Ολυμπιακος – Σλοβατσκο Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/7)

Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο Live streaming

Ξεκινάει τα τεστ ενόψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός στην Αυστρία.

Ολυμπιακος – Σλοβατσκο Live streaming | Olympiakos Live Streaming:

Η ώρα του πρώτου φιλικού του νέου Ολυμπιακού έφτασε. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Σλοβάτσκο (18:00) στο Σβατς της Αυστρίας.

Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπειτα από σειρά απαιτητικών προπονήσεων ήρθε η ώρα να ξεμουδιάσει και να διαπιστώσει σε ποιο επίπεδο βρίσκεται ο αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας, καθώς δίνει το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν νέο ξεκίνημα, με νέο προπονητή τον Ισπανό, που καλείται να βάλει τις βάσεις της ομάδας που θα διεκδικήσει υψηλούς στόχους για άλλη μία σεζόν.Olympiakos Live Streaming

Οι πρώτες δοκιμές του Μαρτίνεθ

Λίγα 24ωρα μετά τη μετάβαση στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι Πειραιώτες θα καταθέσουν τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς που συνεχίζεται με όλο και μεγαλύτερη ένταση. Ο Μαρτίνεθ θα κάνει τις δοκιμές που θέλει και να αποκτήσει μια πιο σαφή εικόνα για το έμψυχο δυναμικό και τις αλλαγές στις οποίες θέλει να προχωρήσει.

Τόσο ο Μαρτίνεθ, όσο και οι παίκτες του διανύουν ένα αναγνωριστικό διάστημα. Στην αρχή της προετοιμασίας ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό περιθώριο για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν.

Εξάλλου παράλληλα με τις αποφάσεις που αφορούν τις προσθήκες, πρέπει να αποφασιστεί τι θα συμβεί με το καθεστώς παικτών που ανήκουν στην ομάδα. Δηλαδή, ποιοι και πόσοι θα αποχωρήσουν, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάρει μορφή ο κορμός με τον οποίο θα δουλέψει ο Ισπανός τεχνικός.

Σε κάθε περίπτωση οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που περιμένουν τους «ερυθρόλευκους» είναι αρχής γενομένης από τις 10 Αυγούστου, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League. Η Σλοβάτσκο την οποία θα συναντήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα των φιλικών τους, τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση της κατάταξης στη Σλοβακία. Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος στις 23 Ιουλίου.

«Πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για Μάξι Γκόμες ο Ολυμπιακός»

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τράμπζονσπορ για τον Μάξι Γκόμες.

Κίνηση για την απόκτηση του Μάξι Γκόμες από τη Τράμπζονσπορ φέρεται πως έκανε τελικά ο Ολυμπιακός, καταθέτοντας επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  Aksam Spor, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ για τον Ουρουγουανό επιθετικό. Μάλιστα, η πρόταση αφορά μόνο τον Γκόμες, και δεν συμπεριλαμβάνονται στις συζητήσεις οι Μαρκ Μπάρτρα και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Το όνομα του Ουρουγουανού ακούγεται εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, χθες ο πρόεδρος της ομάδας της Τραπεζούντας ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου, ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κάνει κρούση για κανέναν παίκτη. Αντίθετα, εκείνος ζήτησε δανεικό τον Ζινκερνάγκελ. Συγκεκριμένα, για τον Μάξι Γκόμες μίλησε με καλά λόγια και άφησε να εννοηθεί ότι υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.Olympiakos Live Streaming

Ολυμπιακος – Σλοβατσκο Live streaming Live Streaming: Διαπραγματεύσεις για Μάξι Γκόμες

Ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στη Βαλένθια για τον Μάρκος Αντρέ. Ωστόσο, όπως αναφέρεται η προσφορά του κρίθηκε χαμηλή.

Νέα διάσταση δίνουν στην Ισπανία για τις επαφές του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια αναφορικά με τον Μάρκος Αντρέ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος φορ δεν υπολογίζεται στα πλάνα των «νυχτερίδων» για τη νέα σεζόν. Έτσι, θα ήθελαν να τον πουλήσουν, κάνοντας απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν. Η ισπανική ομάδα πλήρωσε 8,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Αντρέ πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, ο παίκτης δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Μάλιστα, στόχος είναι να πουληθεί άμεσα και να μην ξεκινήσει προετοιμασία με τη Βαλένθια, όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα grada3.com.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ως πιθανός προορισμός του ο Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος φορ εμφανίζεται να θέλει να μείνει στην Ευρώπη, απορρίπτωντας προτάσεις από την πατρίδα του.

Ωστόσο, η προσφορά των «ερυθρόλευκων» είναι λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, θεωρήθηκε… αστεία από τη Βαλένθια, η οποία αξιώνει τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ. Οι συζητήσεις πάντως συνεχίζονται και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα προκύψει συμφωνία.

Ολυμπιακός: «Επτά εκατομμύρια της Ράγιο για τον Ντε Φρούτος»

Πρόταση που δύσκολα μπορεί να φθάσει ελληνική ομάδα κατέθεσε στη Λεβάντε για την απόκτηση του ντε Φρούτος η Ράγιο Βαγιεκάνο.

Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα της Μαδρίτης κατέθεσε προσφορά επτά εκατ. ευρώ στη Λεβάντε για τον ποδοσφαιριστή που θέλει ο Ολυμπιακός και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του “Deportes COPE Valencia” υπογραμμίζει πως ο ντε Φρούτος απασχολεί και άλλες ομάδες μεταξύ των οποίων η Μπόρνμουθ και η Χετάφε.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντε Φρούτος μέτρησε 46 εμφανίσεις με τη Λεβάντε με πέντε γκολ και οκτώ ασίστ. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025.

Ολυμπιακος – Σλοβατσκο Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News