ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/10)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Το πρώτο φετινό τεστ του Ολυμπιακού στην επαρχία απέναντι στον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30) στους Ζωσιμάδες για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έπειτα από 5 αγώνες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ένα εκτός έδρας ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια δοκιμάζεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην επαρχία και συγκεκριμένα στα Γιάννινα.

Συνέχεια και εκτός έδρας

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που έχει καταγράψει εντυπωσιακές επιδόσεις στα παιχνίδια της στο Φάληρο. Με 5/5 νίκες και 18-1 τέρματα έπειτα και από το 4-1 επί του Άρη, ταξιδεύει στην Ήπειρο για να αντιμετωπίσει την σκληροτράχηλη ομάδα του Θανάση Στάικου.

Ο ΠΑΣ που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (1-3 από τον ΠΑΟΚ, 3-2 από τον Πανσερραϊκό), έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα (5 βαθμοί), ενώ τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τους Πειραιώτες, καθώς οι 4/5 τελευταίες επισκέψεις στους Ζωσιμάδες έχουν μείνει στην ισοπαλία, με αποκορύφωμα το περσινό 2-2 με μεγάλη ανατροπή από το 0-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις πολλές αλλαγές έχουν καταφέρει να δείξουν γρήγορα εικόνα «δεμένης» ομάδας που παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται στους αγώνες του «Γ. Καραϊσκάκης» όπου με εξαίρεση το 2-0 επί του Πανσερραϊκού οι υπόλοιποι τέσσερις αντίπαλοι που έχουν επισκεφθεί το Φάληρο έχουν δεχθεί 4 γκολ έκαστος.

Σημαντικό ρόλο στην υψηλή παραγωγικότητα στην επίθεση έχει παίξει η παρουσία του νεοαποκτηθέντα Αγιούμπ Ελ Καμπί στην κορυφή της επίθεσης. Με τα δύο γκολ κόντρα στον Άρη έχει φτάσει τα 9 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει βρει δίχτυα σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι Γιαννιώτες από την πλευρά τους έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν βαθμό στις Σέρρες, δεχόμενοι γκολ στο 90’. Δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Έχουν δεχθεί και τα 9 γκολ που έχουν καταγραφεί ως παθητικό στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live streaming: Αποδεκατισμένος ο ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο κυριακάτικο (1/10) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι Ηπειρώτες έχουν πολύ δύσκολη αποστολή την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αποστολή τους γίνεται ακόμα περισσότερο… βουνό, από τις πολλές απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Θανάσης Στάικος.

Από τις προηγούμενες ημέρες άλλωστε είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι o Εραμούσπε. Στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό όμως αποβλήθηκε στο φινάλε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Καραχάλιος. Ο Τζίνο που δέχτηκε κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε το όριο και δηλώθηκε να εκτίσει με τους Ερυθρόλευκους, ώστε να “καθαρίσει” ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα που ακολουθεί στη Λαμία.

Την ίδια στιγμή νοκ άουτ παραμένει ο Ριένστρα. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Γκάρο και είναι αμφίβολος.

Μανούχος στους Ζωσιμάδες

Ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Γνώριμη σφυρίχτρα στη Λεωφόρο, με την ΚΕΔ να στέλνει τον 43χρονο Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς, που πέρυσι είχε διευθύνει το Ολυμπιακός-Άρης 1-0 στο Κύπελλο.

Ο Ίβηρας ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Μία πρόχειρη ματιά στη στατιστική του δείχνει πως έχει… εύκολες τις κάρτες, έχοντας βγάλει έξι κόκκινες στα επτά τελευταία παιχνίδια του και 12 στα 20 πιο πρόσφατα!

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αντρέ Κάμπος, Ούγκο Ριμπέιρο. 4ος ο Περράκης και στο VAR ο Αντρέ Ναρκίζο, με τον Φωτόπουλο.

Από εκεί και πέρα στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Μανούχος (VAR ο Παπαδόπουλος). Στο ΟΦΗ-ΑΕΚ ο Διαμαντόπουλος (VAR ο Ζαμπαλάς) και στο Άρης-Κηφισιά ο Πουλικίδης (VAR ο Ευαγγέλου).

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live streaming: Το συγκριτικό τεστ (εκκινήσεων) των Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί

Στο…μικροσκόπιο τα κοντέρ των δύο Μαροκινών επιθετικών στο ξεκίνημα της θητείας τους στην ομάδα του Πειραιά.

Την… ερωτική σχέση που διαθέτει με τα δίχτυα, επιβεβαίωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί (και) στο τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

Ο Μαροκινός στράικερ έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά στην οποία άρχισε να σιγοψήνεται η πειραϊκή ομάδα, έπειτα από το γκολ της ισοφάρισης (1-1) των Θεσσαλονικιών και την τρομερή ευκαιρία του Νταρίντα για το 1-2.

Με προσωπικό του γκολ ο Ολυμπιακός απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα (2-1) και λίγο αργότερα με νέο τέρμα «κλείδωσε» επί της ουσίας τη νίκη για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ελ Κααμπί που σκοράρει σε πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, έφτασε τα 9 γκολ σε 11 συνολικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δείχνει ικανός να κινηθεί στα χνάρια του «μπόμπερ», Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μια φορά κι επειδή οι συγκρίσεις ενίοτε είναι αναπόφευκτες. Η εκκίνηση της θητείας του Ελ Κααμπί στο λιμάνι είναι πιο παραγωγική συγκριτικά με την αντίστοιχη του συμπατριώτη του με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Το καλοκαίρι του ΄19 ο τότε new entry, Ελ Αραμπί, έγραφε στο κοντέρ 4 γκολ στα πρώτα 11 ματς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Μαροκινός στράικερ είχε σκοράρει 2 γκολ στον επαναληπτικό αγώνα με την Κράσνονταρ στη Ρωσία για τα play offs του Champions League. Επίσης, είχε πετύχει από 1 γκολ στα παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Βόλο.

Αντίθετα, δεν είχε σκοράρει στα παιχνίδια με Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στο «Καραϊσκάκη» για τα play offs, στον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων με την Τότεναμ. Καθώς και στα ματς πρωταθλήματος με αντιπάλους την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live streaming: Μαρτίνεθ: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, όταν μας πίεσε ο Άρης παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Στο πόσο δύσκολο ήταν το ματς για τον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί του Άρη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Λέγοντας παράλληλα πως η ομάδα του είχε το καλύτερό της διάστημα όταν πίεσαν οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Συγχαρητήρια στους παικτες. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που αμύνθηκε καλά. Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε. Στα πρώτα 10 λεπτα είχαμε δυο ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έκλεισε τα κενά, αντιδράσαμε, όταν ο Άρης μας πίεσε παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν πρέπει να πούμε κάτι αρνητικό είναι η έλλειψη ευστοχίας.

Παίξαμε απέναντι σε ,ία ομάδα πολύ δυνατή. Δυσκολεύεσαι να την κερδίσεις. Μπήκαμε δυνατά, βρήκαμε τους διαδρόμους και παρουσιάσαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μας έκλεισε σε κάποιες περιπτώσεις ο Άρης αλλά βρήκαμε τις λύσεις. Μετά από αυτό το ματς πιστεύω φτάνουμε σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.

Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν ενοχλήσεις όταν παίζεις 3 ματς την εβδομάδα. Για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου ο οποίος μας έδωσε δύναμη και ώθηση. Μας ανέβασαν και μας έδωσαν αυτό ακριβώς που θέλαμε.

Σήμερα είναι πολύ σημαντική η νίκη, διότι η στιγμή που ήρθε αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντική. Ήταν πολύ λίγη η ξεκούραση και είναι σημαντικό να βλέπουμε πως σε τέτοιες στιγμές ο Ολυμπιακός αποδίδει έτσι.»

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News