ΠΑΟΚ - Μπεϊταρ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/7)

Πανσερραϊκoς – ΠΑΟΚ Live streaming

H πρώτη δοκιμασία του ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ.

.ΠΑΟΚ – Μπεϊταρ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Η ώρα της ευρωπαϊκής πρεμιέρας του ΠΑΟΚ έφτασε. Οι Θεσσαλονικείς να φιλοξενούν την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30) στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση ενώπιον του κοινού της στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν που είναι άκρως σημαντικό.

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προχωρήσει στην Ευρώπη, καθώς αποκλείστηκε από τη Λέφσκι Σόφιας. Τώρα καλείται να κάνει εκκίνηση με το δεξί, ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ (3/8), αλλά και για να είναι συνεπής στο ραντεβού του με την Χάιντουκ που περιμένει ήδη στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.PAOK Live Streaming

Να… μιλήσει η Τούμπα

Η δύναμη της έδρας μπορεί να δώσει έξτρα ώθηση στον «δικέφαλο» του Βορρά. Έδωσε δυνατά φιλικά, στα οποία έδειξε ποιότητα, αλλά και αστάθεια, ειδικά στην άμυνα, καθώς από τη μία σκόραρε σε όλα, αλλά επίσης δέχθηκε γκολ σε καθένα εξ αυτών.

Δίχως αμφιβολία ο βαθμός ετοιμότητας στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν δεν είναι δυνατόν να είναι υψηλός. Ειδικά για μια ανανεωμένη ομάδα όπως οι «ασπρόμαυροι» που επιχειρούν να αλλάξουν πολλά σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Λουτσέσκου. Από την πρώτη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια. Επίσης, Σάστρε και Τσαούσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η Μπεϊτάρ από την πλευρά της επιστρέφει στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» έπειτα από τρία χρόνια. Πανηγύρισε την κατάκτηση του 8ου κυπέλλου της ιστορίας της, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 7η θέση.

Η ομάδα του Γιόσι Αμπουκάσις δε θα έχει στην Τούμπα το βασικό επιθετικό της όπλο, τον 28χρονο Νιγηριανό Φρεντ Φράιντεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ βρίσκει ξανά στο δρόμο του την Μπεϊτάρ 23 χρόνια μετά. Τον Σεπτέμβριο του 2000 οι δύο ομάδες είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Με τον «δικέφαλο» να παίρνει άνετα την πρόκριση χάρη στο 3-1 της Τούμπας, σε συνδυασμό με το χορταστικό 3-3 στην Ιερουσαλήμ.

Λουτσέσκου: «Δεν φοβάμαι κάτι»

Δηλώσεις από τον Λουτσέσκου για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ.

«Είμαστε σε μία καλή περίοδο, με αρκετή δουλειά απ΄όλους. Παρ΄όλα αυτά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση των ομάδων. Δεν υπάρχει η ροή γιατί είναι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γνωρίζω σίγουρα πως οι παίκτες μου είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά που κάνουμε. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μία καλή δουλειά. Σε αυτό το διάστημα η συνοχή και η συνεισφορά των παικτών μου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για την πνευματική ετοιμότητα: «Σε κάποιους μπορεί να έχει μείνει το μάθημα της Λέφσκι, σε άλλους όχι. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στρατηγικής. Όπως ήμασταν εκείνη την περίοδο, είμαστε και τώρα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν καλύτερη γνώση, μεγαλύτερη εμπειρία, έχει περάσει ένας χρόνος δουλειάς και αφομοίωσης. Ένα χρόνο νωρίτερα η ομάδα δεν ήταν προετοιμασμένη».

Για το αν φοβάται κάτι: «Δεν φοβάμαι κάτι, εδώ και καιρό έχω χάσει αυτό το αίσθημα. Η συγκέντρωση είναι μία διαφορετική κατάσταση. Έχω αυτοπεποίθηση στην ομάδα λόγω της συνεισφοράς τους και της συμμετοχής τους δεδομένου πως δουλεύουμε καιρό μαζί. Όσον αφορά τις απουσίες των τιμωρημένων Αουγκούστο – Βιεϊρίνια, έχουμε παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους να αγωνιστούν. Είναι μία ευκαιρία για όλους προκειμένου να φέρουν εις πέρας όσα τους ζητηθούν».

Για το στυλ της Μπεϊτάρ: «Δεν πιστεύω ότι θα διαφοροποιηθεί πολύ. Όπως φάνηκε και στο πρόσφατο ματς της, περίμενε και προσπαθούσε να κλείσει τους χώρους. Θέλω να είμαστε προετοιμασμένοι και για τα διαφορετικά σενάρια. Εμείς έχουμε μια ξεκάθαρη φιλοσοφία ως ομάδα. Σίγουρα μπορεί να κάνουμε κάποιες προσαρμογές σε κάθε παιχνίδι, αλλά το σίγουρο είναι πως θέλουμε να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο. Σίγουρα είμαστε στο ξεκίνημα, αλλά τα χαρακτηριστικά των παικτών μας είναι ικανά να καλύψουν αυτό το έλλειμμα χημείας που μπορεί να προκύπτει λόγω των αλλαγών σε πρόσωπα».

PAOK Live Streaming

ΠΑΟΚ – Μπεϊταρ Live Streaming: Το μήνυμα στον Αουγκούστο!

Παράλληλα, στάθηκε στον Ντόουγκλας Αουγκούστο δεδομένου πως είναι το πρόσωπο των ημερών για τον ΠΑΟΚ μετά την πρόταση της Ναντ. Ο Δικέφαλος αρνήθηκε τη δεύτερη πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ αλλά η υπόθεση παραμένει ανοιχτή!

«Με τον Ντόουγκλας είχαμε και έχω μία πολύ καλή σχέση. Ξέρει ότι τον εκτιμώ, είναι από τους καλύτερους που έχω προπονήσει. Καταλαβαίνω πως έχει μια πρόταση από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά βρίσκεται ήδη σε ένα γκρουπ, ένα κλαμπ, μια πόλη, που τον εκτιμά. Οι ποδοσφαιριστές που είναι εδώ είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι για να αγωνιστούν, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο επ΄αυτού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος.

Σε συμπληρωματική ερώτηση για το γεγονός ότι στην προετοιμασία ανέφερε πως «δεν πιστεύω ότι θα χαθεί άλλος ποδοσφαιριστής», διευκρίνισε πως: «Ήταν μία προσωπική ευχή, δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύετε γενικότερα. Τον Αύγουστο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από μέρα σε μέρα».

ΠΑΟΚ – Μπεϊταρ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News