Βολος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/5)

Βολος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στο «Πανθεσσαλικό» στην τελευταία στροφή των Playoffs.

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming: Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό (21:00), στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ που κυνηγά την 3η θέση δοκιμάζεται στον Βόλο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (1-1) χάρη στο γκολ του Τόμας ανέβηκε στους 64 βαθμούς. Έτσι, διατηρήθηκε σε απόσταση βολής και στο -3 από τον τρίτο Ολυμπιακό.Super League Live Streaming

Να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ

Ένα γκολ ανά 115 λεπτά ο Τόμας

Στον ΠΑΟΚ έφτασε τα 11 γκολ με το ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνία του Μπρινιόλι, σε μόλις 1.268 λεπτά που έδωσε το παρών εντός αγωνιστικού χώρου. Κοινώς ο Ισπανός φορ έχει ένα γκολ ανά 115 λεπτά. Έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής τέσσερα γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πέντε στο Κύπελλο (σ.σ. παραμένει ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης) και δύο στο μίνι πρωτάθλημα των PlayOffs.

Το εντυπωσιακό δε στοιχείο στην περίπτωση του Μπράντον Τόμας, όπως καταγράφεται από την Ασπρόμαυρη Βίβλο, είναι πως: «τρέχει το 6ο μεγαλύτερο απόλυτο σερί της ιστορίας σε σκοράρισμα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μόνο με σουτ (όχι πέναλτι, όχι φάουλ, όχι κεφαλιές).

Έχει συνολικά 11 γκολ με 11 σουτ στην ασπρόμαυρη καριέρα του, κάτι που έχουν καταφέρει με περισσότερα τέρματα οι εξής:

Παντελής Κωνσταντινίδης 33

Γιώτης Εγκωμίτης 13

Djalma Campos 12

Αχιλλέας Σαββίδης 12

Στάθης Τριανταφυλλίδης 12

Παράλληλα, τρέχει και το 2ο παρόμοιο ρεκόρ σκοραρίσματος σε μία σεζόν. Ο Ρόμπερτ Μακ είχε 19/19 το 2015-16 και το 11/11 του Μπράντον Τόμας ακολουθεί. Άλλοι δύο το έχουν καταφέρει με διψήφιο αριθμό τερμάτων σε μία αγωνιστική χρονιά, ο Γιώργος Κούδας (10/10) το 1980-81 και ο Sladjan Spasic (10/10) το 2000-01».

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Παραδέχθηκε το λάθος ο Κοτάρσκι

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ανέλαβε την ευθύνη για το λάθος του στο γκολ του Παναθηναϊκού. Στάθηκε στην συνολική παρουσία του στο παιχνίδι. Ενώ έκανε αναφορά και στα στοιχεία που κάνουν τον ΠΑΟΚ να διατηρεί τον χαρακτήρα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Όταν είσαι τερματοφύλακας πρέπει να μην έχεις συναισθήματα. Έκανα ένα λάθος στην φάση του 1-0 αλλά έπρεπε να το ξεχάσω. Να είμαι συγκεντρωμένος στο ματς. Μπορούν να συμβούν τα πάντα όπως το λάθος που έκανα. Πρέπει να είσαι σταθερός και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Δεν με επηρέασε το λάθος μου και βοήθησα και εγώ από την πλευρά μου σε ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι. Το έχει δείξει σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά δείξαμε ότι και εμείς θέλαμε την νίκη. Παλέψαμε για κάθε μπάλα και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό τον δύσκολο αγώνα. Ήμασταν πολύ κάτω στην σεζόν στην αρχή της, μετά ανεβήκαμε. Στην συνέχεια πέσαμε ξανά αλλά όταν είμαστε ενωμένοι τα καλά πράγματα έρχονται. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News