ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/9)

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming

Με νίκες στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming | AEK Live Streaming:

Με νίκες στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Με φόρα από την σπουδαία νίκη στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (21:00). Σκοπός να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή της Super League.

Λίγες ημέρες μετά το σπουδαίο διπλό στην Αγγλία και το εντυπωσιακό 3-2 επί της Μπράιτον, η ΑΕΚ έδειξε τα… δόντια της και εντός συνόρων. Παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο και κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-1). Έτσι, «φώναξε» προς πάσα κατεύθυνση πως παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Να ανέβει στη βαθμολογία

Βέβαια, αυτό δεν αποτυπώνεται – για την ώρα – σε βαθμολογικό επίπεδο, καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση (8β.). Ψάχνει συνεχόμενες νίκες για να πλησιάσει την κορυφή και τον πρωτοπόρο (13β.) Ολυμπιακό. Έτσι, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:00) είναι πολύ σημαντικό για την «Ένωση». Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραταχθεί με αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της Δευτέρας (25/9).

Για παράδειγμα, οι Νορντίν Άμραμπατ και Έκι Πόνσε αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ όλα δείχνουν πως οι Σέρχιο Αραούχο και Ντάμιαν Σιμάνσκι θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης, το τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» μπορεί να υπολογίζει στον Εχσάν Χατζισαφί, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από το status των Αρόλντ Μουκουντί και Ντομαγκόι Βίντα.

Στην άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος είναι υποχρεωμένος να ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού η σεζόν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Η ομάδα του Περιστερίου αγνοεί τη νίκη από την έναρξη της σεζόν και σε τέσσερα ματς μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ σε όλα τα παιχνίδια δέχτηκε – τουλάχιστον – ένα γκολ.

Ο Ατρόμητος πρέπει να ξεπεράσει και όσα έγιναν στα τελευταία παιχνίδια τους κόντρα στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετρά πέντε σερί νίκες εντός και εκτός έδρας, ενώ στις τέσσερις από αυτές δεν έχει δεχτεί καν γκολ.

Πάντως, στο περσινό ματς των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ χρειάστηκε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νορντίν Άμραμπατ στο 94ο λεπτό για να φτάσει στη νίκη με 1-0.

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming: Στα πλάνα για Ατρόμητο ο Κάλενς – Αναμένει κλήση και από την εθνική του Περού

Ο Αλεξάντερ Κάλενς έγινε αλλαγή στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Κάτι παραπάνω από θετικός στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ήταν ο Αλεξάντερ Κάλενς, παρόλο που έπεσε στα… βαθιά. Ο Περουβιανός στόπερ έπαιξε βασικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έδειξε καλά στοιχεία, πως έχει αντίληψη του χώρου και είχε καλή συνεργασία με τον Μήτογλου.

Στο 59’ έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων, οι οποίες ωστόσο δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Ο Κάλενς είχε καιρό να αγωνιστεί, καθώς αντιμετώπιζε πριν έρθει στην ΑΕΚ έναν μυικό τραυματισμό. Μάλιστα, κλήθηκε να παίξει σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης στη Λεωφόρο. Όπως ήταν λογικό ταλαιπωρήθηκε από κράμπες και γι’ αυτό έγινε αλλαγή.

Ωστόσο τη Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά και ο Αλμέιδα τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Μουκουντί μόλις χθες ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις, ενώ ο Βίντα παραμένει στα πιτς.

Αγωνία για την κατάσταση και την ετοιμότητά του έχουν και στο Περού. Μάλιστα, δόθηκε μεγάλη έκταση στο γεγονός ότι μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έπαιξε για μια ώρα, πριν γίνει αλλαγή λόγω ενοχλήσεων. Εφόσον δεν έχει κάποιο πρόβλημα, θα βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής του για τα παιχνίδια με τη Χιλή και την Αργεντινή τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο «Τζόκερ» Ροντόλφο Πισάρο ήταν gamechanger στη Λεωφόρο…

Κατ’ αρχήν ως φαίνεται ο Ματίας Αλμέιδα τον προτίμησε από τον Ζίνι στην αποστολή της ΑΕΚ. Να θυμίσουμε πως ο Μεξικανός άσος είχε μείνει εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) με τον Ανγκολέζο να παίρνει τη θέση του, να μπαίνει ως αλλαγή και να κάνει εξαιρετικό ματς.

Ο Αλμέιδα είναι δίκαιος ως προπονητής. Έχει αποδείξει ότι γι’ αυτόν όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και όλοι εφόσον του αποδείξουν ότι αξίζουν, θα πάρουν την ευκαιρία τους. Προφανώς ο «Pelado» είδε τις τελευταίες μέρες ότι ο «Τζόκερ» αξίζει, τον πήρε στην αποστολή και αυτός τον δικαίωσε…

Ο Πισάρο κλήθηκε να μπει στο ματς ως αλλαγή. Εκεί γύρω στο 64′ αντί του Γκατσίνοβιτς που κατά γενική ομολογία δεν κινήθηκε στα γνωστά του στάνταρ.  Μπήκε μέσα και έδειξε γιατί το περασμένο καλοκαίρι ο Αλμέιδα επέμεινε στην απόκτησή του μόλις ενημερώθηκε πως ο παίκτης είναι «φευγάτος» από το MLS ελέω άφιξης του Λιονέλ Μέσι. Ο «Τζόκερ» μπήκε και κατάφερε σε 26 λεπτά να είναι καθοριστικός στην έκβασή του ματς. Ξέχωρα, βέβαια, πως έχει ενεργή συμμετοχή στο 2-1 του Πινέδα με την μπαλιά που κάνει στον Τσούμπερ πριν εκείνος σεντράρει στην καρδιά της πράσινης άμυνας, με τον Ορμπελίν να σκοράρει.

Ο Πισάρο, λοιπόν, αγωνίστηκε 26 λεπτά και σ’ αυτά κατέγραψε σημαντικά νούμερα. Έφτασε στις 19 επαφές με την μπάλα. Είχε 86% αποτελεσματικότητα στις πάσες του, έξι στις επτά συγκεκριμένα. Είχε μία πάσα-κλειδί, εννοείται ότι είναι η μπαλιά στον Τσούμπερ, ενώ είχε και μία προσπάθεια για γκολ που δεν βρήκε στόχο.

Επίσης επιχείρησε δύο ντρίμπλες με μία να είναι επιτυχημένη, είχε μία κερδισμένη μονομαχία στον αέρα, έκανε ένα φάουλ, ενώ είχε τρία τάκλιν. Με απλά λόγια ο Πισάρο τα έκανε όλα στο γήπεδο. Είχε σημαντικότατη συμβολή στο δημιουργικό παιχνίδι της ΑΕΚ, ενώ βοήθησε και αμυντικά.

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming: «Χούρντορ περαστικά – Να επιστρέψεις γρήγορα και δυνατός στα γήπεδα»

Οι ευχές της ΑΕΚ στον Χούρντορ Μάγκνουσον, που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του ντέρμπι.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ο Χούρντορ Μάγκνουσον τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Το ενδιαφέρον των παικτών της Ένωσης από την πρώτη στιγμή ήταν έντονο για την κατάσταση του Ισλανδού στόπερ, ενώ η ΠΑΕ εξέφρασε επίσημα τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση.

«Hurdor περαστικά! Σου ευχόμαστε να επιστρέψεις γρήγορα και δυνατός στα γήπεδα», ανέφερε η ΑΕΚ σε ανάρτησή της.

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News