Τραμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/7)

Τράμπζονσπορ - ΑΕΚ Live Streaming

Πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ στην Τραπεζούντα πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

Τραμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ στην Τραπεζούντα πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Τράμπζονσπορ (20:00) των Τάσου Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Κουρμπέλη, λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η «Ένωση» επέστρεψε στη βάση της και συνεχίζει την σκληρή δουλειά ενόψει των κρίσιμων αγώνων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται για την πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Το εκτός έδρας τεστ με την ισχυρή και… ελληνική (λόγω της παρουσίας των Μπακασέτα, Σιώπη, Κουρμπέλη) Τράμπζονσπορ περιλαμβάνει σίγουρα υψηλό δείκτη δυσκολίας.

.AEK Live Streaming

Καλή εικόνα στα φιλικά

Μέχρι στιγμής πάντως, η ΑΕΚ έχει εντυπωσιάσει στα φιλικά. Και στα τρία τελευταία παιχνίδια της κέρδισε την Άντβερπ (3-0), τη Σαχτάρ (5-0) και τον Βόλο (3-0), με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κόντρα στους Ουκρανούς και τους Θεσσαλούς. Ο εκρηκτικός φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Λανς και οι φήμες κάνουν λόγο για πρόταση 25 εκατομμυρίων από την πλευρά των Γάλλων για την αγορά του. Όμως, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ο Γκαρσία παραμένει στο ρόστερ της ΑΕΚ και δεδομένα θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Επιπρόσθετα, ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μεξικό, ενώ όλα δείχνουν πως στο πλάνο περιλαμβάνονται και οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Πέτρος Μάνταλος, που αντιμετώπισαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες. Επίσης, ο Ροδόλφο Πιζάρο αναμένεται να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής, ώστε να βρει ρυθμό και να μπορέσει να «χτίσει» χημεία με τους νέους του συμπαίκτες.

Πρέπει να σημειωθεί φυσικά ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αφού οι Κροάτες διέλυσαν την Αστάνα με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι η ρεβάνς στο Καζακστάν έχει τον χαρακτήρα της τυπικής διαδικασίας.

Λανς: Γεμίζει τα ταμεία της πριν την τελική αντεπίθεση για Λιβάι!

Τραμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming: Προς 8/8 το πρώτο ματς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Για 8 Αυγούστου πάει το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League πιθανώς την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά το 4-0 επί της Αστάνα και ακόμα δεν έχει οριστεί το πότε θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση στην OPAP Arena ελέω του γεγονότος πως και ο Παναθηναϊκός, εφόσον προκριθεί τη Ντνίπρο θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ.

Όπως, λοιπόν, προκύπτει από το ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι η πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου με τον Παναθηναϊκό να παίζει 24 ώρες αργότερα με τους Μασσαλούς. Μάλιστα, αυτό το σενάριο ενισχύεται από το γεγονός ότι η γαλλική Λίγκα όρισε την πρεμιέρα της Μαρσέιγ με τη Ρεμς για το γαλλικό πρωτάθλημα στις 12 Αυγούστου ημέρα Σάββατο και όχι στις 11 την Παρασκευή που θα γινόταν το ματς, αν η Μαρσέιγ έπαιζε στις 8/8 με το τριφύλλι.

Από κει και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη μετακίνηση οπαδών. Η UEFA έχει ενημερωθεί για τις σχέσεις των φίλων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με αυτούς της Μαρσέιγ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Τραμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News