Αραρατ - Αρης Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/7)

Αρης – Βολος Live Streaming

Η πρώτη μάχη του Άρη για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference.

Αραρατ – Αρης Live streaming | Aris Live Streaming:

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» μπαίνουν στη μάχη του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Αντιμετωπίζουν στην Αρμενία την Αραράτ (18:00) θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Γέμισε με ποιότητα, αφού στην ομάδα ήρθαν οι Μορόν, Κάρλσον, Πάβιτσιτς, Μενέντες, Φεράρι, Ματαρίτα, Σαβέριο, Χουτεσιώτης, Τζούρασεκ, Φατόρε, Αηδόνης, Ζιλ και Σαμόρα. Παράλληλα, οι παίκτες – βαρόμετρα Λουίς Πάλμα και Βλάντιμιρ Νταρίντα παρέμειναν στον Άρη, όπως και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, που βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, ο έμπειρος στόπερ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Αραράτ λόγω τραυματισμού. Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται και ο Χούλιαν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα προσπαθήσει να σφίξει τα δόντια και σε περίπτωση που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ.Aris Live Streaming

Να βρει χημεία

Ο Άρης έδειξε στα φιλικά πως χρειάζεται χρόνο για να βρει χημεία. Κάτι απόλυτα λογικό με βάση την εποχή και τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Μπότεφ και Μακάμπι Χάιφα. Τέλος, στη πρόβα τζενεράλε ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων κέρδισαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Εθνικό Άχνας με 3-1.

Στην άλλη πλευρά, η Αραράτ ξεκίνησε τη φετινή παρουσία της στο Europa Conference League από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί αντιμετώπισε την Εγνατία από την Αλβανία. Μετά το 1-1 στο πρώτο ματς, οι Αρμένιοι έφυγαν με μεγάλο διπλό μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-4 το σκορ μετά το τέλος της παράτασης). Πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση, που σίγουρα θα τους δώσει… φτερά για τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Άρη.

Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι η Αραράτ μπαίνει στις μάχες με την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Πάντως, είναι σαφώς μία επικίνδυνη ομάδα για τον πιο ποιοτικό – και πιο έμπειρο σε τέτοιες περιπτώσεις – Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης: Με Καρυπίδη, Παλίκουτσα και 30 φιλάθλους στην Αρμενία

Αραρατ – Αρης Live streaming: Ο Αράντα στο στόχαστρο

Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Αντόνιο Αράντα βρίσκεται ο Άρης σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “grada3.com” οι κιτρινόμαυροι έχουν στο στόχαστρό τους τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από τους μπλαουγκράνα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τόσο ως δεκάρι όσο και ως εξτρέμ. Ανήκε στην Μπαρτσελόνα από το 2021 όταν και αποκτήθηκε από τη Γρανάδα. Με τη θυγατρική ομάδα της ομάδας της Βαρκελώνης κατέγραψε 45 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ.

Για τον Αράντα ενδιαφέρον έχουν δείξει όπως είναι λογικό ομάδες από την Ισπανία και οι οποίες είναι οι Εϊμπάρ, Ρασίνγκ και Καρταχένα.

Άρης: To προφίλ της Ντιναμό Κιέβου

Αντιμέτωπος με την Ντιναμό Κιέβου θα τεθεί ο Άρης στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο της Αραράτ-Αρμενία.

Σημειώνεται πως η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και το Κλεάνθης Βικελίδης. Αντίθετα η ρεβάνς στην έδρα που θα δηλώσουν οι Ουκρανοί επί πολωνικού εδάφους, πιθανότατα στην πόλη Λοτζ.

Το προφίλ της Ντιναμό

Oι κιτρινόμαυροι θα βρουν στο δρόμο τους τον κορυφαίο ουκρανικό σύλλογο. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1927 ως τμήμα του σοβιετικού αθλητικού οργανισμού, της αθλητικής κοινωνίας Ντιναμό με έδρα την πρωτεύουσα. Αριθμεί στο παλμαρέ της 16 πρωταθλήματα (αριθμός ρεκόρ), 13 κύπελλα και 9 σούπερ καπ. Επίσης, έχει γευτεί και την ευρωπαϊκή καταξίωση καθώς σήκωσε δις το κύπελλο Κυπελλούχων (1974-75 και 1985-86).

Η περσινή πορεία

Τα σημάδια του πολέμου ταλανίζουν τον κραταιό ουκρανικό σύλλογο έχοντας αντίκτυπο στην αγωνιστική του πορεία. Πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αναφορικά με τα πεπραγμένα της στα κύπελλα Ευρώπης, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου αποκλείστηκε στα play-off του Champions League από τη Μπενφίκα για να συνεχίσει στους ομίλους του Europa League. Εκεί έπιασε πάτο κυριολεκτικά αριθμώντας 5 ήττες και μία ισοπαλία ενάντια στις Φενέρμπαχτσε, Ρεν και ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο προπονητής

Μιρτσέα Λουτσέσκου. Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον ποδοσφαιράνθρωπο; Η πλούσια καριέρα του μιλάει από μόνη της. Στα 77 του πλέον, ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ντιναμό από τον Ιούλιο του 2020, μια απόφαση που τον έφερε αντιμέτωπο με τον κόσμο της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην οποία και μεγαλούργησε. Τρία χρόνια τώρα στο Κίεβο, ο Ρουμάνος κόουτς μετρά ένα πρωτάθλημα (2021), ένα κύπελλο (2021) και ένα σούπερ καπ (2020), βάζοντας το λιθαράκι του προκειμένου να παραμείνει ο σύλλογος ανταγωνιστικός παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως απόρροια του πολέμου με τη Ρωσία.

Αραρατ – Αρης Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News