Αρης - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/05)

Αρης Βολος Live Streaming: Κανάλι Ζωντανά

Να κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 5ης θέσης θέλει ο Άρης απέναντι στον Βόλο.

Αρης – Βολος Live Streaming | Aris Live Streaming:

Τα πλέι-οφ της Super League πλησιάζουν στο τέλος τους. Tο παιχνίδι του Άρη με το Βόλο (20:00) θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την 5η θέση και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Άρης επιστρέφει στην έδρα του για έναν «τελικό». Η ομάδα του Τόλη Τερζή θέλει να «κλειδώσει» την παρουσία της στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. H νίκη στο παιχνίδι με το Βόλο θα δημιουργήσει διαφορά 10 πόντων ανάμεσα στις δύο ομάδες και τα πάντα θα κριθούν.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης βρίσκεται αυτήν την στιγμή στους 47 βαθμούς και ο Βόλος έχει μείνει στην 6η θέση με 40 βαθμούς. Οι Θεσσαλοί δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στα πλέι-οφ και το μοναδικό θετικό τους αποτέλεσμα ήρθε στη Λεωφόρο και στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

.Super League Live Streaming

Άλλο πρόσωπο στα Playoffs

Ο Βόλος ηττήθηκε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι στιγμής, ενώ έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ, στο 4-2 από τον ΠΑΟΚ. Συνολικά, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου δέχτηκε 18 γκολ στα προηγούμενα εφτά ματς των πλέι-οφ, ενώ έμεινε στο «μηδέν» σε έξι αναμετρήσεις.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πριν την ήττα από τον ΠΑΟΚ κέρδισε το Βόλο (3-0) και τον Ολυμπιακό (2-1). Οι Θεσσαλονικείς σκόραραν και στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια τους. Μάλιστα, «έγραψαν» συνολικά εφτά γκολ υπέρ τους στα τρία τελευταία ματς.

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία, ο Άρης έχει κερδίσει το Βόλο στα τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (3-0, 2-0, 4-0). Αξιοσημείωτο είναι ότι και το τέταρτο ματς, στο οποίο κέρδισε ο Βόλος με 2-0, συνδυάστηκε με No Goal, ενώ μόλις μία αναμέτρηση ξεπέρασε το σύνολο των 2-3 γκολ.

.Aris Live Streaming

Αρης – Βολος Live Streaming: Πέθανε ο Παύλος Μυροφορίδης

«Έφυγε» από τη ζωή στα 43 του χρόνια ο Παύλος Μυροφορίδης, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Την απώλεια του Παύλου Μυροφορίδη θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόλις στα 43 του χρόνια, έφυγε από την ζωή, παλεύοντας άνισα τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο.

Ο Μυροφορίδης ήταν γνωστός παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εργαζόμενος σε πολλές ομάδες ως τεχνικός διευθυντής. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ από το ίδιο πόστο είχε δουλέψει στον Άρη, τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Λαμία και τα Χανιά.

Την είδηση έκανε γνωστή ο βετεράνος άσος Νίκος Ζαφειρόπουλος, με ανάρτησή του στα social media, όπου ανέφερε: «Αδελφέ μου ηρέμησες. Ξεκουράστηκες. Σου άρεσε αυτή η φωτογραφία, αγαπούσες πολύ την Πάτρα και όλους μας. Ήσουν περήφανος και μάγκας και έτσι θα σε θυμόμαστε. Γιατί ρε φίλε όμως βιάστηκες τόσο πολύ… Απλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Παυλάρα μου. Καλό ταξίδι…».

Aris Live Streaming

Τερζής: «Αφήνουμε πίσω τον ΠΑΟΚ, νίκη με Βόλο να κλειδώσουμε τον στόχο μας»

Τι τόνισε με ομιλία του προς τους παίκτες του Άρη στη σημερινή προπόνηση ο Τόλης Τερζής.

Ο Άρης έχασε από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας. Πλέον καλείται στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Βόλο να επιστρέψει στις νίκες για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη.

Αυτό τόνισε και με ομιλία του ο Τόλης Τερζής προς τους ποδοσφαιριστές των Κιτρίνων:

«Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν στο ντέρμπι. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουμε άλλο σε αυτό. Από τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με το Βόλο. Πρέπει να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον στόχο μας. Για να πάμε μετά χωρίς άγχος στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Νταρίντα: «Δεν ήμασταν έξυπνοι μετά το 2-2»

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα στάθηκε στη κακή αντίδραση του Άρη μετά το γκολ που πέτυχε ο ίδιος και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο παίξαμε καλά, βρήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ. Υποφέραμε. Και πάλι όμως βρήκαμε γκολ, όμως δεν ήμασταν έξυπνοι, δεν κρατήσαμε την μπάλα, ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή και ήρθε η ήττα που μας στεναχωρεί αρκετά».

Για το αν σημαίνει κάτι αυτή η ήττα του Άρη: «Από βαθμολογικής άποψης δεν υπήρχε κίνητρο. Θέλαμε όμως να κερδίσουμε για τους φιλάθλους μας. Δεν τα καταφέραμε και είμαστε απογοητευμένοι».

Για την προσαρμογή του και το τι περιμένει από ‘δω και πέρα: «Όλα για μένα ήταν εύκολο και όμορφα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα και τον Άρη. Το απολαμβάνω και εγώ και η οικογένειά μου. Με βοήθησε πολύ και ο Μπράμπετς που είμαστε συμπατριώτες. Έχω ηρεμία και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Περνάω πολύ καλά».

Η UEFA τελειώνει τη συνεργασία με την ΕΠΟ για Elite και Α’ κατηγορίας διαιτητές μετά την επίθεση στον Μάσα!

Το… καταφέραμε κι αυτό! Η UEFA γυρίζει την πλάτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά το “ντου” που δέχτηκε ο Ιταλός διαιτητής Μάσα στο Καραϊσκάκη, έπειτα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Δεν επηρεάζονται οι υπάρχοντες ορισμοί…

Στο πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα, με οπαδούς να κάνουν “ντου” στον αγωνιστικό χώρο, ο Ιταλός διαιτητής Μάσα κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα την επίθεση που δέχτηκε καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια, με χτύπημα μάλιστα στα γεννητικά του όργανα!

Μετά από το θλιβερό αυτό περιστατικό, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν ενημέρωσε ότι παύει πλέον η ευρωπαϊκή ομοσπονδία την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στη Superleague για τα πλέι οφ. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν επηρεάζονται οι υπάρχοντες ορισμοί. Δηλαδή των δύο αυριανών (3/5) ντέρμπι, πιθανότατα ούτε εκείνοι της προσεχούς Κυριακής, όπου έχουν ήδη “κλείσει” οι διαιτητές από την ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος της UEFA κ. Aleksander Čeferin απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητέ Παναγιώτη,

Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μας, οφείλω να σε ενημερώσω ότι η UEFA πληροφορήθηκε με βαθιά θλίψη και έντονη ανησυχία ένα ακόμη περιστατικό που αφορά στην προσβλητική και βίαιη συμπεριφορά προς τους διαιτητές ποδοσφαίρου που είχαν οριστεί να διευθύνουν πρόσφατους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρά τις κοινές μας προσπάθειες και υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων, η UEFA επανεξέτασε την υποστήριξή της στην αποστολή διαιτητών κατηγορίας Elite και “Α” για να διευθύνουν τους αγώνες των playoffs της ελληνικής Superleague 1 και αποφάσισε να παύσει, προς το παρόν, την πρακτική αυτή.

Αυτά τα περιστατικά είναι πέραν του ποδοσφαίρου, είμαστε δε ειλικρινά ευγνώμονες για την ανησυχία σας επί του θέματος και όλες τις αδιάκοπες προσπάθειες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Κυβέρνησης να αποτρέψουν τέτοια πράγματα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των αξιωματούχων των αγώνων μας, οι οποίοι πρέπει να κρατηθούν μακριά από τέτοιες εχθρικές και επικίνδυνες καταστάσεις.

 

Με εκτίμηση

Αρης – Βολος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News