Ολυμπιακος – Τσουκαριτσκι Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/8)

Ένα βήμα μακριά από την είσοδό του στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Ατρομητος – Ολυμπιακος Live Streaming

Ολυμπιακος – Τσουκαριτσκι Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ένα βήμα μακριά από την είσοδό του στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την άσημη Τσουκαρίτσκι την Πέμπτη (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στόχος να πάρουν καθαρό προβάδισμα πρόκρισης για την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να δείξουν πάνω στο τερέν τη διαφορά κλάσης και ενόψει της ρεβάνς στη Σερβία να πάρουν σκορ πρόκρισης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσθέσει συνεχώς νέα κομμάτια στο παζλ του φετινού Ολυμπιακού. Στη νέα λίστα που δηλώθηκε στην UEFA προστέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Σκάρπα και Μπρίνιτς, οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Χουάνγκ και Αλγκασίμ Μπα. Olympiacos Live Streaming

Με την ίδια συνταγή

Ο Ισπανός προπονητής θα πάει με συνταγή Γκενκ και ζητάει από τους παίκτες του να διατηρήσουν το «μηδέν» στην άμυνα. Ουσιαστικά η νίκη με 1-0 επί της Γκενκ στο Φάληρο ήταν το αποτέλεσμα που άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση εις βάρος των Βέλγων. «Σφραγίστηκε» εκτός έδρας με το 1-1 που ήρθε χάρη στο γκολ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

 

Αποτελεί «αγκάθι» η απουσία του Βραζιλιάνου μπακ Ροντινέι, ο οποίος στο Βέλγιο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και δεν θα παίξει κόντρα στην Τσουκαρίτσκι. Το κενό αναμένεται να καλύψει ο Κίνι, ενώ ο Σκάρπα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός αφού στο ματς με τον Πανσερραϊκό έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητα.

Στο μυαλό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το αρχικό σχήμα υπάρχουν οι Πασχαλάκης στο τέρμα, Ραμόν, Φρέιρε, Ρέτσος Κίνι στην άμυνα, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Σκάρπα στο κέντρο και Μπιελ, Φορτούνης Ελ Αραμπί στην επίθεση.

 

Η Τσουκαρίτσκι είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Όμως οι Σέρβοι μέσα στο Φάληρο θα διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να δώσουν ενδιαφέρον στη ρεβάνς της ερχόμενης βδομάδας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν έχει πλούσιες παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως άπαντες διψούν για διακρίσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν εξαιρέσουμε τη συμμετοχή της σε γκρουπ του Ιντεροτό το 1997 δεν έχει λάβει ποτέ μέρος σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι εμπειρίες της αφορούν μόνο τα προκριματικά σε Europa League και Conference.

Η διοίκηση πρόσφατα έκανε ηλεκτροσόκ στον πάγκο, κάτι που δεν περίμενε κανείς στην εκκίνηση της σεζόν. Ο προπονητής Ιγκρόρ Μάτιτς αντικατέστησε τον Ντούσαν Κερκέζ. Ο τελευταίος είδε την πόρτα της εξόδου μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με τη Γιαβόρ (2-2).

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τσουκαρίτσκι βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας (2-1-1). Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε από την

ΙΜΤ Βελιγραδίου με σκορ 3-0.

Ολυμπιακος – Τσουκαριτσκι Live Streaming: Το ψάχνει για Γιόβετιτς και Γιόβιτς

Ακόμα δύο περιπτώσεις για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, ο οποίος εμφανίζεται να ψάχνεται τόσο για τον Στέφαν Γιόβετιτς, όσο και για τον Λούκα Γιόβιτς.

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνονται για έναν ακόμα παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί και Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσής τους και δύο νέα ονόματα που φέρεται να απασχολούν είναι των Στέφαν Γιόβετιτς και Λούκα Γιόβιτς.

Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο 33χρονος διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός επιθετικός, έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό, αγωνιζόμενος σε Μονακό, Ίντερ, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι και Φιορεντίνα, η οποία τον είχε πουλήσει στους “Πολίτες” πριν μία δεκαετία έναντι 26 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν μέτρησε στη Γερμανία 18 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ. O Γιόβιτς ανήκει στην Φιορεντίνα, με την οποία δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα, εξ ου και η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη. Επίσης με σπουδαίες παραστάσεις ο 25χρονος Σέρβος στράικερ, έχοντας αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μπενφίκα. Η “βασίλισσα” μάλιστα είχε βγάλει από τα ταμεία της 63 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Άιντραχτ πριν μία τετραετία. Πέρυσι μέτρησε συνολικά 50 συμμετοχές με 13 γκολ και 5 ασίστ. Ολυμπιακος Live Streaming

Καραμπόλα στο θέμα του επιθετικού – Οι τρεις υποψήφιοι από την Ισπανία και ο Μπορέ

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει επιθετικό, με τις λύσεις από την Ισπανία να αλληλοεπηρεάζονται.

Η μάχη για τη μεταγραφή του επιθετικού μαίνεται στον Ολυμπιακό, καθώς εξετάζονται ταυτόχρονα αρκετές επιλογές από την Ισπανία, που η μια επηρεάζει την άλλη.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει ξεχωρίσει κυρίως τις περιπτώσεις του Ράφα Μιρ και του Λούκας Μπογέ, ενώ επανέρχεται στο προσκήνιο ο Μάρκος Αντρέ. Στα υπόψη βρίσκεται και το όνομα του Ραφαέλ Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ως πρώτη επιλογή των Κορδόν, Μαρτίνεθ είναι ο Ράφα Μιρ της Σεβίλλης, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Βαλένθια. Ο Λούκας Μπογέ της Έλτσε είναι μια επιλογή που έχει ξεχωρίσει, αλλά οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας είναι υψηλές.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος Αντρέ δεν υπολογίζεται από τη Βαλένθια και ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού δεν έχει σβήσει το όνομά του από τη λίστα.

Στο μεταξύ, η Έλτσε θα ήθελε να πάρει τον Μάρκος Αντρέ, αν πουλήσει τον Μπογέ, με όλες τις υποθέσεις των φορ να συνδέονται κάπως μεταξύ τους.

Τέλος, ο Μπορέ παραμένει στα υπόψη, αλλά η Άιντραχτ έχει ήδη απορρίψει πρόταση του Ολυμπιακού και μόνο αν δεν βρεθεί άλλη πρόταση για τον Κολομβιανό φορ, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ελπίδες θα ξαναμπούν στο κόλπο της απόκτησής του.

Ολυμπιακος – Πανσερραϊκος Live Streaming: Προς Σαουδική Αραβία ο πρώτος σκόρερ της Τσουκαρίτσκι!

Λίγο πριν το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι οφ του Europa League, ο πρώτος σκόρερ των Σέρβων βρίσκεται πολύ κοντά σε μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία!

Να αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο πλέον για την Τσουκαρίτσκι αφού ο Μουχαμέντ Μπανταμόσι είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο διεθνής φορ από τη Γκάμπια την Πέμπτη δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του προκειμένου να ολοκληρώσει το deal. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι είχε 13 γκολ και 5 ασίστ σε 42 ματς με την Τσουκαρίτσκι.

Ολυμπιακος – Τσουκαριτσκι Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr