Αρης – Εθνικος Αχνας Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/7)

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Πρόβα τζενεράλε για τους κίτρινους πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

Αρης – Εθνικος Αχνας Live streaming | Aris Live Streaming:

Ο Άρης μετρά αντίστροφα για τις ευρωπαϊκές μάχες. Δίνει την πρόβα τζενεράλε του στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα του Τόλη Τερζή κορυφώνει την προετοιμασία της. Μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν με Μακάμπι Χάιφα, αλλά και αυτά κόντρα σε Μπότεφ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς η Ευρώπη τον περιμένει.

Στις 27 Ιουλίου οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον πρώτο αγώνα τους για τα προκριματικά του Conference League την Αραράτ ή την Εγνατία εκτός έδρας και λίγο πριν μάθουν τον αντίπαλό τους, τίθενται αντιμέτωποι του Εθνικού Άχνας.Aris Live Streaming

Τελευταίο τεστ

Η σοβαρότητα με την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο φιλικό οι παίκτες του Άρη δεν έγκειται μόνο στο γεγονός πως πλέον απέχουν μόλις λίγα 24ωρα από τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, αλλά και γιατί η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι παίκτες του Τόλη Τερζή θα δώσουν το πρώτο φετινό φιλικό στο γήπεδό τους, ενώπιον του κοινού της ομάδας που περιμένει να δει δείγματα της δουλειάς που έχει γίνει στην προετοιμασία ως τώρα.

Ο τεχνικός του Άρη προς το παρόν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κουέστα που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Την ώρα που στο χορτάρι οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα κομμάτια του παζλ καλούνται να μπουν στη θέση τους, η μεταγραφική ενίσχυση δε σταματά.

Ο 29χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός Ντέιβιντ Κάρλσον που έχει αγωνιστεί πέρα από την πατρίδα του σε Αγγλία, Σκωτία, Δανία και Ιαπωνία την περσινή σεζόν, αποτελεί το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» που επισημοποίησαν την συμφωνία με την Ουράβα Ρεντ Νταϊαμοντς ώστε ο έμπειρος άσος να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν.

Αντίθετα η ΠΑΕ γνωστοποίησε την αποχώρηση του Νίκολας Ενκουλού που έμεινε ελεύθερος.

Όσον αφορά τον Εθνικό Άχνας θα δώσει το δεύτερο φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Ήδη η ομάδα του πρώην τεχνικού Βόλου και Ατρομήτου, Άνχελ Λόπεθ έχει αντιμετωπίσει την Κηφισιά, την οποία νίκησε με 1-0.

Κάρλσον: «Πρόκληση για μένα ο Άρης, είμαι έτοιμος να παίξω»

Αρης – Εθνικος Αχνας Live streaming : Ο Μορόν δεν έπαιξε για να μην τραυματιστεί – Αναμονή στον Άρη

Ο Λορέν Μορόν αποτελεί το πρόσωπο των ημερών για τον Άρη. Μιας και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με την Ρεάλ Μπέτις.

Ο 29χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Αυτό φάνηκε και από την απόφαση να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου στο χθεσινό φιλικό με την Μπράουνσβάιγκ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eldesmarque, ο Μορόν δεν αγωνίστηκε καθόλου, υπό το φόβο κάποιου τραυματισμού, που θα μπορούσε να χαλάσει την μεταγραφή του στον Άρη:

“Ήταν μια απόφαση που ελήφθη, πέρα από τα αγωνιστικά και για την αποφυγή τραυματισμού που θα μπορούσε να χαλάσει την αποχώρησή του”, αναφέρει το ρεπορτάζ και προσθέτει:

“Η απόφαση του Μανουέλ Πελεγκρίνι να τον αφήσει χωρίς χρόνο είναι, εκτός από μια δήλωση προθέσεων, ακόμη ένα σημάδι ότι δεν έχει θέση στην Μπέτις. Επίσης, αποτελεί και μια ένδειξη πίεσης για να αποδεχθεί το τέλος.

Επίσης, με την επισημοποίηση της αποχώρησης του Ντάνι Μαρτίν, ο επιθετικός από την Μαρμπέγια θα είναι ο επόμενος, που θα αποχωρήσει. Ο Λόρεν Μορόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Tου προσφέρει συμβόλαιο δύο σεζόν αν και η ελληνική ομάδα τον πιέζει να λύσει την κατάστασή του το συντομότερο δυνατό. Τον περιμένουν την επόμενη εβδομάδα να ενταχθεί στην προετοιμασία για τα Προκριματικά του Conference League”.

Αρης – Εθνικος Αχνας Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News