ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/4)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/4)

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ πριν τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | AEK – PAOK Live Streaming: H ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:00) και ψάχνει μία νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο της Super League. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν μία θέση στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να συγκατοικεί στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες έχουν 72 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους στη Λεωφόρο. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ τέθηκε εκτός τίτλου. Πλέον κυνηγάει την 3η θέση που δίνει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

.Super League Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες

Η «Ένωση» πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο «Γ.Καραϊσκάκης» και κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-1. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παρουσίασε ξανά εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Κατέγραψε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στα πλέι-οφ και συνεχίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παναθηναϊκό στους 72 βαθμούς.

Η ΑΕΚ γνωρίζει ότι πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. θα προσπαθήσει να πιέσει από νωρίς τον ΠΑΟΚ έχοντας και το «όπλο» της έδρας. Η πολύ σημαντική απουσία του Σέρχιο Αραούχο (που υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο) «κρύφτηκε» από την πολύ καλή παρουσία του Στίβεν Τσούμπερ. Ο Αλμέιδα βλέπει ότι τα περισσότερα επιθετικά του «όπλα», όπως οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ορμπελίν Πινέδα και Πέτρος Μάνταλος, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Elite… παντού: Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός

Με διαιτητές από το πάνω ράφι και η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο κορυφαίος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός και ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Σιδηρόπουλος στον Βόλο.

Απόλυτα γνώριμοι αλλά και από την… αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής διαιτησίας οι εκλεκτοί της ΚΕΔ για τα παιχνίδια σε “OPAP Arena” και “Βικελίδης”, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στο Ολυμπιακός-Άρης ορίστηκε ο “πολύς” Ντάνι Μακέλι. Με τον Ολλανδό από την elite κατηγορία να έχει σφυρίξει ακόμα πέντε παιχνίδια στο παρελθόν στην Ελλάδα (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 και Άρης-ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν Ντε Βρις, 4ος ο Τσακαλίδης και στο VAR οι Ρομπ Ντίπερινκ, Νικολακάκης.

Στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, επίσης από την elite κατηγορία. Μάλιστα, είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Δικεφάλων πριν 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Μαζί του οι Κρίστιαν Γκίτελμαν, Ρόμπερτ Κέμπτερ, με 4ο τον Τσαγκαράκη και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Ψαρρή.

Elite όμως θα έχουμε και στο Βόλος-Παναθηναϊκός, αλλά Έλληνα. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, με τους Κωσταρά, Δημητριάδη, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Φωτιά, Κόλλια.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Ο Πινέδα πωλείται με το κατάλληλο αντίτιμο»

Ανοικτή στην προοπτική παραχώρησης του Ορμπελίν Πινέδα παρουσιάζεται η Θέλτα δηλώνοντας ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση πως ο παίκτης πωλείται με κατάλληλο αντίτιμο.

Το βράδυ της Δευτέρας ο έγκυρος στα περισσότερα ρεπορτάζ του δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο ανέφερε πως «η ΑΕΚ έκανε ήδη την πρώτη κίνηση για τον Πινέδα, καθώς ενημέρωσε τη Θέλτα ότι θέλει να διαπραγματευτεί την αγορά του Πινέδα που έφθασε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 202». Και άμεσα δημοσιογράφοι σε Ισπανία, Ελλάδα, Μεξικό και Αργεντινοί εισήλθαν σε κατάσταση alert για να δουν τι συμβαίνει.

Η πληροφορία αυτή προέκυψε από το Μεξικό. Συγκεκριμένα, από ομάδες που ρώτησαν την ομάδα του Βίγκο για το πόσο διαθέσιμη είναι το καλοκαίρι, να διαπραγματευτεί την πώληση του Πινέδα. Τι ισχύει με την ΑΕΚ; Το δεδομένο είναι πως η Ένωση θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της τον Πινέδα και την επόμενη σεζόν, όμως στην Ένωση τώρα ασχολούνται με τη μάχη του τίτλου και με το Κύπελλο.

Από την άλλη, τι λέει η Θέλτα; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα του Βίγκο δεν λέει «όχι» σε πώληση του Πινέδα με το κατάλληλο αντίτιμο. Και τι σημαίνει το τελευταίο; Ότι η Θέλτα ναι μεν θεωρεί ότι ο Πινέδα σημαντικό αγωνιστικό κεφάλαιο, αλλά δεν λέει «όχι» σε πώληση με ένα ποσό που θα αγγίζει τουλάχιστον τα πέντε εκατ. ευρώ.

Και καταλαβαίνει κανείς πως για τα ελληνικά δεδομένα, αυτά τα χρήματα είναι πολλά, πάρα πολλά. Ωστόσο ακόμη και έτσι είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κάνει την προσπάθειά της να κρατήσει τον Μεξικανό. Με όπλο τον Ματίας Αλμέιδα και πιθανώς την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News