Γκοου Αχεντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/7)

Γκοου Αχεντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ Live streaming

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το δεύτερο φετινό του τεστ επί ολλανδικού εδάφους.

Γκοου Αχεντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ Live streaming | PAOK Live Streaming:

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με το δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία.

Μετά το αρχικό ξεμούδιασμα κόντρα στη Στεάουα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για ακόμα ένα φιλικό.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 17:00 την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, η οποία τερμάτισε πέρσι στην 11η θέση της Eredivisie με 40 βαθμούς.PAOK Live Streaming

Δίνουν εξετάσεις οι νέοι

Το τεστ θα είναι αρκετά χρήσιμο για τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του. Ωστόσο, ακόμα η ομάδα βρίσκεται υπό διαμόρφωση αφού λείπουν κομμάτια απ’ το παζλ. Μάλιστα, o Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε σε δηλώσεις του πως οι απαραίτητες μεταγραφές σε κέντρο και επίθεση έχουν καθυστερήσει, με φόντο φυσικά τους αγώνες του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (27 Ιουλίου, 3 Αυγούστου) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ενόψει του αγώνα με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί ξανά με όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Επίσης, ίσως πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι διεθνείς Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία λίγες μέρες μετά την έναρξή της.

Ο Λουτσέσκου θα «τσεκάρει» ξανά κάποιους νεαρούς που θα παλέψουν για μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Σε αυτή τη λίστα ανήκουν οι Παναγιώτου, Γιαξής, Βρακάς, Κανίς, Γκορντεζιάνι και Ρικάρντο.

Επιπρόσθετα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ίσως δουν για πρώτη φορά σε δράση το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Ο Τρόοστ Εκόνγκ έφτασε στην Ολλανδία πριν λίγες ώρες για να αντικαταστήσει και τυπικά τον Σβέριρ Ίνγκασον στο ρόστερ του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά νέα, ο «Δικέφαλος» θέλει να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται τις υποθέσεις του σέντερ φορ και του κεντρικού χαφ, αφού σε αυτές τις δύο θέσεις εντοπίζονται μεγάλα κενά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό της σεζόν για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ξεκίνησε πριν λίγες ώρες την σκληρή δουλειά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την χρονιά που έρχεται.

Λουτσέσκου: «Πολύ δύσκολο να κερδίσουμε κάποιον τίτλο φέτος»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στον Τύπο της Ρουμανίας. Υπογράμμισε πως εντός του ΠΑΟΚ έχει διαμορφωθεί μία δύσκολη κατάσταση λόγω της καθυστέρησης στις μεταγραφές. Συγκεκριμένα, τόνισε πως είναι «πολύ δύσκολο να κερδίσουμε κάποιον τίτλο φέτος».

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με τη Στεάουα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε και στους συμπατριώτες του που βρέθηκαν στην Ολλανδία. Χαρακτήρισε την κατάσταση εντός του Δικεφάλου εξαιρετικά δύσκολη λόγω της ολιγωρίας στις μεταγραφές.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις άλλον έναν τίτλο. Η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε καθυστερήσει με τις μεταγραφές, η ομάδα έχει γεμίσει με άπειρους ποδοσφαιριστές. Έμεινα στον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν δεν κατακτήσαμε κανένα τρόπαιο την περασμένη σεζόν. Μάλλον οι άνθρωποι του συλλόγου εκτίμησαν τη δουλειά μου, πέρα ​​από τα αποτελέσματα που βλέπει το κοινό».

Όσο για την εξέλιξη του φιλικού με την Στέαουα (1-1); «Περίμενα να παίξουν περισσότερο, να επιτεθούν περισσότερο, δεδομένου ότι εμείς βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της προπονητικής περιόδου. Είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες και όμως κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι τις περισσότερες φορές». .PAOK Live Streaming

Γκοου Αχεντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ Live streaming Live Streaming: Το αντίο του Ίνγκασον

Το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποχωρεί έπειτα από 4,5 χρόνια είπε διαδικτυακά με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram ο Ισλανδός αμυντικός που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίντιλαντ:

«Ήρθε η ώρα μου να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ για αυτά τα απίστευτα 4,5 χρόνια… Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω μοιραστεί αξέχαστες στιγμές. Έδωσα απολύτως ό,τι είχα μέσα μου για αυτούς τους ανθρώπους γιατί έκαναν το ίδιο για μένα. Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη και τον κ. Ιβάν προσωπικά για την ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων. Στους συμπαίκτες μου που παίξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και μοιραστήκαμε μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου».

Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα η Μπεϊτάρ!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, τραβάει στα άκρα τον… πόλεμο με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Ισραήλ. Συγκεκριμένα, απειλεί να μην κατέβει στο πρωτάθλημα!

Στην Μπεϊτάρ έχει επιβληθεί τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, λόγω εισβολής οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου.

Οι ιθύνοντες της ομάδας από την Ιερουσαλήμ έχουν καταθέσει ένσταση για την τιμωρία που τους έχει επιβληθεί. Πλέον, τραβούν την υπόθεση στα άκρα, αφού έστειλαν επιστολή στην ομοσπονδία του Ισραήλ απειλώντας να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα αλλά και στο Σούπερ Καπ, που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Ιουλίου.

Σύμφωνα, με τα ΜΜΕ από το Ισραήλ η συγκεκριμένη κίνηση της Μπεϊτάρ, λειτουργεί ως μοχλός πίεσης, δεδομένου ότι έχει καταθέσει έφεση για την ποινή που της έχει επιβληθεί, με τις σχέσεις των ανθρώπων της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ να είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Το αγωνιστικό τμήμα της Μπεϊτάρ μένει για την ώρα ανεπηρέαστο από τις εξελίξεις. Πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία της, δίνοντας και την πρώτη της φιλική αναμέτρηση, επικρατώντας της Βίντιν Μποτίν με 1-0.

Σκόρερ για την Μπεϊτάρ, ήταν ο Φρεντ Φράιντεϊ. Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

H σύνθεση της Μπεϊτάρ: Μιγκέλ Σίλβα, Μπίτον, Μούλντερ, Κόρτσια, Μορόζοφ, Ασκενάζι, Γιόνα, Νεσάνα, Μόζι, Σούα και Φράιντεϊ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σασόν, Κάνιουκ, Ντέρι και Μιζράχι.

Γκοου Αχεντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ Live streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News