Αρης - Ντιναμο Κιέβου Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/8)

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Η πρώτη μάχη του Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου.

Αρης – Ντιναμο Κιέβου Live streaming | Aris – Dynamo Kiyv Live Streaming:

Ώρα Ντιναμό Κιέβου για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τους Ουκρανούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:15). Θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Μπορεί να τα… χρειάστηκε κόντρα στην Αραράτ, όμως, στο τέλος, έκανε αυτό που έπρεπε. Ένα γκολ του Φαμπιάνο στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης έφερε τη νίκη πρόκρισης στη Θεσσαλονίκη (1-0). Έτσι, η ομάδα του Τόλη Τερζή ξεπέρασε το εμπόδιο των Αρμένιων, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.Aris Live Streaming

Δύσκολο έργο για τους Θεσσαλονικείς

Εκεί θα συναντήσει την ιστορική Ντιναμό Κιέβου, που πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση της ουκρανικής λίγκας, πίσω από τις Σαχτάρ, Ντνίπρο και Ζόρια. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις στο φετινό εγχώριο πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Φυσικά στοχεύει στην παρουσία στους ομίλους του Europa Conference League, έχοντας ως «όπλο» την βαριά φανέλα της και τον πολύπειρο Αντρέι Γιαρμολένκο στην επιθετική της γραμμή.

Στον πλανήτη Άρη ξεχωρίζει φυσικά η έλευση του Μάρτιν Μοντόγια. Ο άλλοτε μπακ της Μπαρτσελόνα, που έπαιξε επίσης σε Ίντερ, Μπέτις, Βαλένθια και Μπράιτον, ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» και ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο Ισπανός θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς με την Ντιναμό Κιέβου. Αντίθετα, αυτό δεν ισχύει για τους τραυματίες Γιακούμπ Μπράμπετς και Κίκε Σαβέριο.

Επιπρόσθετα, ο Αντρέ Γκρέι τέθηκε εκτός πλάνων και σύντομα θα αποχωρήσει, κάτι που αυτόματα θα φέρει στο προσκήνιο τον Λορέν Μορόν για την θέση του βασικού επιθετικού στο 4-3-3 του Τόλη Τερζή.

Στα… διαδικαστικά του ζευγαριού, η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου στη Ρουμανία, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης της Ουκρανίας. Η ομάδα που θα καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Μπεσίκτας – Νέφτσι στα πλέι-οφ του Europa League Conference League, με φόντο μία θέση στα γκρουπ της διοργάνωσης.

Μοντόγια: «Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Άρη»

Αρης – Ντιναμο Κιέβου Live streaming: Υψηλής επικινδυνότητας χαρακτήρισε το ματς η UEFA

Ματς «υψηλής επικυνδινότητας» χαρακτήρισε αυτό της Πέμπτης μεταξύ του Άρη και της Ντιναμό Κιέβου η UEFA. Στέλνει δύο παρατηρητές, ενώ αναμένονται και οπαδοί των Ουκρανών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

H UEFA χαρακτήρισε το ματς της Πέμπτης ανάμεσα στον Άρη και την Ντιναμό Κιέβου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ως «υψηλής επικινδυνότητας».

Όπως ενημερώθηκε η ΠΑΕ Άρης το παρών θα δώσουν δυο παρατηρητές. Ο ένας θα είναι Φινλανδός ως παρατηρητής αγώνα και ο άλλος Σκοπιανός με καθήκοντα παρατηρητή ασφαλείας.

Όπως έγινε γνωστό, στο γήπεδο θα βρεθούν και οπαδοί της Ουκρανικής ομάδας, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστός ακόμη ο ακριβής αριθμός.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται εγρήγορση και προσοχή από όλους, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Άρης: To προφίλ της Ντιναμό Κιέβου

Αντιμέτωπος με την Ντιναμό Κιέβου θα τεθεί ο Άρης στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το προφίλ της Ντιναμό

Oι κιτρινόμαυροι θα βρουν στο δρόμο τους τον κορυφαίο ουκρανικό σύλλογο. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1927 ως τμήμα του σοβιετικού αθλητικού οργανισμού, της αθλητικής κοινωνίας Ντιναμό με έδρα την πρωτεύουσα. Αριθμεί στο παλμαρέ της 16 πρωταθλήματα (αριθμός ρεκόρ), 13 κύπελλα και 9 σούπερ καπ. Επίσης, έχει γευτεί και την ευρωπαϊκή καταξίωση καθώς σήκωσε δις το κύπελλο Κυπελλούχων (1974-75 και 1985-86).

Η περσινή πορεία

Τα σημάδια του πολέμου ταλανίζουν τον κραταιό ουκρανικό σύλλογο έχοντας αντίκτυπο στην αγωνιστική του πορεία. Πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αναφορικά με τα πεπραγμένα της στα κύπελλα Ευρώπης, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου αποκλείστηκε στα play-off του Champions League από τη Μπενφίκα για να συνεχίσει στους ομίλους του Europa League. Εκεί έπιασε πάτο κυριολεκτικά αριθμώντας 5 ήττες και μία ισοπαλία ενάντια στις Φενέρμπαχτσε, Ρεν και ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο προπονητής

Μιρτσέα Λουτσέσκου. Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον ποδοσφαιράνθρωπο; Η πλούσια καριέρα του μιλάει από μόνη της. Στα 77 του πλέον, ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ντιναμό από τον Ιούλιο του 2020, μια απόφαση που τον έφερε αντιμέτωπο με τον κόσμο της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην οποία και μεγαλούργησε. Τρία χρόνια τώρα στο Κίεβο, ο Ρουμάνος κόουτς μετρά ένα πρωτάθλημα (2021), ένα κύπελλο (2021) και ένα σούπερ καπ (2020), βάζοντας το λιθαράκι του προκειμένου να παραμείνει ο σύλλογος ανταγωνιστικός παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως απόρροια του πολέμου με τη Ρωσία.

Αρης – Ντιναμο Κιέβου Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News