Ντιναμο Ζαγκρεμπ - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/8)

Το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στους Κροάτες θέλει να κάνει η ΑΕΚ.

Ντιναμο Ζαγκρεμπ - ΑΕΚ Live Streaming

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, επισκίασαν κάθε αγωνιστικό ενδιαφέρον στο ζευγάρι  της «Ένωσης» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η επιδρομή των χούλιγκαν από την Κροατία και το τραγικό συμβάν οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τώρα οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν την προσπάθεια για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League από τo Μάξιμιρ του Ζάγκρεμπ (15/8, 20:00).

Είναι προφανές πως το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα και η ένταση βρίσκεται στα ύψη. Ακόμα και έτσι όμως, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ξεπεράσει το σοκ και να επικεντρωθεί στο πώς θα κυριαρχήσει ποδοσφαιρικά για να φτάσει σε μία σπουδαία πρόκριση. AEK Live Streaming

Σύμμαχος του Βίντα ο χρόνος

Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση του Ντομαγκόι Βίντα. Ο έμπειρος στόπερ χτύπησε στο φιλικό με τη Τράμπζονσπορ και σίγουρα δε βρίσκεται στο 100% της κατάστασής του. Ωστόσο, αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να είναι έτοιμος για να βοηθήσει έστω και από τον πάγκο, σαν λύση ανάγκης.

Στην άλλη μεριά, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον βασικό της στόπερ, Γιόσιπ Σούταλο. Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο του Άγιαξ. Τα reports στο εξωτερικό αναφέρουν πως οι Ολλανδοί έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Κροάτες για την αγορά του Σούταλο έναντι 20-25 εκατομμυρίων ευρώ. Αντίθετα, ο βασικός εξτρέμ Λούκα Ιβάνουσετς θα παίξει κανονικά στα δύο ματς με την ΑΕΚ, αφού η μεταγραφή του στη Φέγενορντ «ναυάγησε». Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως η λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα τον βρει στην Ντιναμό. Αυτό ισχύει και για τους Μάρτιν Μπατούρινα και Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Europa Conference League, αφού το ευρωπαϊκό της ταξίδι ξεκινά από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΑΕΚ Live Streaming: Αγωνιστικός γολγοθάς σε βαρύ κλίμα

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΑΕΚ Live Streaming: H δήλωση του πρωθυπουργού της Κροατίας

Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια έκανε ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς.

Μεγάλες διαστάσεις και στην Κροατία έχουν πάρει τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός φίλου της ΑΕΚ. Ο πρωθυπουργός της χώρας Αντρέι Πλένκοβιτς υπογράμμισε σε δήλωσή του ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χαρακτήρισε απαράδεκτο οπαδοί της Ντιναμό να αψηφούν τις απαγορεύσεις και να ταξιδεύουν στην Αθήνα για να κάνουν επεισόδια.

«Παρακολουθούμε την κατάσταση. Η κυβέρνηση έχει ήδη καταδικάσει τη βία. Ολοι κανονικά πρέπει καταδικάζουν τον χουλιγκανισμό. Ήμασταν σε επαφή με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτός και οι ελληνικοί θεσμοί έλαβαν έγκαιρα πληροφορίες για την πιθανότητα άφιξης οπαδών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στην Αθήνα. Υπήρξαν έξι ή επτά απολύσεις στην ελληνική αστυνομία. Κάθε μέρα είμαι σε επικοινωνία με τον πρέσβη μας στην Αθήνα, Αλεξάνταρ Σούνκο, ο οποίος επισκέφθηκε τους Κροάτες πολίτες. Όλοι έχουν δίκιο όσον αφορά τη μεταχείριση της ελληνικής αστυνομίας. Περιμένουμε πλέον τις αποφάσεις του δικαστηρίου», ανέφερε αρχικά ο Αντρέι Πλένκοβιτς.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να μιλήσει για πιθανά αντίποινα στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Κροατία. «Είμαι σε επικοινωνία με τον Ντάβορ Μποζίνοβιτς (αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κροατίας), η αστυνομία κάνει όσα προβλέπονται. Αυτός ο οργανωμένος χουλιγκανισμός, παρά την απαγόρευση, να τολμάς να πηγαίνεις στην Αθήνα για να αποφύγεις επεισόδια, είναι απαράδεκτο. Ως κοινωνία, πρέπει να αντιδράσουμε, να πούμε “όχι” στην αγριότητα και τη βία γύρω από τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός συγκεντρώνει και δημιουργεί νέους ανθρώπους».

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr