AEK – Σαχταρ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/7)

Πανσερραϊκος – ΑΕΚ Live Streaming

Το τρίτο φιλικό της ομάδας του Αλμέιδα επί ολλανδικού εδάφους.

AEK – Σαχταρ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Μετράει δυνάμεις η ΑΕΚ σε δυνατό φιλικό με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη το απόγευμα (18:00) επί ολλανδικού εδάφους – στην πόλη Σιένταμ – την ουκρανική ομάδα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Μάτιας Αλμέιδα θέλει να τεστάρει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο οι δύο ομάδες ήρθαν σε συνεννόηση για φιλικό ματς με διπλό όφελος. Αρχικά η ΑΕΚ θα παίξει θα αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα της Σαχτάρ σε δύο 45λεπτα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οργανώθηκε παιχνίδι διάρκειας δύο μισάωρων με την β’ ομάδα των Ουκρανών.

.AEK Live Streaming

Αυξάνει την ετοιμότητά της

Το τεχνικό επιτελείο των Πρωταθλητών λειτουργεί με γνώμονα τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται για την ΑΕΚ στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.  H AEK θα μάθει τον αντίπαλό της στην κλήρωση στις 24 Ιουλίου και ήδη γνωρίζει τις τρεις από τίς έξι υποψήφιες ομάδες. Πρόκειται για τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη.

Με δεδομένο ότι τα ματς δεν θα είναι παίξε γέλασε οι νταμπλούχοι παίζουν φιλικά με ομάδες ανάλογου βελινεκούς. Έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι την κρίσιμη ώρα ενόψει των καθοριστικών αναμετρήσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ στο τελευταίο της φιλικό αντιμετώπισε την Πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ. Η επικράτηση με 3-0 κόντρα στους Βέλγους άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα, όμως το ζητούμενο για τον Αλμέιδα είναι οι ρυθμού να παραμείνουν υψηλοί.

Στις τελευταίες δοκιμές που έκανε το επιτελείο της ΑΕΚ ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ενδέχεται να ξεκινήσει με τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα στην άμυνα τους Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ στη μεσαία γραμμή και τους Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τσούμπερ στις προπονήσεις λειτουργεί συχνά σαν… μπαλαντέρ κι έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς.

Στον μεταγραφικό τομέα η διοίκηση της «Ένωσης», μετά την εντυπωσιακή κίνηση που έκανε να αποκτήσει τον Πινέδα από τη Θέλτα, φορτσάρει πλέον για την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού Ροδόλφο Πιζάρο από το Μεξικό. Πρόκειται για παίκτη που θα προσθέσει ποιότητα και αποτελεί επιλογή του Ματίας Αλμέιδα.

Άμραμπατ για την παραμονή του: «Η ΑΕΚ μου τηλεφωνούσε συνεχώς, ο κόσμος μου έστελνε μηνύματα»

AEK – Σαχταρ Live Streaming: Σε πρώτο πλάνο ο Νέστορ Αραούχο

Βασικός στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας είναι ο Νέστορ Αραούχο. Ο 31χρονος Μεξικανός διεθνής που αγωνίζεται στην Αμέρικα, είναι το Νο1 του Ματίας Αλμέιδα για να ενισχύσει το κέντρος της άμυνας της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με την ομάδα του Μεξικού για τον Αραούχο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Στην Ένωση πιστεύουν πως μπορούν να φτάσουν σε συμφωνία με την Αμέρικα για να φέρουν τον παίκτη στην Αθήνα.Remaining Time-0:00FullscreenMute Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αραούχο έλειψε από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

Με ύψος 1.88 ο Αραούχο είναι ένα δυναμικό στόπερ που παίζει και στις δύο θέσεις του κέντρου της άμυνας με την ίδια άνεση. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική για κεντρικός αμυντικός. Έμπειρος, διεθνης με 67 συμμετοχες και 3 γκολ, με παραστάσεις από την Πριμέρα αλλά και συμμετοχές σε κορυφαία διεθνή τουρνουά. Έχει όλα τα στοιχεία που ζητά ο Ματίας Αλμέιδα που απο τότε που ηταν στην Τσιβας ήθελε να τον αποκτήσει αλλα τελικά την μάχη το 2018 την ειχε κερδίσει η Θέλτα.

Στην ομάδα του Βίγκο αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι του 2022 αποτελώντας βασικό κομμάτι της. Έκανε 136 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ. Τωρα ο Αλμέιδα έχει πολλές πιθανότητες να εχει στην ομάδα του τον Αραουχο που αξίζει να σημειωθεί πως εχει κοινοτικό διαβατήριο πράγμα που κάνει ακόμη πιο ελκυστική την περίπτωση του.

AEK – Σαχταρ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News