Ολυμπιακος – Γκενκ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/8)

Ολυμπιακος – Γκενκ Live Streaming

Το πρώτο του επίσημο φετινό παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στους Βέλγους.

Ολυμπιακος – Γκενκ Live Streaming | Olympiakos Live Streaming:

Η χρονιά ξεκινά για τον Ολυμπιακό με ένα πολύ σημαντικό ματς. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Γκενκ (22:00) και θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι-οφ του Europa League.

Μετά από μία σεζόν μακριά από τα συνηθισμένα του στάνταρ, ο Ολυμπιακός ξεκινά τη φετινή χρονιά με αισιοδοξία και μεγαλύτερες προσδοκίες. Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν από νωρίς στα… βαθιά και καλούνται να ανταποκριθούν στην πρόκληση της Γκενκ, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Europa League.

.Olympiakos Live Streaming

Υψηλό εμπόδιο

Τα ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα αποτελέσουν το πρώτο τεστ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν η τελική επιλογή της διοίκησης για το rebuild του συλλόγου. Πλέον, καλείται να οδηγήσει την ομάδα του σε μία σημαντική και αναγκαία – σε όλα τα επίπεδα – πρόκριση.

Για να φτάσουν όμως μέχρι εκεί οι Πειραιώτες, θα χρειαστεί να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Σε σύγκριση με την εικόνα που είχαν στα φιλικά. Εκτός της νίκης επί της Ρείντζερς στην Σκωτία (3-1), ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε στα ματς με Νόριτς (ήττα με 2-0), Σαμπάχ (1-1) και Νόρτζελαντ (1-1). Ωστόσο, η προσθήκη και ενσωμάτωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, μαζί με την βελτίωση στο κομμάτι της χημείας, ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των «ερυθρόλευκων».

Οι Ιμπόρα, Κίνι, Ελ Κααμπί, Φρέιρε, Πορόζο και Αλεξανδρόπουλος έφεραν ποιότητα, εμπειρία και φρεσκάδα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Επίσης, η επιστροφή του Μαντί Καμαρά θα δώσει σίγουρα μία πολύτιμη λύση στα χέρια του Μαρτίνεθ.

Στην άλλη πλευρά, η Γκενκ προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Σερβέτ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο αποκλεισμός στα πέναλτι επηρέασε τους Βέλγους και στις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων. Ηττήθηκαν εντός έδρας από την Έουπεν με 1-0 για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τη Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία στα πλέι-οφ του Europa League. Αντίθετα, ο ηττημένος θα μεταφερθεί στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Ολυμπιακός: «Κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, μπορεί να καταστεί άμεσα καταστροφική»

Έκκληση στους οπαδούς του να μην δώσουν την παραμικρή αφορμή στο ματς με την Γκενκ, για να μην τιμωρηθεί από την UEFA η ομάδα, κάνει μέσω ανακοίνωσής του ο Ολυμπιακός.

Η πειραϊκή ΠΑΕ με ανακοίνωσή της  επέστησε την προσοχή στους φίλους του, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Το βράδυ της Πέμπτης (10/8 στις 22:00) η ομάδα μας υποδέχεται για το Europa League τη Γκενκ στο σπίτι μας, το «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας εκκίνηση στη νέα χρονιά και στο νέο ευρωπαϊκό μας ταξίδι.

Εσείς, ο κόσμος μας, η δύναμη του Ολυμπιακού μας, θα είστε ξανά εκεί για να συμπαρασταθείτε δυναμικά, ως 12ος παίκτης μας.

Σε αυτήν τη σπουδαία και ιδιαίτερα σημαντική για το Ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας μας βραδιά, κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, μπορεί να καταστεί άμεσα καταστροφική για τον Ολυμπιακό και να προκαλέσει την τιμωρία μας από την UEFA, με κεκλεισμένων των θυρών στη συνέχειά μας.

Η χρήση λέιζερ, το άναμμα κροτίδων, καπνογόνων, η ρίψη αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα επιφέρουν βαριές ποινές στην ομάδα μας, η οποία είναι ήδη υπότροπη σε όλες τις σχετικές κατηγορίες.

Οι τιμωρίες από την UEFA, και ειδικά στους υπότροπους, είναι εξοντωτικές. Πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε το αυτονόητο αίσθημα ευθύνης, της προστασίας του σπιτιού και της ομάδας μας, ώστε να μη στερηθεί κανείς από το δικαίωμα να βρίσκεται δίπλα της στους επόμενους Ευρωπαϊκούς της αγώνες.

Είστε η δύναμη του Ολυμπιακού και την τιμωρία του μόνον οι εχθροί μπορούν να την αποζητούν. Κανένα καπνογόνο, κανένα λέιζερ. Βοηθήστε μας για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός λαός του. Και αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Olympiakos Live Streaming

Ολυμπιακος – Γκενκ Live Streaming: Πιάνει Λιμάνι ο Καρντόνα

“Τελειωμένη” η μεταγραφή του Σέρχι Καρντόνα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας αποκάλυψε ότι τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό για την πώληση του 24χρονου αριστερού μπακ και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται πλέον.

Ο Σέρχι Καρντόνα ετοιμάζεται να… πιάσει Λιμάνι. Με τους Ερυθρόλευκους να τα βρίσκουν με την ισπανική ομάδα με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης θα λάβει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο, με αποδοχές τουλάχιστον 700.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Ισπανός άσος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ρέαμπτσιουκ με την πώλησή του στη Σπαρτάκ Μόσχας. Προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη Segunda Division (B’ Ισπανίας). Μετρώντας συνολικά 41 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Ολυμπιακός: Αγιασμός στο Ρέντη, παρουσία Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό στον Ρέντη, πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Την Πέμπτη ξεκινά επίσημα η σεζόν για τον Ολυμπιακό. Υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Γκενκ, για τα προκριματικά του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» τέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Παρόντος και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το παρών έδωσαν κι άλλα ψηλόβαθμα στελέχη της ερυθρόλευκης διοίκησης, πέρα από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό ευχήθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν μια καλή αγωνιστική σεζόν.

Ολυμπιακος – Γκενκ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News