ΠΑΣ Γιαννινα - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/9)

ΠΑΣ Γιαννινα - ΠΑΟΚ Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες και στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Την Κυριακή το βράδυ (20:30) δεσπόζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα από τα Γιάννινα ψάχνει το πρώτο της σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν από τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες Θανάση Στάικου σε 4 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 5 βαθμούς. Με 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και την περασμένη αγωνιστική πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Αστέρα (2-2). Μάλιστα, στην Τρίπολη ο ΠΑΣ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά κάποιες αμυντικές ανορθογραφίες του στοίχισαν με αποτέλεσμα ο βαθμός της ισοπαλίας να αφήσει γλυκόπικρη γεύση.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το τεχνικό επιτελείο έχει μια ευχάριστη είδηση αλλά και αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσει.

Ο Πέδρο Κόντε προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Συνεπώς, όλα δείχνουν ότι ο 35χρονος επιθετικός θα προσφέρει τις υπηρεσίες τους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα δεν υπολογίζεται ο Ριένστρα, ο οποίος στην Τρίπολη υπέστη θλάση. Επίσης, οι Τζίμας και Τσαούσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με δεδομένο ότι αγωνίζονται δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ, ενώ συμπλήρωσαν και κάρτες. Επίσης, η συμμετοχή του Καραχάλιου είναι εξαιρετική αμφίβολη μετά το τράβηγμα που αποκόμισε μεσοβδόμαδα.

Να καλύψει το χαμένο έδαφος

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα και εμφάνιση (νίκη 2-3) στην έδρα της Ελσίνκι στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League. Φιλοδοξεί να συνεχίσει με κεκτημένη ταχύτητα και μέσα στους Ζωσιμάδες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θέλει να τριτώσει το κακό στη Super League. Προέρχεται από το 0-0 κόντρα στον Άρη και την ήττα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο Ραζβαν Λουτσέσκου σχεδιάζει πλάνο νίκης, προκειμένου η ομάδα του να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας.

Υπάρχει έκδηλη ικανοποίηση για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος με το «καλημέρα» δείχνει ηγετικά χαρακτηριστικά στην επίθεση. Ο Βούλγαρος με την Ελσίνκι είχε ένα γκολ και μια ασίστ και με τον ΠΑΣ θα κυνηγήσει το πρώτο του γκολ στη Super League.

Ο Λουτσέσκου δεν θέλει τα μυαλά των παικτών του να πάρουν αέρα. Έτσι, ζήτησε συγκέντρωση για το δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες.

«Δεν βρισκόμαστε ακόμα στο επίπεδο που επιθυμώ. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι διότι μας περιμένουν διαδοχικά μας κι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Θεσσαλονικείς δεν υπολογίζουν τους μέσους Φελίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Τα τελευταία τρία χρόνια το παρελθόν της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες είναι ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες μετράνε από μια νίκη (21/22 ο ΠΑΣ 1-0 και 20/21 ο ΠΑΟΚ 4-0), ενώ πέρυσι το παιχνίδι κόλλησε στο 0-0.    

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τέσσερις διαδοχικές νίκες για τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ που γράφει ιστορία

Με το «διπλό» στο Ελσίνκι, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Με το… δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Conference League. Πετυχαίνοντας το πρώτο «τρίποντο» στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Μία νίκη που μεταφράζεται σε κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς στο μυαλό των ασπρόμαυρων καθώς όπως ανέφερε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «νίκη με την Ελσίνκι θα μας ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης».

Με αυτήν τη νίκη, στην πρεμιέρα των ομίλων, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του! Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν έξι παιχνίδια στους προκριματικούς της Ευρώπης και «τρέχουν» συνολικά ένα σερί επτά αήττητων αγώνων.

Από εχθές, ωστόσο, μετρούν τέσσερις νίκες στη σειρά, ξεκινώντας το σερί τους από το επιβλητικό 3-0 επί της Χάιντουκ στη ρεβάντς της Τούμπας. Για να ακολουθήσει το «διπλό» στη Σκωτία, απέναντι στην Χαρτς με 2-1. Κλείνοντας τους προκριματικούς με την τεσσάρα της Τούμπας που τους εξασφάλισε το εισιτήριο των ομίλων (4-0).

Η τέταρτη νίκη σημειώθηκε στην Φινλανδία, με τους Θεσσαλονικείς να δίνουν εκ νέου ραντεβού με την ιστορία στις 5 Οκτωβρίου. Τότε θα υποδεχθούν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Με το βαθμό δυσκολίας σαφώς να ανεβαίνει…

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ είχε καταγράψει αήττητο σερί 11 αγώνων στην Ευρώπη τη σεζόν 2011-2012, ωστόσο, για πρώτη φορά μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Με τον Μπράντον τα «έβαλε» ο τερματοφύλακας της Ελσίνκι στο γκολ του Ντεσπόντοφ!

Το γκολ του Κίριλ Ντεσπόντοφ αποδείχθηκε καθοριστικό στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι στην Bolt Arena. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τα… έβαλε με τον Μπράντον Τόμας!

Ονειρικό ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που υπέγραψε το «διπλό» του ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι. Πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης με… περιπετειώδη τρόπο.

Οι Φινλανδοί ψάχνουν να δώσουν εξήγηση για το πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά το σουτ του Βούλγαρου άσου. O 33χρονος τερματοφύλακας… τα έβαλε με τον Μπράντον Τόμας που κινήθηκε μπροστά του.

«Ήταν τέτοια η κατάσταση που ο επιθετικός τους με… ξεγέλασε. Ακούω ότι δεν ήταν οφσάιντ, αυτό είπαν όσοι έκριναν το ματς. Και ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω στην κίνηση που έκανε ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας. Είναι εύκολο εκ των υστέρων να λέει κανείς ότι δεν θα έπρεπε να αντιδράσω». Μάλιστα, η ιστοσελίδα «Helsingin Sanomat» παρουσιάζει και διαδοχικά φωτογραφικά καρέ της επίμαχης φάσης.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News