ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/5)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο μεγάλος τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον Βόλο.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | AEK – PAOK Live Streaming:

Με το ντέρμπι «Δικεφάλων» στον τελικό Κυπέλλου Novibet στο «Πανθεσσαλικό» μπαίνει το κερασάκι στη φετινή σεζόν.

Την Τετάρτη (20:30) ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το έπαθλο και η δίψα των ομάδων για την κούπα ξεχειλίζει.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ φιλοδοξεί να πανηγυρίσει το τρίτο «νταμπλ» της ιστορίας της και το πρώτο μετά το 1978 για να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της κυριαρχία.

Η «Ένωση» έφτασε μέχρι τον τελικό Κυπέλλου Novibet αποκλείοντας κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά, Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό και ο στόχος είναι η κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου Ελλάδας και πρώτο μετά τη σεζόν 2015/16.

Στον ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν για τον τελικό Κυπέλλου Novibet. Το κίνητρο στους Θεσσαλονικείς είναι διπλό. Από τη μια φιλοδοξούν να πανηγυρίσου το 9ο Κύπελλο της ιστορίας του για να κλείσουν τη σεζόν πανηγυρικά και να διαγράψουν την 4η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη γνωρίζουν ότι με το πέμπτο έπαθλο από το 2017 θα παίξουν τη νέα σεζόν στο Europa League.Κύπελλο Ελλάδας Novibet Live Streaming

Τα πλάνα Αλμέιδα και Λουτσέσκου

Ο Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα έχει κάνει τα απαραίτητα «φροντιστήρια» προκειμένου οι παίκτες του να τα δώσουν όλα και να κλείσουν τη σεζόν ιδανικά.

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ πλην της απουσίας του Σέρχιο Αραούχο δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ενώ όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα παίκτες που ήταν πρωταγωνιστές στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο λόγος για τους Στάνκοβιτς, Τζαβέλλα, Μήτογλου, Γαλανόπουλο και Μάνταλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία.

Ο Αλμέιδα δεν ξεχνάει ότι ο Τσούμπερ ήταν ο παίκτης «κλειδί» και έδωσε μεγάλη ώθηση για να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Ο Ελβετός επιθετικός στο φινάλε της σεζόν έχει δώσει λύσεις με γκολ και ασίστ και παράλληλα έχει υπερκαλύψει του τραυματία Σέρχιο Αραούχο.

Ο ΠΑΟΚ από το 2017 και μετά μετράει 4 κατακτήσεις Κυπέλλου. Οι τρεις ήρθαν απέναντι στην ΑΕΚ (2-1, 2-0, 1-0). Ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε και πέρυσι στον τελικό Κυπέλλου και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό (1-0).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πλάνο 11αδας που δεν υπολογίζει τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ πάλεψε, αλλά δεν πρόλαβε να μπει στην αποστολή. Αντίθετα, οι Νάσμπεργκ και Ελ Καντουρί ξεπέρασαν τα προβλήματα.

Με βάση όλα τα παραπάνω η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα απαρτίζεται από τους Κοτάρσκι, Σοάρες, Λύρατζη, Κουλιεράκη, Ίνγκασον, Ντάντας, Αουγκούστο, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μπράντον Τόμας.

Στις τέσσερις φετινές μονομαχίες στο πρωτάθλημα η «Ένωση» νίκησε τρεις φορές (4-0, 0-1, 2-0) τον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε μια (2-0).

Βιεϊρίνια: «Τους τελικούς δεν τους παίζεις, τους κερδίζεις»

Για την εμπειρία του σε τελικούς και το τι διαφορετικό έχει ο τελικός με την ΑΕΚ: «Το διαφορετικό ειναι ότι θα ειναι χωρίς κόσμο. Αλλά το έχουμε συνηθίσει αυτό στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ ηταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά εμείς πάμε για να πάρουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, γα να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Οι τελικοί δεν παίζονται, αλλά κερδίζονται. Είναι ένα παιχνίδι που όποιος το θέλει και το παλεύει περισσότερο συνήθως το κερδίζει. Πέρσι με κάποιο τρόπο δεν το κερδίσαμε, αν και το θέλαμε πολύ. Από το 2017 έχουμε πάει καλά σε τελικούς. Έχουμε αποδείξει ότι σε τελικους είμαστε καλοί. Θέλουμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο αυτή την περίεργη σεζόν».

Για την μεταβατική σεζον και το αν το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει και την επόμενη σεζον: «Ένας τελικός ειναι ένας τελικός, ένα Κύπελλο είναι ένα Κύπελλο. Μέσα σε αυτή την σεζον έχουμε πολλά διαφορετικά πράγματα. Ειμαστε μια ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες που αρκετοί παιζουν πρώτη φορά σε τελικό. Ξέρουν όλοι ότι κρινόμαστε από αυτό το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε την ηττα. Σίγουρα μια νίκη αυριο θα μας δώσει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση για την νέα σεζόν.

Φυσικά θα ειναι ο καλύτερος τρόπος να τελειώσεις μια καριέρα ειναι ένα τρόπαιο. Αλλά δεν θα κριθεί το αν θα πάρουμε το Κύπελλο αν θα συνεχίσω ή όχι. Σίγουρα ομως θέλω να το πάρουμε και σκέφτομαι μόνο αυτό».

Για τα πολλά ματς με την ΑΕΚ και αν παίζουν ρόλο τα αρνητικά αποτελέσματα: «Έχουμε παίξει αρκετά ματς με την ΑΕΚ. Ξέρουμε τι λάθη έχουμε κάνει και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό τον τελικό. Έχουμε κερδίσει ένα ματς, έχουμε χάσει τα άλλα και πλέον όμως γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο».

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Θέλει το νταμπλ ο Αραούχο

Για το ότι δεν έχει πάρει κύπελλο με την ΑΕΚ:  «Όσον αφορά τις δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος, είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό στην Ελλάδα. Είμαι πολύ τυχερός που βρέθηκα σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ και κατέκτησα δύο φορές. Όσον αφορά τα κύπελλα, ήταν ατυχία να μην πάρουμε το κύπελλο δύο φορές αλλά ελπίζω ότι φέτος θα το κατακτήσουμε».

Για το κίνητρο που αναμένεται να δώσει στους συμπαίκτες του και τι θα τους πει: «Δεν χρειάζεται να τους πω κάτι. Ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου θα μπουν μέσα και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν αυτό το κύπελλο. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι άλλο μεταξύ μας. Θα μπουν και θα το διασκεδάσουν για να κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Για το πως περιγράφει ο ίδιος τον Ματίας Αλμέιδα:  «Από την πρώτη φορά που κάναμε μια συζήτηση μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει έρθει στην Ελλάδα για να πετύχει πράγματα. Να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να οδηγήσει την ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό το έχουμε καταφέρει. Έπειτα στην προσωπική μας σχέση η γλώσσα είναι σημαντική και παίζει ρόλο. Σαν άνθρωπος είναι δίκαιος και μιλάει για τις αξίες που τον αντιπροσωπεύουν. Καλεί τους παίκτες του να τον ακολουθήσουν. Νομίζω ότι επειδή ήμουν και πέρυσι και φέτος, τη φετινή χρονιά είμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο».

Για το ότι θα λείπει από τον τελικό και δεν θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί σκέφτομαι τον διάλογο που είχαμε πριν το ματς με τον Άρη. Μου είχε πει να μην παίξω από την αρχή, όμως εγώ ήθελα και έτσι ήρθε ο τραυματισμός. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βλέπω το ματς απέξω και υποφέρω. Το ζω με ξεχωριστό τρόπο και έχω πει στον προπονητή ότι θέλω να παίξω ακόμα και έτσι. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι δίπλα του αυτή τη στιγμή».

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News