ΑΕΚ - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/5)

ΑΕΚ - Βολος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/8)

Το αποτέλεσμα που θα την κάνει πρωταθλήτρια θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο.

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming | AEK Live Streaming:

Ώρα τίτλου για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Ένωση» ετοιμάζεται για μία μεγάλη φιέστα. Ψάχνει μόλις ένα βαθμό στο παιχνίδι με τον αδιάφορο βαθμολογικά Βόλο (20:00).

Ιστορική βραδιά για την ΑΕΚ. Μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (1-0), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έμεινε μόνη πρώτη στη κορυφή της Super League με διαφορά τριών βαθμών από το «τριφύλλι».

Έτσι, ο «Δικέφαλος» θέλει έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να δώσει την αφορμή για πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν τα καταφέρει, η «Ένωση» θα κατακτήσει την πρώτη της κούπα στη Super League μετά από μία πενταετία και την 13η στην ιστορία της από τα πρώτα χρόνια της Α’ Εθνικής μέχρι και σήμερα.

.Super League Live Streaming

Θα την δυσκολέψει ο Βόλος;

Ευαγγέλου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού με Πορτογάλο στο VAR!

Δεν κατάφερε τελικά να βρει elite διαιτητή η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και στέλνει τον διεθνή Άγγελο Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο -μη διεθνή- Αντρέ Ναρκίσο στο VAR.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος.

Το… σύστημα “Έλληνες στο χορτάρι-ξένοι στο VAR” φαίνεται ότι άρχισε να εφαρμόζεται από τώρα από τον Στιβ Μπένετ, παρότι φέρεται να έγινε προσπάθεια για να βρεθεί διαιτητής από την elite κατηγορία της UEFA για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο να βρίσκεται στο VAR, ο οποίος πάντως δεν είναι διεθνής. Ο Ναρκίσο είχε επίσης χρέη Video Assistant Referee τη φετινή σεζόν και στο ΑΕΚ-Άρης 3-0 της κανονικής περιόδου. Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με τέταρτο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.

Μόνο Έλληνες στα δύο άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής. Ο Τζήλος στο Παναθηναϊκός-Άρης, με τους Απτόσογλου, Καραγκιζόπουλο βοηθούς. 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Τσαγκαράκη, Μπουξμπάουμ.

Το ΑΕΚ-Βόλος θα διευθύνει ο Μανούχος, με την Κουρομπύλια και τον Σπυρόπουλο βοηθούς. 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Παπαδόπουλος, Παπαδάκης.

Τελικά… Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου – Ανοιχτό για παρουσία μαθητών!

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (24/5, 20:30) αποφάσισε τελικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Ο αριθμός των προσκλήσεων – Ανοιχτό για μαθητές ως 13 ετών. Stand by το Ελμπασάν…

Μετά από μία… περιπλάνηση πολλών εβδομάδων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης -κι όχι μόνο- η ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να διεξαχθεί εντός συνόρων ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, στο μοναδικό γήπεδο που ήταν σύμφωνο με την προκήρυξη της διοργάνωησης. Κι αυτό είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου!

Η απόφαση ελήφθη στην στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Είχε προηγηθεί άλλωστε η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου προς την ΕΠΟ και δη τον Παναγιώτη Μπαλτάκο. Στην οποία ανέφερε ότι ανακαλεί την προηγούμενη απόφασή του και παραχωρεί τελικά το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στις 20:30, με τους όρους που θέτει η διοίκηση του σταδίου.

Αν, πάντως, για οποιονδήποτε λόγο, μη προβλέψιμο, δεν μπορέσει να γίνει ο τελικός εκεί στην συγκεκριμένη ημερομηνία, θα διεξαχθεί στο Ελμπασαν της Αλβανίας!

Ο αγώνας βεβαίως θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι δύο ομάδες θα λάβουν από 20 προσκλήσεις, ενώ 50 θα λάβει η ΕΠΟ για τους χορηγούς της. Παρούσα επίσης θα είναι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Ενώ υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο ελεύθερης εισόδου μαθητών ως 13 ετών.

Με την απόφαση μειοψήφισαν τα μέλη της ΕΕ, Κουπτσίδης και Δημητρίου, ενώ απών ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που νωρίτερα είχε στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία για τον τελικό του Κυπέλλου, απαιτώντας να τηρηθεί η προκήρυξη.

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News