Νοριτς - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/7)

Νοριτς - Ολυμπιακος Live Streaming

Το δεύτερο τεστ των ερυθρόλευκων επί βρετανικού εδάφους.

Νοριτς – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiakos Live Streaming:

Φιλικό Νο2 για τον Ολυμπιακό επί βρετανικού εδάφους. Αντιμετωπίζει τη Νόριτς στο «Carrow Road» (17:00), συνεχίζοντας την προετοιμασία του ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη φιλική νίκη στο «Ibrox» της Γλασκώβης απέναντι στην Ρέιντζερς (1-3) δίνει δεύτερο συνεχόμενο φιλικό στο Νησί. Αυτή τη φορά στην Αγγλία απέναντι στη Νόριτς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του, απέναντι σε Σερβέτ ή Γκενκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.Olympiakos Live Streaming

Με την ίδια εικόνα

Ο Ολυμπιακός άφησε καλές εντυπώσεις στη Σκωτία, όπου πήρε τη φιλική νίκη με τα γκολ από Φορτούνη και Καρβάλιο. Τώρα θέλει να επιβεβαιώσει τον καλό βαθμό ετοιμότητας που έδειξε πως έχει φτάσει, κόντρα στην ομάδα της Championship.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, καθώς στις 10/8 θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση με Σερβέτ ή Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μαρτίνεθ να προσπαθεί να μοντάρει το υλικό που έχει στα χέρια του, αναμένοντας τις επόμενες ενισχύσεις μέσω των μεταγραφών ώστε το ρόστερ να λάβει την τελική του μορφή.

Παράλληλα και σε αυτό το φιλικό δεν υπολογίζει στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ενώ αρχικά ταξίδεψε στο Νησί με την αποστολή, επέστρεψε πρόωρα στην Αθήνα.

Στα φιλικά που προηγήθηκαν οι Πειραιώτες νίκησαν τη Σλοβάτσκο (2-1), ενώ ήρθαν ισόπαλοι με Νόρτζελαντ (1-1) και Σαμπάχ (1-1).

Όσον αφορά τη Νόριτς του Χρήστου Τζόλη και του Δημήτρη Γιαννούλη κορυφώνει την προετοιμασία της με το φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η πρεμιέρα της στην Championship θα γίνει στις 8/8 απέναντι στη Χαλ.

Πέρυσι η Νόριτς τερμάτισε στην 13η θέση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Αγγλίας.

Στα μέχρι τώρα φιλικά τα «καναρίνια» έχουν έρθει ισόπαλα με την Μπαρνέτ (1-1) και την Κάιζερσλαουτερν (0-0), ενώ έχουν νικήσει την Κινγκς Λιν Τάουν (1-6) και την Ντάρμσταντ (0-1).

Έρχεται δανεικός στον Ολυμπιακό ο Κένεντι!

Ο Ολυμπιακός αποκτά τον Κένεντι, με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ.

Στις τελικές συζητήσεις βρίσκονται ο Ολυμπιακός και Βαγιαδολίδ για τον Κένεντι, ο οποίος έρχεται δανεικός για έναν χρόνο στο λιμάνι.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν ήθελε να μείνει στη Βαγιαδολίδ, η οποία υποβιβάστηκε, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη δίνει μια διέξοδο και στις δύο πλευρές, με τον Κένεντι να αποκτάται δανεικός για έναν χρόνο, ενώ στο ντιλ θα μπει και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει καλά τον παίκτη, καθώς συνεργάστηκαν μαζί στη Γρανάδα, με τον Βραζιλιάνο να κάνει τότε μια γεμάτη και παραγωγική σεζόν.

Βαγιαδολίδ και Ολυμπιακός συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες και άμεσα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Olympiakos Live Streaming

Νοριτς – Ολυμπιακος Live Streaming: Συνεχίζουν για Ζινκερνάγκελ στην Τουρκία

Στην Τραπεζούντα στέλνουν οι Τούρκοι τον Ζινκερνάγκελ, με τον Σιώπη να είναι στα ανταλλάγματα για να πειστεί ο Ολυμπιακός.

Το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες. Ο τουρκικός Τύπος να δίνει νέα διάσταση στο θέμα. Συγκεκριμένα, το DikFutbol κάνει λόγο για προφορική συμφωνία του Δανού εξτρέμ με την ομάδα της Τραπεζούντας και πλέον μένει να τα βρουν οι Τούρκοι με τον Ολυμπιακό.

Η Τράμπζονσπορ, μάλιστα, φέρεται διατεθειμένη ακόμα και να προσφέρει τον Μανώλη Σιώπη ως αντάλλαγμα, μιας και ο Έλληνας μέσος δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ζινκερνάγκελ βρίσκεται υπό παραχώρηση, με τις αξιώσεις της ομάδας να ορίζονται στα 4 εκατ. ευρώ.

Κίνι: «Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται μέρα με τη μέρα»

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς βελτιωμένος από τα φιλικά στην Αυστρία και επικράτησε με 3-1 της Ρέιντζερς μέσα στη Σκωτία.

Ο Κίνι αγωνίστηκε ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας και είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ των Πειραιωτών. Ο ίδιος μίλησε στο «Olympiacos TV» και έδειξε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση.

Αναλυτικά είπε:

«Στα πρώτα παιχνίδια έπαιξα λίγο και με τη Ρέιντζερς ήταν το πρώτο μου ματς ως βασικός. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, σε ένα υπέροχο γήπεδο και απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε. Ωστόσο, βλέπω τον Ολυμπιακό να βελτιώνεται κάθε μέρα, είναι η δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Βήμα-βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι και είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Ολυμπιακό να εξελίσσεται.

Στη Μ. Βρετανία οι συνθήκες είναι ιδανικές για κάνει μία ομάδα προετοιμασία. Πρέπει να ισορροπήσουμε τη ζέστη που έχουμε στην Αθήνα. Οι συνθήκες τέλειες, να δουλέψουμε το μάξιμουμ. Να ενσωματώσουμε τις πληροφορίες που μας δίνει ο προπονητής και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς με τη Νόριτς. Ελπίζω να κάνουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι και με καλύτερη επίδοση. Να διορθώσουμε τα λάθη και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή»

Για τη θέση: «Στην αρχή έπαιζα μόνο στα δεξιά αλλά μπορώ να παίξω και στα αριστερά. Δεν έχω κάποια αντίρρηση ή αγαπημένη θέση. Μπορώ να αποδώσω και στις δύο θέσεις και ακόμα και αν δεν παίζω, θα στηρίζω τους συμπαίκτες μου από τον πάγκο».

Νοριτς – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News