Μακαμπι Χαιφα – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/6)

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Δεύτερο διαδοχικό φιλικό απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα δίνουν οι Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Μακαμπι Χαιφα – Αρης Live Streaming | Aris Live Streaming:

Σε πυρετώδη προετοιμασία βρίσκεται ο Άρης ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν σε δεύτερο σερί φιλικό τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ το Σάββατο.

Στόχος του Τόλη Τερζή είναι να μοντάρει την ομάδα του και να δει από τους ποδοσφαιριστές συστήματα και κινήσεις που δουλεύει καθημερινά στη διάρκεια της προετοιμασίας. Στο μυαλό όλων στον Άρη βρίσκονται οι πρώτες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στα προκριματικά του Europa Conference League. Συνεπώς, όλοι θέλουν να είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τον νικητή από το ζευγάρι Αραρά– Εγνατία τέλη Ιουλίου..Aris Live Streaming

Back to back φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης την περασμένη Τετάρτη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα αντιμετώπισε τη Μακάμπι Χάιφα και επικράτησε με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο του Άρη είναι ότι οι παίκτες έδειξαν μεγάλη αγωνιστική διάθεση. Όμως ο Τόλης Τερζής στο νέο φιλικό με την ομάδα του Ισραήλ περιμένει βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Όλα δείχνουν ότι στον Άρη της νέας σεζόν οι Νταρίνταμ Πάλμα και Χριστοδουλόπουλος από τους… παλιούς θα αποτελέσουν τους παίκτες κλειδιά μεσοεπιθετικά. Αμφότεροι ήταν εκ των κορυφαίων στο φιλικό την Τετάρτης, ενώ το ζητούμενο είναι οι δυο νεοαποκτηθέντες Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Ρόναλντ Ματαρίτα να προσαρμοστούν στη νέα τους ομάδα. Οι δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη στο φιλικό με τη Μακάμπι θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας έχουν στείλει εξαιρετικά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Αγωνιστικά πρέπει να καλυφθεί άμεσα το κενό του Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός επιθετικός όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άτλας Γκουαδαλαχάρα και οι «κιτρινόμαυροι» θα επωφεληθούν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από την πώλησή του.

Για το νέο φιλικό του Άρη απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ οι δοκιμές θα συνεχιστούν και ο Τόλης Τερζής έχει στη διάθεσή του τους: Κουέστα, Κουτρουλίδη, Οντουμπάζιο, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ματαρίτα, Πίρσμαν, Καραμανλή, Τανούλη, Ηλ. Σγούρο, Ντουκουρέ, Νταμπό, Νταρίντα, Ρουπ, Σγούρο, Πάβιτσιτς, Πάλμα, Χριστοδουλόπουλο, Τσέρα, Παναγίδη, Γκρέι, Μπεκιαρίδη.

Σενάριο για Ιτούρμπε και ΠΑΟΚ – Τι ισχύει

Μακαμπι Χαιφα – Αρης Live Streaming: «Στο προσκήνιο ξανά ο Κράστεβ για τον Άρη»

Τα μέσα της Βουλγαρίας επαναφέρουν το όνομα του Φίλιπ Κράστεβ για τον Άρη.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην έχουν ακουστεί σενάρια για τον Βούλγαρο χαφ, αλλά τις τελευταίες ώρες το όνομα του επιστρέφει στην επικαιρότητα για τον Άρη.

Για την ακρίβεια νέα δημοσιεύματα από την Βουλγαρία, κάνουν λόγο για αναθέρμανση των Κιτρίνων για τον Κράστεβ παρότι λίγες μέρες πριν, ο Άρης απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Τα σενάρια πάντως συνεχίστηκαν κάνοντας λόγο και για πιθανή παραμονή του στη Λέφσκι Σόφιας.

Τέλος στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν, πως και η Φέγενορντ ενδιαφέρεται για τον Κράστεβ.

Μακαμπι Χαιφα – Αρης Live Streaming: Πρόταση της Γκρόνινγκεν για Πίρσμαν

Μπορεί ο Πίρσμαν να βρίσκεται στο Ισραήλ για την προετοιμασία του Άρη, ωστόσο η Ολλανδική Γκρόνινγκεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βέλγου.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν δεν υπολογίζεται από τον Απόστολο Τερζή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό τον λόγο, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ένα έντονο ενδιαφέρον της Γκρόνινγκεν. Η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άρη, για την απόκτηση του 32χρονου αριστερού μπακ.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, τις επόμενες ώρες να έχουμε και το οριστικό deal.

«Στο στόχαστρο του Άρη ο Κάρλος Μόρα»

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική.

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή έχει ξεκινήσει θεαματικά τις μεταγραφικές της κινήσεις το καλοκαίρι. Με τους Χουτεσιώτη, Πάβισιτς, Ματαρίτα να έχουν ανακοινωθεί, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Βαλεντίνο Φατόρε.

Ωστόσο ο Άρης δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει εκεί. Καθώς, τις τελευταίες ώρες έχει βάλει στο «ραντάρ» του τον 22χρονο διεθνή εξτρέμ από την Κόστα Ρίκα, Κάρλος Μόρα.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Κάρλος Μόρα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ορισμένων συλλόγων. Ένας από αυτούς είναι ο Άρης, στον οποίο υπέγραψε ο Ρόναλντ Ματαρίτα. Οι συζητήσεις συνεχίζονται».

Ο Μόρα αγωνίζεται στην LD Alajuelense, έχοντας 159 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 20 γκολ και μοιράζοντας 24 ασιστ. Ο διεθνής Κοσταρικανός αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Με την Εθνική του ομάδα ντεμπούταρε στις 31 Μαρτίου του 2022, έχοντας τέσσερις συμμετοχές.

Μακαμπι Χαιφα – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News