνημα νομίζω ότι βρίσκεται σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο και πρέπει να το αντιμετωπίσουν συλλογικά οι ομάδες. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.

Για το ποια θεωρεί τη χειρότερη στιγμή στην Ιστορία του Παναθηναϊκού στη Β’ Ελληνική Δημοκρατία: Η Δέσποινα Παπαδόπουλου με αυτά που είπε για την πορεία στο “Γουέμπλεϊ, ενδιάμεσα τη Β’ και στη Γ’ Δημοκρατία.

Αν έχει κλάψει για τον Ολυμπιακό και πότε: Βεβαίως. Στον χαμένο τελικό του Τελ Αβίβ. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι για να κλαίμε. Ο Ολυμπιακός είναι για να χαιρόμαστε. Υπάρχουν άλλα στη χώρα για να κλαίμε.

Μπατσκα Τοπολα – Ολυμπιακος Live streaming: Ο Μαρινάκης διέθεσε το Καραϊσκάκη για τα ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού

Ανεδαφική πρόταση Μαρινάκη να παίξει ο Παναθηναϊκός ή και ο ΠΑΟΚ αν χρειαστεί, στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Ο Παναθηναϊκός ξέμεινε από γήπεδο για τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς αγώνες μετά το λουκέτο στο ΟΑΚΑ λόγω Καλατράβα και στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ που είναι σε εξέλιξη, και γίνεται σε πολύ καλό κλίμα, βρήκε έναν απρόσμενο… σύμμαχο και λύση στο πρόβλημα του, τουλάχιστον στη θεωρία.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διέθεσε το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τους ευρωπαικούς αγώνες των “πράσινων” ή όπως είπε και ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» και της Σούπερ Λιγκ, και του ΠΑΟΚ αν χρειαστεί! Η πρόταση αυτή βέβαια, είναι ανεδαφική και για πολλούς λόγους δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Η κουβέντα έγινε, απουσία του Γιάννη Αλαφούζου που εκείνη τη στιγμή είχε αποχωρήσει από το συμβούλιο. «Αν το χρειαστεί ο Παναθηναϊκός ή και ο ΠΑΟΚ εμείς εδώ είμαστε. Και το 2010 το είχαμε προτείνει για την ΑΕΚ» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η πρόταση αυτή βέβαια, για πολλούς λόγους δεν μπορεί να προχωρήσει.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι ένας από τους λόγους. Το πρόγραμμα του Europa League είναι άλλος ένας. Σε δύο αγωνιστικές για παράδειγμα, στις 26/10 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γουέστ Χαμ στις 19.45 και ο Παναθηναϊκός τη Ρεν στις 22.00, με τους δύο αγώνες να διεξάγονται την ίδια ημέρα. Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στις 14/12 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπάτσκα Τόπολα στις 22.00 και ο Παναθηναϊκός την Μακάμπι Χάιφα πάλι την ίδια ημέρα στις 19.45

Μπατσκα Τοπολα – Ολυμπιακος Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News