Μποτεφ – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (2/7)

Αρης – Βολος Live Streaming

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Μποτεφ – Αρης Live Streaming | Aris Live Streaming:

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή ξεκίνησε τη χρονιά με δύο φιλικά στο Ισραήλ. Και στις δύο αναμετρήσεις αντιμετώπισε την Μακάμπι Χάιφα. Στο πρώτο, ο Άρης κέρδισε με 1-0, ενώ στο δεύτερο, που είχε προπονητικό χαρακτήρα και διάρκεια τριών 30λεπτων, ηττήθηκε με 4-1.

Η δουλειά για τους «κιτρινόμαυρους» συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Πλέον η προετοιμασία μεταφέρεται στη Βουλγαρία. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Μπάνσκο και την Κυριακή (2/7) ο Άρης θα αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλόβντιβ στο ανακαινισμένο «Χρίστο Μπότεφ Στάντιουμ» της Φιλιππούπολης (20:00).Aris Live Streaming

Νέες δοκιμές απ’ τον Τερζή

Οι Θεσσαλονικείς θα δοκιμάσουν ξανά πρόσωπα. Ο Τόλης Τερζής θέλει να δει την ομάδα του να εξελίσσεται, πάντα με φόντο τους αγώνες στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Θυμίζουμε πως ο Άρης θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι της Αραράτ από την Αρμενία με την Εγνατία από την Αλβανία. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα λάβει χώρα στις 3 Αυγούστου.

Παράλληλα με την σκληρή δουλειά των παικτών του Άρη, το επιτελείο της ομάδας «τρέχει» και τις μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ. Μέχρι τώρα έχουν ήδη ανακοινωθεί οι συμφωνίες με τους Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, Λευτέρη Χουτεσιώτη, Ρόναλντ Ματαρίτα, Βαλεντίνο Φατόρε και Αντώνη Αηδόνη. Επίσης, άμεσα θα ενσωματωθούν οι Φράνκο Φεράρι και Κίκε Σαβέριο.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή «γεμίζει» με λύσεις. Τα επόμενα φιλικά θα βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό στη χημεία και στην ομοιογένεια που πρέπει να έχει το σύνολο του Άρη για τη νέα σεζόν.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το φιλικό με την Μπότεφ θα διεξαχθεί στη μνήμη του Τόσκο Μποζατζίσκι. Μάλιστα, μέρος των εσόδων της αναμέτρησης θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς του.

Η ΑΕΚ παίρνει τον Χρυσόπουλο από τον Άρη – 800.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων

Μποτεφ – Αρης Live Streaming: «Ομόνοια για Νταμπό»

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Ομόνοια επανέρχεται στην υπόθεση απόκτησης του Μπράιαν Νταμπό.

Εδώ και καιρό το όνομα του Νταμπό ακούγεται πολύ έντονα για την Ομόνοια, η οποία ενδιαφέρεται για τον αμυντικό μέσο του Άρη. Όπως προκύπτει, η πιθανή πώληση του Μιξ Ντίσκερουντ από την ομάδα της Κύπρου, επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του 31χρονου χαφ της Μπουρκίνα Φάσο. Ο Νταμπό έχει συμβόλαιο με τον Άρη και για τη φετινή σεζόν. Όμως, όπως έχει γίνει γνωστό δεν βρίσκεται στα πλάνα του Απόστολου Τερζή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy:

«Στην Ομόνοια ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση ενός μέσου, ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά να αγωνιστεί box to box, ενισχύοντας τον άξονά της. Τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί το όνομα του Μπράιαν Νταμπό, ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να καλύψει τη θέση.

Ο 31χρονος διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο, έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τους κιτρινόμαυρους σε όλες τις διοργανώσεις της φετινής σεζόν. Διατηρεί όμως συμβόλαιο με την ομάδα και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποκτηθεί από την Ομόνοια. Πρόκειται για μία από τις αρκετές περιπτώσεις που εξετάστηκε από τους πράσινους, η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει προχωρήσει. Ωστόσο, η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Μιξ Ντίσκερουντ ίσως να μας αποκαλύπτει πως ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί».

Μποτεφ – Αρης Live Streaming: Ξανά στο στόχαστρο του Άρη ο Άλβαρο Ζαμόρα

Στο κάδρο του Άρη επανέρχεται το όνομα του Άλβαρο Ζαμόρα, που αναζητεί τον τρόπο για να τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιχείρησαν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 20χρονο Κοσταρικανό τον περασμένο Γενάρη από την Ντεπορτίβο Σαρπρίσα. Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν προχώρησαν λόγω των απαιτήσεων της ομάδας.

Έξι μήνες μετά ο Άρης επανέρχεται δυναμικά για τον νεαρό εξτρέμ. Μάλιστα, φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά κοντά στο ενδεχόμενο να τον κάνει κάτοικο «Κλ. Βικελίδης», με τον ίδιο να βρίσκει στην ομάδα τον συμπατριώτη του, Ματαρίτα.

Ο Κοσταρικανός άσσος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα της πατρίδας του, έχοντας καταγράψει φέτος 24 ματς με τρία γκολ και δύο ασίστ. Έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της Εθνικής Κόστα Ρίκα. Μάλιστα, ήταν παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ, αγωνιζόμενος στο 7-0 από την Ισπανία, ως αλλαγή για 29′.

Μποτεφ – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News