ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/5)

ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming

Να συνεχίσει να πιέζει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει η ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | AEK – Olympiacos Live Streaming:

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Playoffs.

Η μάχη της κορυφής κορυφώνεται για την ΑΕΚ,η οποία διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να «κλειδώσει» την 3η θέση.

Το 0-0 της Λεωφόρου άφησε ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους. Με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να παραμένει ισόβαθμη με τους «πράσινους» στους 76 βαθμούς. Ωστόσο γνωρίζοντας πλέον πως η υπόθεση τίτλος δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν.

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να κάνουν το 3/3 στους αγώνες με Ολυμπιακό (εντός), Άρη (εκτός) και Βόλο (εντός). Αλλά για να πανηγυρίσουν στο τέλος το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2018 χρειάζονται κι ένα στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού που έχει το μικρό μεν, πλεονέκτημα δε, στην ισοβαθμία.

.Super League Live Streaming

Με στόχο τη νίκη

Ολυμπιακός κατά Μπριζάρ: «Ανεύθυνοι, χυδαίοι, έχει ευνοήσει την ΑΕΚ με… την Κραϊόβα»

Οργή επικρατεί στον Ολυμπιακό για τον ορισμό του Γάλλου διαιτητή Ζερόμ Μπριζάρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με… καθυστέρηση δύο ημερών, οι Πειραιώτες εξέφρασαν με διαρροή τους την έντονη αντίδρασή τους για τον Γάλλο διαιτητή. Από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που ορίστηκε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όπως σημειώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Μπριζάρ «έχει ευνοήσει σκανδαλωδώς την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κραϊόβα. Αφού ακύρωσε καθαρό γκολ της ρουμανικής ομάδας και δεν της έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι, αλλοιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα».

«Για μια ακόμα φορά απίστευτα ανίκανοι, εντελώς ανεύθυνοι, χυδαία προκλητικοί. Σε ένα ακόμα παιχνίδι κομβικό για την τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος οι Μάνταλος, Μπένετ και οι εντολείς τους επιλέγουν ένα διαιτητή ο οποίος δεν είναι ελίτ και στο παρελθόν έχει ευνοήσει σκανδαλωδώς την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κραϊόβα, αφού ακύρωσε καθαρό γκολ της ρουμανικής ομάδας και δεν της έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι, αλλοιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα.

Ένας διαιτητής, ο Μπριζάρ, με κάκιστες βαθμολογίες στην Ευρώπη, ο οποίος έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες όπου και αν έπαιξε και 4ος… κάποιος Ζαμπαλάς, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι!

Ταυτόχρονα με τους εκτρωματικούς ορισμούς έχουμε και τα μπόνους στους 4ους- συνοδούς!

Οι υπάκουοι «συνοδοί» διαιτητές παίρνουν… πριμ συνεχόμενων ορισμών και ορίζονται σε σημαντικά παιχνίδια, ώστε να ενημερώνουν από την προηγούμενη τον διαιτητή και να φτιάξουν κλίμα…

Δυστυχώς, λίγο πριν την αυλαία του πλέον αλλοιωμένου Πρωταθλήματος, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και ακόμα πιο ζοφερά βάθη για να πνίξουν το ποδόσφαιρο…

Θα λέγαμε «ντροπή», αλλά δεν τη γνωρίζουν αυτή τη λέξη».

Η UEFA τελειώνει τη συνεργασία με την ΕΠΟ για Elite και Α’ κατηγορίας διαιτητές μετά την επίθεση στον Μάσα!

Το… καταφέραμε κι αυτό! Η UEFA γυρίζει την πλάτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά το “ντου” που δέχτηκε ο Ιταλός διαιτητής Μάσα στο Καραϊσκάκη, έπειτα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Δεν επηρεάζονται οι υπάρχοντες ορισμοί…

Στο πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα, με οπαδούς να κάνουν “ντου” στον αγωνιστικό χώρο, ο Ιταλός διαιτητής Μάσα κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα την επίθεση που δέχτηκε καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια, με χτύπημα μάλιστα στα γεννητικά του όργανα!

Μετά από το θλιβερό αυτό περιστατικό, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν ενημέρωσε ότι παύει πλέον η ευρωπαϊκή ομοσπονδία την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στη Superleague για τα πλέι οφ. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν επηρεάζονται οι υπάρχοντες ορισμοί. Δηλαδή των δύο αυριανών (3/5) ντέρμπι, πιθανότατα ούτε εκείνοι της προσεχούς Κυριακής, όπου έχουν ήδη “κλείσει” οι διαιτητές από την ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της UEFA κ. Aleksander Čeferin απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητέ Παναγιώτη,

Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μας. Οφείλω να σε ενημερώσω ότι η UEFA πληροφορήθηκε με βαθιά θλίψη και έντονη ανησυχία ένα ακόμη περιστατικό που αφορά στην προσβλητική και βίαιη συμπεριφορά προς τους διαιτητές ποδοσφαίρου που είχαν οριστεί να διευθύνουν πρόσφατους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρά τις κοινές μας προσπάθειες και υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων. Η UEFA επανεξέτασε την υποστήριξή της στην αποστολή διαιτητών κατηγορίας Elite και “Α” για να διευθύνουν τους αγώνες των playoffs της ελληνικής Superleague 1. Και αποφάσισε να παύσει, προς το παρόν, την πρακτική αυτή.

Αυτά τα περιστατικά είναι πέραν του ποδοσφαίρου. Είμαστε δε ειλικρινά ευγνώμονες για την ανησυχία σας επί του θέματος και όλες τις αδιάκοπες προσπάθειες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Κυβέρνησης να αποτρέψουν τέτοια πράγματα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των αξιωματούχων των αγώνων μας. Οι οποίοι πρέπει να κρατηθούν μακριά από τέτοιες εχθρικές και επικίνδυνες καταστάσεις.

Με εκτίμηση.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News