ΠΑΟΚ - Αρης Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/9)

ΠΑΟΚ - Αρης Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live streaming | PAOK – Aris Live Streaming:Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν διεξάγεται στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη (20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει τους «κίτρινους» του Άκη Μάντζιου στην πρώτη φετινή «μάχη» της Θεσσαλονίκης, με τους δύο μονομάχους να θέλουν τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για λόγους γοήτρου φυσικά.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 2/2 στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν (3-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, 2-1 με την Κηφισιά) δεν τα κατάφερε στην πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση, χάνοντας από τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις (1-0) και επιστρέφοντας στην Τούμπα ψάχνει την επιστροφή στα «τρίποντα» για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή.

Η συνέχεια είναι με γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί η πρεμιέρα των ομίλων του Conference League, εκτός έδρας με την Ελσίνκι και φυσικά μια νίκη σε ντέρμπι θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία. PAOK Live Streaming

Ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα στον Άρη

Αντίστοιχα ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια του, σε Ηράκλειο και Λαμία, αποτελέσματα που δρομολόγησαν την παραίτηση του Απόστολου Τερζή, ο οποίος έγινε ο πρώτος προπονητής που αντικαθίσταται στο φετινό πρωτάθλημα.

Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Άκης Μάντζιος που επέστρεψε στον πάγκο με νίκη 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους «κίτρινους» να θέλουν να κάνουν νέα αρχή με μια μεγάλη νίκη, την πρώτη σε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μετά τη σεζόν 2021/2022. Aris Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live streaming: Η παράδοση και το χάος με τη διαιτησία

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω όσον αφορά την παράδοση, με 34 νίκες, 18 ισοπαλίες και 11 «διπλά» του Άρη, ενώ ήταν αήττητος στα τέσσερα περσινά ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε κανονική περίοδο και Playoffs. Τελευταία νίκη των «κίτρινων» στην Τούμπα ήταν το 0-1 στα Playoffs το 2022.

Παρά τις εξαγγελίες-υποσχέσεις για ξένο διαιτητή και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, ο Στιβ Μπένετ όρισε τον Παπαπέτρου με VAR τον Σιδηρόπουλο! Βοηθοί του Παπαπέτρου στην Τούμπα θα είναι οι Δημητριάδης και Απτόσογλου με τέταρτο τον Παπαδόπουλο.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι μόλις την περασμένη Τρίτη (12/09), με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως ο Αλεξάντερ Τσέφεριν επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο και του μετέφερε πως και τα δύο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League θα γίνουν με ξένους διαιτητές μετά από δική του παρέμβαση.

Κάτι, φυσικά, που δεν επιβεβαιώθηκε στους ορισμούς. Μένει να δούμε αν ο λόγος είναι επειδή δεν βρέθηκε άλλη διαιτητική τριάδα από το εξωτερικό ή αν απλά είναι επιλογή του Άγγλου αρχιδιαιτητή να ορίσει τον Παπαπέτρου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί πως ο Παπαπέτρου «ανέβηκε» φέτος από τη β’ στην α’ κατηγορία της UEFA. ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live streaming: Επίσημη πρώτη για Ντεσπότοφ στο ντέρμπι

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Κιρίλ Ντεσπόντοφ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη την Κυριακή (20:30) για την 4η αγωνιστική. Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός έχει μπει σε φουλ πρόγραμμα και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Άλλωστε μετρά ήδη 11 εμφανίσεις την τρέχουσα περίοδο με την Λουντογκόρετς και άλλα δύο με την εθνική του ομάδα.

Ο ίδιος εκφράζει την επιθυμία να παίξει στο επερχόμενο ντέρμπι και όλα δείχνουν πως θα κάνει το ντεμπούτο του στη γεμάτη Τούμπα. Θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται στην αποστολή και το επικρατέστερο σενάριο είναι να έρθει από τον πάγκο ως αλλαγή, χωρίς όμως να αποκλείεται να τον δούμε και βασικό.

Το καλό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως πλέον υπολογίζει κανονικά τους Μπάμπα Ράχμαν και Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Φιλίπε Σοάρες και ο Μάρκος Αντόνιο συνεχίζει το πρόγραμμα ενσωμάτωσης που ακολουθεί.

Επέστρεψε στον Άρη και ο Δεληζήσης

Βαθιά ικανοποιημένος από το γεγονός πως του δίνεται η ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στον Άρη εμφανίστηκε ο Γιώργος Δεληζήσης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Η τελευταία μου επιθυμία σαν ποδοσφαιριστής ήταν να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη. Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου! Μου φτάνει να παίξω έστω για ένα λεπτό ξανά στο Χαριλάου μπροστά στους φιλάθλους μας, να νιώσω αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να γυρίσω σαν ποδοσφαιριστής. Να κλείσω εδώ την καριέρα μου.

Από τη στιγμή που με ήθελαν ο πρόεδρος και ο προπονητής και ο κόσμος όλα ήταν εύκολα. Ευχαριστώ τόσο τον κ. Καρυπίδη όσο και τον κ. Μάντζιο που μου επιτρέπουν να εκπληρωθεί η τελευταία μου επιθυμία. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ.

Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον πρόεδρο γιατί θέλω να μείνω στην οικογένεια του Άρη και να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί. Από ‘κει και πέρα, θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω φέτος την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου. Νιώθω πολύ καλά, ξέρω καλά την ομάδα και τα αποδυτήρια και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με κάθε τρόπο».

ΠΑΟΚ – Αρης Live streaming: Πανέτοιμος ο Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ και μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Για τη μεγάλη παρουσία του κόσμου στο περίπτερο της ΠΑΕ: «Είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είναι ευκαιρία να έρθει η ομάδα πιο κοντά στον κόσμο και τα μικρά παιδιά. Την απολαμβάνουμε και οι ποδοσφαιριστές, δίνουμε χαρά και στα μικρά παιδιά».

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι το ντέρμπι της πόλης. Ξέρουμε τη σημασία, τι θα αντιμετωπίσουμε. Κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, πήραμε αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να κερδίσουμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε μέσα στη διακοπή».

Για το γεγονός ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε σε πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν είναι η στιγμή γι’ αυτό. Τώρα υπάρχει ένα ντέρμπι μπροστά. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό. Ρίχνουμε εκεί τη συγκέντρωση μας».

Το ότι έχει σκοράρει φέτος τρία γκολ και αν είναι έτοιμος να σκοράρει και ένα τέταρτο τη Κυριακή: «Θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάνω από το 100%. Πάντα μου αρέσει να σκοράρω όταν μου δίνεται η ευκαιρία».

 

ΠΑΟΚ – Αρης Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News