AEK - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/9)

ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming

H AEK υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (17/09, 21:30) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

AEK – Ολυμπιακος Live streaming | AEK – Olympiacos Live Streaming:Σπουδαίο ντέρμπι στη Super League. H AEK υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:30) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι δεδομένο πως η αναμέτρηση θα είναι γεμάτη συγκινήσεις, ένταση και θέαμα.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε στη Super League. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21:30) στην «Αγιά-Σοφιά», σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία, έστω και αν βρισκόμαστε στο πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής χρονιάς.

Η «Ένωση» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με γκέλα, αφού το 1-1 με τον Πανσερραϊκό την κράτησε από νωρίς πίσω από τους Πειραιώτες, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο (3-2) και θα ψάξει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, λίγες ώρες πριν το ματς με την Μπράιτον για την 1η αγωνιστική του Europa League. Olympiacos Live Streaming

Ενισχυμένος και με ψυχολογία ο Ολυμπιακός

Στην άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν. Αφού έμεινε αήττητη στα προκριματικά του Europa League (μία νίκη, μία ισοπαλία με την Γκενκ, δύο νίκες με την Τσουκαρίτσκι), η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της Super League. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο και ακόμα δεν έχουν δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισαν κατά σειρά τον Πανσερραϊκό (2-0), τον Ατρόμητο (4-0) και την Λαμία (4-0).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Εκτός δράσης είναι σίγουρα ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς και ο τιμωρημένος Πέτρος Μάνταλος, με τους Σέριχιο Αραούχο και Νίκλας Ελίασον να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να ενισχύσει το κέντρο και όλα δείχνουν πως ο Ιμπόρα θα παίξει μαζί με τους Εσέ και Καμαρά στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις έχουν σχεδόν «κλειδώσει» με τους Πασχαλάκη, Κίνι, Φρέιρε, Ρέτσο, Ροντινέι, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Καμπί. Οι Ποντένσε και Γιόβετιτς, που αποκτήθηκαν πρόσφατα, θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή και ίσως χρησιμοποιηθούν από τον Ισπανό τεχνικό. ΑΕΚ Live Streaming

AEK – Ολυμπιακος Live streaming: Η παράδοση και οι σφυρίχτρες

Στο κομμάτι της παράδοσης, αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία τρία ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο την ΑΕΚ συνοδεύτηκαν με απόλυτη ισορροπία. Η «Ένωση» κέρδισε μία φορά (3-0), ο Ολυμπιακός «έγραψε» μία νίκη (3-1) και ένα ματς έμεινε στο 0-0. Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Πορτογάλος ελίτ Αρτούρ Σοάρες ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena! Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πάολο Σοάρες και Ριμπέιρο και τέταρτος ο Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Πορτογάλος Μιγκέλ Ούγκο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αρτούρ Σοάρες, ο Πορτογάλος ρέφερι έχει διευθύνει άλλες τρεις φορές αγώνες στην Ελλάδα. Πρώτος ήταν το 2-1 της ΑΕΚ επί του Άρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet τον Μάρτιο του 2020, ενώ μερικούς μήνες αργότερα είχε σφυρίξει στο 1-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τέλος, τον περασμένο Απρίλιο είχε διαιτητεύσει στο 0-0 του «τριφυλλιού» με την ΑΕΚ για τα playoffs.

Η επιστολή Μαρινάκη για την διαιτησία

Σφοδρή αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Πορτογάλο και τον Διαμαντόπουλο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός και τον Παπαπέτρου στο ΠΑΟΚ-Άρης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει.

«Μια ακόμα πρόκληση απο τους παράνομους και διεφθαρμένους «παράγοντες» της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.Μετά την ομόφωνη απαίτηση των ομάδων της Super League όπως εκφράστηκε στο τελευταίο ΔΣ και μεταβιβάστηκε άμεσα στην ΕΠΟ και στις Υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA για παρουσία ξένων διαιτητών στα παιχνίδια μεταξύ ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακού, Παναθηναικού και ΠΑΟΚ, είμαστε και πάλι στο σημείο μηδέν.

Οι νέοι προκλητικοί ορισμοί σας, δείχνουν ότι το βασικό μέρος του προβλήματος, δηλαδή όσοι χειρίζονται την Ομοσπονδία, δεν μπορούν ποτέ να είναι μέρος της λύσης, δεν μπορείτε να οδηγήσετε το ποδόσφαιρο σε υγιές περιβάλλον, αντίθετα, με τις πράξεις σας πυροδοτείτε τη βία.

Μετά από τόσες συζητήσεις, ανταλλαγές επιστολών για το αν κινδυνεύει κάποιος διαιτητής στην Ελλάδα και τις δικές μας διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια τους, ΕΠΟ και ΚΕΔ ορίζετε στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, το ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έναν διαιτητή που σε αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-ΑΡΗΣ (4/3/2020) έχει υποστεί βία στα αποδυτήρια από συγκεκριμένους ανθρώπους και έχει περιγράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου έπιασε το βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα μέσα σε ύβρεις και ακραία ένταση.

«Μονόδρομος» η αλλαγή του ορισμού

Από όλους τους διαιτητές του πλανήτη επιλέξατε αυτόν τον διαιτητή; Με ποια ψυχολογία θα διαιτητεύσει; Πως θα τον αντιμετωπίσει ο κόσμος των ομάδων; Γίνεται τόση κουβέντα για τη βία καθημερινά όμως τελικά, τη βία, την προκαλείτε εσείς με τις επιλογές σας.

Ενώ η συμφωνία των ομάδων ήταν εξ αρχής να υπάρχουν ΜΟΝΟ ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι, ορίζετε στο ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον κ. Διαμαντόπουλο που λίγες μόλις μέρες πριν πήγε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Βόλος με τις αποφάσεις του και ακολούθησε σειρά ανακοινώσεων. Και Έλληνας και ο συγκεκριμένος; Τι ακριβώς επιδιώκετε κύριοι με αυτή την επιλογή; Τουλάχιστον, την όξυνση και ίσως πολλά ακόμα…

Όλη την εβδομάδα λέγατε ότι θα ορίσετε και στο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ξένους διαιτητές, ήταν απαίτηση και του ΠΑΟΚ και του Άρη και τελικά ορίσατε και εκεί Έλληνα ως… πρόκριμα για επόμενα ντέρμπι; Και μάλιστα διαιτητή που ζήτησε την εξαίρεση του η μια από τις δυο ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν; Πως γίνεται ο ορισμός του Παπαπέτρου να έχει γραφτεί σε blogs και ιστοσελίδες πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί;

Πως είναι δυνατόν μέρες πριν τους ορισμούς να γνωρίζουν όλοι ότι ο διαιτητής θα είναι Πορτογάλος και αυτό να γράφεται στον Τύπο; Είναι στημένοι και κατά… παραγγελίαν οι ορισμοί κύριοι; Είναι αυτό από μόνο του απόδειξη της παθογένειας και της αντίληψης που έχουν οι ΕΠΟ/ΚΕΔ για τη διαιτησία ή όχι;

Σε μια χρονική στιγμή που όλοι προσπαθούμε το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά, εσείς επιμένετε να το ναρκοθετείτε. Προστατεύτε το παραποδόσφαιρο και καταστρέφετε καθημερινά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο Είναι μονόδρομος:

-Ζητήστε άμεσα άλλον ελίτ ή διαιτητή 1ης κατηγορίας για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
– Ορίστε άμεσα ξένο 4ο διαιτητή στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
– Ορίστε άμεσα ξένο διαιτητή στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ.

AEK – Ολυμπιακος Live streaming: «Ζω όνειρο στον Ολυμπιακό»

Ο Νικολάς Φρέιρε αποτελεί ένα από τα βασικά… γρανάζια του Ολυμπιακού του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και φαίνεται να απολαμβάνει την εμπειρία στον ελληνικό σύλλογο. Διαβάστε τα όσα είπε.

«Είχα ένα πέρασμα από την Τσβόλε στην Ολλανδία και η πραγματικότητα είναι πως όταν πήγα στο Μεξικό το 2019, η προσδοκία μου ήταν να μείνω για καιρό, για να με βοηθήσει να ενσωματώσω νέα πράγματα, να αποκτήσω νέες εμπειρίες και τελικά έμεινα τέσσερα χρόνια στην Πούμας.

Και όσο περνούσε ο καιρός, έλεγα πως εδώ είναι το μέρος μου στον κόσμο. Κανένας από τους φίλους μου, ούτε εγώ, περίμεναν να κάνω μια τόσο μεγάλη αλλαγή, ειδικά σε τέτοια ηλικία. Σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, όταν κλείνεις τα 28, είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην Ευρώπη. Ήταν η καλύτερη έκπληξη για μένα.

Από την πρώτη στιγμή, παρατήρησα έναν μεγάλο επαγγελματισμό. Στα διαδικαστικά, η παρουσία της ομάδας, η πρώτη μου προπόνηση, οι ασκήσεις για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, κάθε μέρα βιώνω πράγματα που δεν πίστευα ότι θα ζούσα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου. Κάθε μέρα ζω το όνειρό μου. Βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη πόλη, ο κόσμος είναι παθιασμένος, όπως οι οπαδοί στην Αργεντινή. Με δέχτηκαν πολύ καλά».

 

AEK – Ολυμπιακος Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News