Αρης - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/5)

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ θέλει νίκη για να στραφεί στο Φάληρο με φόντο τον τίτλο.

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming | Aris – AEK Live Streaming: Σπουδαίο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00) για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Τα δεδομένα στην αναμέτρηση είναι ξεκάθαρα: Βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει μόνο η ΑΕΚ. Θα παλέψει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της χρονιάς για τον τίτλο του πρωταθλητή. Το 0-0 στο ματς με τον Ολυμπιακό στέρησε από την «Ένωση» την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή, αφού ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παραμένει σε μειονεκτική θέση στην ισοβαθμία με το «τριφύλλι» και είναι υποχρεωμένη να κερδίσει στα δύο εναπομείναντα ματς με την ελπίδα για μία βαθμολογική απώλεια από  τους «πράσινους».

.SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Ψάχνει ψυχολογία η ΑΕΚ

Στην άλλη μεριά, ο Άρης είναι απαλλαγμένος από κάθε άγχος. Το 4-2 επί του Βόλου «κλείδωσε» την 5η θέση για τους παίκτες του Τόλη Τερζή. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Άρης βρίσκεται έτσι κι αλλιώς σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Πλέον θα κοιτάξει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, ώστε να «κλείσει» τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ μετρά τρεις σερί νίκες επί του Άρη. Ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια πήρε το τρίποντο σε συνδυασμό με Over 2.5 γκολ. Επιπρόσθετα, ο «Δικέφαλος» δείχνει να είναι άνετος στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κέρδισε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και συνολικά οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων συμβαδίζουν με αρκετά γκολ. Τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στη Θεσσαλονίκη έληξαν με Over 2.5 τέρματα.

Τέλος, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο στα πλέι-οφ. Αφού μέχρι στιγμής μετρά πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στο «μίνι-πρωτάθλημα». O Άρης κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του. Ενώ έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις.

. Aρης Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Γρίφος για Αλμέιδα τα πλάνα ενόψει Άρη

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Άρη, αντιμετωπίζοντας τους παράγοντες κούραση και ίωση.

Ένα δύσκολο στη διαχείριση δεκαήμερο διανύουν στην ΑΕΚ. Καθώς πέρα από την κόπωση των συνεχών δυνατών αγώνων, υπήρχε και η ίωση που «χτύπησε» σχεδόν τη μισή ομάδα. Ο Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε να κάνει διάφορες αλχημίες για να καταστρώσει τα πλάνα του, με τους παίκτες που είχαν ίωση να μη λείπουν από τα Σπάτα.

Κάποιοι δεν έκαναν για μια μέρα προπόνηση, αλλά το πάλευαν για να μπορούν να είναι σε θέση να αγωνιστούν. Ο τραυματισμός του Ρότα αποτέλεσε κι άλλον έναν πονοκέφαλο για τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Μοχαμαντί.

Πάντως, η κατάσταση φαίνεται πως βελτιώνεται στο μέτωπο της ίωσης. Αλλά όλα θα φανούν στις δύο προπονήσεις πριν από τον αγώνα με τον Άρη και πόσοι παίκτες θα είναι έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να αγωνιστούν.

.AEK Live Streaming

Κωστούλας: «Μπορεί να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στο Αγρίνιο»

Θετικός στο να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στο Αγρίνιο εμφανίστηκε ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος μίλησε για το διαφαινόμενο ναυάγιο της πώλησης του Παναιτωλικού.

Για το πως προέκυψε η πρόταση από πλευράς του Παναιτωλικού και την πρόταση για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Αγρίνιο: «Όταν μας ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος, εμείς είπαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αν συμφωνήσουν οι ομάδες και έχουν αυτές τις ευθύνες των οπαδών τους. Εμείς προτείναμε το παιχνίδι να γίνει με 1.000 οπαδούς από κάθε ομάδα. Το πρόβλημα είναι οι εξέδρες. Γιατί η μια είναι πιο στενή από την άλλη, αλλά θα τα βρουν μεταξύ τους οι ομάδες αν θέλουν. Φυσικά, προέχει και το ζήτημα της αστυνομίας. Αν ενισχυθεί η τοπική αστυνομία πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Για το αν ο δήμαρχος του Αγρινίου μπορεί να ασκήσει βέτο στη διεξαγωγή του τελικού στην πόλη του: «Αν αρχίσουν και οι δήμαρχοι να μας λένε ποιους θα βάλουμε μέσα στο γήπεδό μας και ποιους όχι, αυτό δεν έχει βάση. Εμείς τι ρόλο παίζουμε… δεν το καταλαβαίνω το σκεπτικό των δημάρχων. Είναι θέμα ΠΑΕ, εμείς αποφασίζουμε για το γήπεδό μας. Τα υπόλοιπα είναι θέματα της ΕΠΟ και της πολιτείας. Εμείς, δεν είχαμε όμως καμία επαφή με Σαββίδη, Μελισσανίδη, ή ΕΠΟ. Εμείς απλά απαντήσαμε θετικά σε ερώτηση που μας έγινε από δημοσιογράφο. Σε κάθε περίπτωση, το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη και εμείς το νοικιάζουμε και πληρώνουμε κάθε χρόνο. Ο ερασιτέχνης δεν θα είχε ποτέ αντίρρηση να γίνει εδώ ο τελικός κυπέλλου».

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άστραψε και βρόντηξε με ανακοίνωσή της κατά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ τονίζοντας ότι η κατρακύλα της δεν έχει τελικά όριο ενώ σημείωσε ότι Μπαλτάκος – Μπένετ αθέτησαν τα συμφωνηθέντα.

Έξαλλοι είναι στον Παναθηναϊκό με την απόφαση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να ορίσει Έλληνες διαιτητές στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη.

Παράλληλα, έκαναν λόγο για προκλητική απόφαση ενώ σημείωσαν ότι ο Μπαλτάκος και ο Μπένετ αθέτησαν τα συμφωνηθέντα περί Elite διαιτητών στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Έγινε και το απίστευτο: ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος και ο αρχιδιαιτητής Μπένετ προκαλούν αθετώντας τα συμφωνηθέντα, βαφτίζοντας ξένους elite διαιτητές τον Φωτιά και τον Διαμαντοπούλοβιτς – Νταμπάνοβιτς, ο οποίος έβγαλε μεθυσμένους τους ξεμέθυστους Πολωνούς και διαιτήτευσε ως νηφάλιος τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης. Τελικά δεν υπάρχει όριο στην κατρακύλα της ΕΠΟ»

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News