Άρης - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/4)

Αρης - Ολυμπιακος Live Streaming 18-9

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των Playoffs.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Aris – Olympiacos Live Streaming: Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 6η αγωνιστική των Playoffs (19:00).

Η δράση στα Playoffs συνεχίζεται δίχως διακοπή, με τον Άρη να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη.

Οι «κίτρινοι» μετά την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο (0-3) απέκτησαν διαφορά ασφαλείας για την κατάληψη της 5ης ευρωπαϊκής θέσης (44 έναντι 40 βαθμών). Πλέον, μπορούν να συνεχίσουν με διαφορετική ψυχολογία στα Playoffs. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός περιμένει τον Βόλο στο Φάληρο. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να μάθουν και την τιμωρία τους για τα επεισόδια με την ΑΕΚ. Έτσι, είναι πιθανό να παίξουν τουλάχιστον τα τελευταία δύο ματς της σεζόν χωρίς κόσμο.

.Super League Live Streaming

Να κρατήσει την 3η θέση

Επιστρέφοντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υποδέχονται τους απογοητευμένους Πειραιώτες (63 βαθμοί). Οι οποίοι μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-3) απώλεσαν ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες τους για τον τίτλο, αλλά και τη 2η θέση, μένοντας στο -9 από τους δύο πρωτοπόρους.

Οι ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έβαλαν «φρένο» στην αήττητη κούρσα των πρωταθλητών. Οι οποίοι δεν τα κατάφεραν στους «τελικούς» που θα τους διατηρούσαν σε τροχιά τίτλου.

Ζητούμενο πλέον για την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό είναι η διατήρηση τουλάχιστον της 3η θέσης. Καθώς ο 4ος ΠΑΟΚ ακολουθεί σε απόσταση τριών βαθμών. Ωστόσο με τα συνεχόμενα παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα, περιθώρια για ενθουσιασμό ή απογοήτευση δεν υπάρχουν.

Elite… παντού: Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός

Με διαιτητές από το πάνω ράφι και η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο κορυφαίος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός και ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Σιδηρόπουλος στον Βόλο.

Απόλυτα γνώριμοι αλλά και από την… αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής διαιτησίας οι εκλεκτοί της ΚΕΔ για τα παιχνίδια σε “OPAP Arena” και “Βικελίδης”, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στο Ολυμπιακός-Άρης ορίστηκε ο “πολύς” Ντάνι Μακέλι. Με τον Ολλανδό από την elite κατηγορία να έχει σφυρίξει ακόμα πέντε παιχνίδια στο παρελθόν στην Ελλάδα (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 και Άρης-ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν Ντε Βρις, 4ος ο Τσακαλίδης και στο VAR οι Ρομπ Ντίπερινκ, Νικολακάκης.

Στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, επίσης από την elite κατηγορία. Μάλιστα, είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Δικεφάλων πριν 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Μαζί του οι Κρίστιαν Γκίτελμαν, Ρόμπερτ Κέμπτερ, με 4ο τον Τσαγκαράκη και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Ψαρρή.

Elite όμως θα έχουμε και στο Βόλος-Παναθηναϊκός, αλλά Έλληνα. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, με τους Κωσταρά, Δημητριάδη, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Φωτιά, Κόλλια.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming:  Τα αλλάζει όλα με δίδυμο προπονητή-τεχνικού διευθυντή – «Σκούπα» και στο ρόστερ

Σαρωτικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα, ενόψει της νέας χρονιάς.

Με στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης θα συνεχίσει να παλεύει ο Ολυμπιακός στον β’ γύρο των πλέι οφ. Ενώ παράλληλα η διοίκηση ετοιμάζει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Από το ρόστερ, το Ρέντη μέχρι το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, αναμένονται σαρωτικές αλλαγές, όπως σημειώνεται από την εφημερίδα «Φως».

Η φετινή εξέλιξη της σεζόν των «ερυθρόλευκων» έδειξε ότι αρκετά πρόσωπα, σε όλες τις βαθμίδες, έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και γι’ αυτό θα γίνουν αρκετές αποχωρήσεις.

Εκτός από νέο προπονητή, θα αποκτηθεί και τεχνικός διευθυντής. Ενώ όσα στελέχη της ομάδας απομακρυνθούν, θα αντικατασταθούν επάξια.

Η αξιολόγηση όλων είναι δεδομένη, ωστόσο αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις 14 Μαΐου και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να ξεκινούν ενδεχομένως άμεσα. Οι αποφάσεις για τις καίριες θέσεις του προπονητή, αλλά και μια πρώτη εκκαθάριση του ρόστερ, αποτελούν προτεραιότητα. Για αυτό παράλληλα με το αγωνιστικό οι άνθρωποι στον σύλλογο τρέχουν και για την επόμενη μέρα. Παράλληλα, συνεχίζονται στο εξωτερικό τα δημοσιεύματα για υποψήφιους προπονητές. Οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να έρθουν εξίσου άμεσα και για τον τεχνικό διευθυντή. Προκειμένου άπαντες να έχουν εικόνα για το ρόστερ.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News