Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (31/8)

Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός Live Streaming

Να σφραγίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League θέλει ο Ολυμπιακός.

Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός Live Streaming | Olympiakos Live Streaming:

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη το βράδυ (21:00) αντιμετωπίζουν στο Βελιγράδι την Τσουκαρίτσικι στα play offs της διοργάνωσης. Mετά το υπέρ τους 3-1 από το πρώτο ματς έχουν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από το πρώτο ματς στο Φάληρο επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί. Ο μεγάλος τους στόχος μέσα στη Σερβία είναι να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους ομίλους του Europa League με μια εκτός έδρας νίκη. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία του παιχνίδια έχει αποκτήσει επιθετική ορμή. Το τεχνικό επιτελείο δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο σχετικά με την ενσωμάτωση των νέων προσώπων στην ομάδα. Olympiakos Live Streaming

Λύνεται επιθετικά

Οι «ερυθρόλευκοι» σε διάστημα μιας βδομάδας πρόσφεραν δύο επιθετικές παραστάσεις. Το μεγάλο τους όπλο ήταν η παράγωγη φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία. Την εύκολη νίκη απέναντι στην Τσουκαρίτσι με σκορ 3-1 διαδέχθηκε η επικράτηση με 4-0 κόντρα στον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα της Super League. Έτσι, ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στο εγχώριο πρωτάθλημα με κορυφαίο τον Γιώργο Μασούρα που πέτυχε δύο γκολ.

Το ζητούμενο για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στον δρόμο της βελτίωσης, αφού οι νίκες χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

«Οι τελευταίες εμφανίσεις οφείλονται σε όλη την ομάδα. Κάναμε ένα θετικό σερί μέσα σε λιγότερο από 3 ημέρες. Με παιχνίδια απαιτητικά στα οποία νικήσαμε. Η ενσωμάτωση των νέων παικτών γίνεται τόσο καλά επειδή υπάρχει καλή ομαδικότητα. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την επικράτηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Απέναντι στην Τσουκαρίτσκι θα είναι διαθέσιμος και ο Ροντινέι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο Μαρτίνεθ έχει δίλημμα για τον σέντερ φορ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ελ Αραμπί με στόχο να πάρει ανάσες ο Ελ Καμπί.

Οι Σέρβοι μετά το εις βάρος τους 1-3 στο Φάληρο αναγνωρίζουν ότι οι ελπίδες τους για την ανατροπή είναι ελάχιστες, αλλά θέλουν να τις εξαντλήσουν. Στην Τσουκαρίτσκι μετά την έλευση του προπονητή Ιγκόρ Μάτιτς έχουν αλλάξει πολλά στα αγωνιστικά τους πλάνα και έχει δοθεί χρόνος σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το ζητούμενο είναι οι λύσεις στο γκολ, αφού ο βασικός φορ Μοχάμεντ Μπανταμόσι έφυγε δανεικός για την Αλ Χαζίμ.

Η Τσουκαρίτσκι την περασμένη Κυριακή φιλοξένησε την Ράντνικ κι έμεινε στο 0-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Με τη συγκεκριμένη ισοπαλία έπεσε στην 5η θέση (2-2-2) της βαθμολογίας.

Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός Live Streaming: Τροχαίο για τον Αλεξανδρή-Υποβλήθηκε σε επέμβαση

O Αλέξης Αλεξανδρής έκανε γνωστό, μέσω των social media, ότι είχε τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε τροχαίο ατύχημα και μπήκε στο χειρουργείο.

Στο μήνυμά του ευχαρίστησε τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, αλλά και την ερυθρόλευκη ΠΑΕ που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

«Η μοίρα μας παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια. Όπως ένα δύσκολο τροχαίο… Τα μόνα που χρειάζονται για να προχωρήσεις είναι. Ο καλύτερος άνθρωπος και μέγιστος γιατρός, Χρήστος Θέος Η οικογένεια του Ολυμπιακού που φρόντισε να πάνε όλα καλά.. Κι η ερυθρόλευκη του Ελ Αραμπι να σκοράρει και στον πόνο..Υγεία να έχουμε και Ολυμπιακός μέχρι να σβήσει ο ήλιος….» έγραψε ο Αλεξανδρής στο μήνυμά του.

«Ο Βλαχοδήμος ζήτησε εγγυήσεις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ότι δεν θα δοθεί στον Ολυμπιακό»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία αποκαλύπτει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πείστηκε τελικά να αποδεχθεί την πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας εμφανιζόταν αρκετά διστακτικός να μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αν και η πρόκληση να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μεγάλη.

Η εφημερίδα A Bola γράφει πως η πλευρά του Βλαχοδήμου ζήτησε και πήρε εγγυήσεις από τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας ότι δεν πρόκειται κάποια στιγμή στο μέλλον να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό ή να πουληθεί στην ελληνική ομάδα.

Ο παίκτης δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές κάνουν το δρομολόγιο Νότιγχαμ-Πειραιάς, λόγω της κοινής ιδιοκτησίας των δύο συλλόγων, τον έκανε να έχει αμφιβολίες. ‘

Και μπορεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ να τον διαβεβαίωσαν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στην περίπτωσή του, ο Βλαχοδήμος ναι μεν λέει τώρα «ναι» στους Άγγλους, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία διότι φέρεται να περιμένει πρόταση από τη Γερμανία.

Στο μεταξύ, βέβαια, συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις της Φόρεστ με την Μπενφίκα, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας δεσμέυεται με συμβόλαιο. Ολυμπιακος Live Streaming

Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός Live Streaming: Πρόταση 6 εκατομμυρίων του Ολυμπιακού για Σολμπάκεν

Ο Όλα Σολμπάκεν της Ρόμα είναι ένας από τους εξτρέμ που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει μεγάλη πρόταση για την αγορά του!

Πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στη Ρόμα για την αγορά του Όλα Σολμπάκεν, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό. Όπως τονίζει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ογκούζ Ορούτς, οι Πειραιώτες έχουν κάνει επίσημη κρούση στους «τζιαλορόσι» για τον Νορβηγό διεθνή. Ο παίκτης τις τελευταίες ώρες έχει ανέβει πολύ ψηλά στη λίστα των Κορδόν – Μαρτίνεθ για τη θέση του βασικού εξτρέμ.

Και αυτό γιατί ο Σολμπάκεν φαίνεται πως είναι κοντά στην αποχώρησή του από τον ρωμαϊκό σύλλογο, μετά από σχετική απόφαση του Μουρίνιο να ζητήσει έναν ακόμη εξτρέμ από τη διοίκηση της ομάδας του, με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να μην «χωράει» στο ρόστερ.

Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News