Μπεϊταρ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/8)

Πανσερραϊκoς – ΠΑΟΚ Live streaming

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στο… καυτό Ισραήλ ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεϊτάρ.

Μπεϊταρ – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Ώρα πρόωρου «τελικού» για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει στο Ισραήλ την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30). Ψάχνει νίκη πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

H φετινή πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν πήγε όπως θα ήθελαν όλοι στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» προσπάθησε και πίεσε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, όμως η αμυντική προσέγγιση της Μπεϊτάρ κράτησε το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League στο μηδέν (0-0).

Σημείο-κλειδί της αναμέτρησης ήταν το χαμένο πέναλτι του Στέφαν Σβαμπ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια καταγράφηκαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες από την πλευρά των γηπεδούχων.PAOK Live Streaming

Για την πρόκριση στο Ισραήλ

«Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε, το πέναλτι που μας έδωσε ο αντίπαλος προέρχεται από λάθος αμυντικού. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά συμπαγείς στην άμυνα, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάει σε μεταβάσεις. Κρατάω θετικά στοιχεία και οι παίκτες μου γνωρίζουν ότι θα πάμε στο Ισραήλ να παλέψουμε για την πρόκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς με δύο σημαντικές προσθήκες.

Για την ακρίβεια, οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αντελίνο Βιεϊρίνια επιστρέφουν σε δράση και θα ενισχύσουν σημαντικά τους συμπαίκτες τους. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος αποτελεί βαρόμετρο στο κέντρο και ο Πορτογάλος είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας.

Μοναδικό πρόβλημα για το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι η απουσία του τραυματία Σάστρε. Επιπρόσθετα, μοιάζει δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τους Νάρεϊ, Αουγκούστο και Σαματά να προβάρουν φανέλα βασικού.

Στην άλλη μεριά, η Μπεϊτάρ αναμένεται να προσεγγίσει ξανά το ματς με αμυντική προσέγγιση. Όμως γνωρίζει ότι θα έχει στο πλευρό της το μεγάλο «όπλο» των φιλάθλων της. Επίσης, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στο Ισραήλ, με τα υψηλά επίπεδα υγρασίας, δημιουργούν πάντα προβλήματα στους φιλοξενούμενους και δεν είναι λίγες οι εκπλήξεις από ισραηλινούς συλλόγους στα προκριματικά των προηγούμενων ετών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Χάιντουκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η διαχείριση των Αουγκούστο – Σαμάτα ενόψει Μπεϊτάρ

Ο ΠΑΟΚ «πετάει» για το Ισραήλ, ενισχυμένος με τις επιστροφές των Αουγκούστο – Βιεϊρίνια. Βέβαια το ενδιαφέρον ενόψει της ρεβάνς με την Μπεϊτάρ στρέφεται και στον Άλι Σαμάτα.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών για τους Θεσσαλονικείς. Η επιμονή της Ναντ για την απόκτησή του, κυριάρχησε στην επικαιρότητα του Δικεφάλου. Όπως είναι ήδη γνωστό, τα «καναρίνια» κατέθεσαν δύο προτάσεις στον ΠΑΟΚ προκειμένου να φέρουν την υπόθεση στα μέτρα τους, ωστόσο, εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Στο ματς της πρεμιέρας, ο Βραζιλιάνος ήταν τιμωρημένος. Ως εκ τούτου ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάποιες επιπλέον ημέρες στη διάθεσή του προκειμένου να διαχειριστεί αυτήν την ιδιόμορφη κατάσταση, «δουλεύοντας» πολύ με τον Αουγκούστο.

Είναι σαφές πως ο 26χρονος χαφ έλειψε πολύ από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στη ρεβάνς και στο Teddy Stadium. Μένει να φανεί ποιον εκ των Σβαμπ – Τσιγγάρα θα έχει στο πλευρό του, με τον Αυστριακό να έχει πάντως το προβάδισμα…

Προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως έχει ο Μπράντον Τόμας (σ.σ. υπάρχει πάντα και η προοπτική του Τζίμα) καθώς παρά τα θετικά πρώτα δείγματα του Άλι Σαμάτα, το γεγονός πως δεν έχει πολλές προπονήσεις στα πόδια του και υπολείπεται σε ρυθμό συγκριτικά με το υπόλοιπο γκρουπ, «αναγκάζουν» τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην επιστράτευση του Τανζανού από τον πάγκο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όλα δείχνουν πως ο 30χρονος φορ θα αποτελέσει μία από τις πρώτες αλλαγές του Λουτσέσκου στο ματς με την Μπεϊτάρ.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι στα μετόπισθεν του Δικεφάλου, με τον Τόμας Κεντζιόρα να έχει τον πρώτο λόγο στα δεξιά της άμυνας και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να προορίζεται ως αλλαγή…

PAOK Live Streaming

Μπεϊταρ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ορίστηκε το πρώτο ματς με την Χάιντουκ!

Ορίστηκε το πρώτο ματς με την Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, με τους Κροάτες να περιμένουν μία εκ των ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ.

ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ θα παίξουν τα… ρέστα τους στα Ιεροσόλυμα με φόντο την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Conference League. Εκεί όπου τους περιμένει η Χάιντουκ.

Η UEFA ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τον ορισμό του πρώτου αγώνα με τους Κροάτες. Έτσι ο Δικέφαλος γνωρίζει πλέον ότι σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ. Θα βρεθεί στο Σπλιτ για το πρώτο ματς με τους Κροάτες με ώρα έναρξης στις 22:00, την Πέμπτη 10 Αυγούστου.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες -και μετά το τέλος του αγώνα με την Μπεϊτάρ στο Ισραήλ- να γίνει γνωστό και το πότε θα διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση.

Μπεϊταρ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δεν είδε το πρώτο ματς ο Λέκο

Εντυπωσιακή εκκίνηση στο κροατικό πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει η Χάιντουκ, μετρώντας 2/2 νίκες. Ο Ιβάν Λέκο παραμένει προσγειωμένος, περιμένοντας έναν εκ των ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

«Αν κάποιος μας είχε δώσει τέσσερις βαθμούς μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, θα είχαμε υπογράψει όλοι. Τώρα που είναι έξι οι βαθμοί μας είναι ωραίο και άξιο. Ήμασταν τυχεροί και στα δύο ματς, αλλά την τύχη σου την κερδίζεις», είπε αρχικά ο Λέκο.

Ένα από τα θέματα που έχουν προκύψει στο κροατικό ποδόσφαιρο και συζητιέται στην χώρα είναι η απόφαση της ομοσπονδίας να αναβάλει το τρίτο κατά σερί ντέρμπι της Χάιντουκ με αντίπαλο την Όσιγιεκ. Αυτή η απόφαση πάρθηκε λόγω του παιχνιδιού της Όσιγιεκ με την Ζαλαεγκερζέγκ στην Ουγγαρία μετά το 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Ο Λέκο σχολίασε την αναβολή του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής που ουσιαστικά αφήνει χωρίς αγώνα την Χάιντουκ, πριν το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο με τον ΠΑΟΚ ή την Μπεϊτάρ: «Δεν το είχαμε σχεδιάσει, αλλά οι κανόνες είναι τέτοιοι. Δεν μου αρέσει αυτό γιατί θέλουμε να κάνουμε παιχνίδια. Είναι η αρχή της σεζόν και χρειάζονται. Πρέπει να σχεδιάσουμε από την αρχή τα πλάνα μας. Θα ήθελα να υπήρχε αγώνας αυτό το Σαββατοκύριακο. Καμία προπόνηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Λέκο.

Όσο για το αν παρακολούθησε τον αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπεϊτάρ, σημείωσε: «Το βράδυ της Πέμπτης παρακολούθησα την Ριέκα (σ.σ έπαιζε στο Κόσοβο με την Ντουκαγκίνι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League). Εγώ μπορεί να μην το είδα το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ, αλλά άνθρωποι της ομάδας μας το παρακολούθησαν. Πάντα είναι έτσι για εμάς τους προπονητές, κοιτάς μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Μπεϊταρ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News