ΠΑΟΚ - Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/04)

ΠΑΟΚ - Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/04)

Να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα (17:00), στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, στη ρεβάνς του 1-5 του πρώτου αγώνα.

Για άλλη μία φορά τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ο επαναληπτικός ημιτελικός με τη Λαμία στην Τούμπα είναι τυπική διαδικασία με το τεράστιο πλεονέκτημα που έχουν οι Θεσσαλονικείς.Κύπελλο Ελλάδας Novibet Live Streaming

Θαμώνας στους τελικούς ο ΠΑΟΚ

Το 1-5 στον πρώτο αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος» έχει απλοποιήσει τα πράγματα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία περιμένει να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο.

Αυτή θα είναι η 6η φορά τα τελευταία 7 χρόνια όπου ο «δικέφαλος» θα βρίσκεται σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Kαθώς, από το 2017 ως σήμερα, μόνο το 2020 απουσίασε από το μεγάλο ραντεβού τίτλου.

Στους 5 τελικούς αυτού του σερί ο ΠΑΟΚ έχει 4 κατακτήσεις (2017, 2018, 2019, 2021). Αντίθετα, ηττήθηκε μόνο στον περσινό τελικό από τον Παναθηναϊκό (1-0).ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming: Με το μυαλό στο Βόλο – Στόχος «να γυρίσει το διακόπτη»

Στα Playoffs του πρωταθλήματος οι Θεσσαλονικείς εξαιτίας των δύο ηττών στα ντέρμπι, από ΑΕΚ στην Τούμπα (0-1) και Ολυμπιακό στο Φάληρο (3-1) έχουν μείνει στο -9 από την κορυφή.

Παρ’ όλα αυτά έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τίτλο, μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ο Λουτσέσκου αναμένει από τους παίκτες του ανάλογη σοβαρότητα με αυτή που έδειξαν στον πρώτο ημιτελικό.

Η Λαμία από την πλευρά της συνεχίζει τη μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού μέσω των Playouts της Super League. Ωστόσο, έχει για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια άκρως πετυχημένη πορεία στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Φέτος είναι η τρίτη φορά την τελευταία πενταετία όπου η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου φτάνει ένα βήμα από τον τελικό. Έχει αποσπάσει δικαίως το χειροκρότημα για την πορεία της. Και αναζητά μια καλή εμφάνιση, ώστε να αποκλειστεί με ψηλά το κεφάλι.

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ είναι απόλυτη στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Καθώς, σε 15 αγώνες ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει 14 νίκες και μία ισοπαλία, το 1-1 στον επαναληπτικό προημιτελικό του 2021.

Στα φετινά παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας Novibet ο ΠΑΟΚ έχει 3/3, με 9-1 γκολ συνολικά (1-0, 0-3, 1-5).

. PAOK Live Streaming

«Κόκκινο» από την κυπριακή Αστυνομία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Κύπρος… stop! Η Αστυνομία της Μεγαλονήσου απάντησε αρνητικά για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στη Λευκωσία.

Στον «αέρα» η έδρα διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ενώ υπήρξε ανακοίνωση ότι θα διεξαχθεί στο “ΓΣΠ” της Λευκωσίας, μετά τη θετική απάντηση που έλαβε η ΕΠΟ από την κυπριακή ομοσπονδία, υπήρξε πλήρης ανατροπή σκηνικού.

Η κυπριακή Αστυνομία δεν συνέναισε τελικά να διεξαχθεί ο τελικός στη Μεγαλόνησο όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της. Πλέον η ΕΠΟ καλείται να βρει νέα έδρα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν δέχεται να γίνει ο τελικός ούτε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κύπρο.

Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης. Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών.

Επιστολή της ΕΠΟ στον Μπέο για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Μετά το “κόκκινο” της κυπριακής Αστυνομίας, η ΕΠΟ θα απευθυνθεί επίσημα στον Δήμαρχο Βόλου για να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Με το “χαρτί” της Κύπρου να έχει πλέον καεί, έπειτα την αρνητική απάντηση που έδωσε η Αστυνομία της Μεγαλονήσου για να φιλοξενηθεί στη Λευκωσία ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΠΟ καλείται να βρει άλλη λύση.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σταλεί (13/4) επιστολή στον Δήμαρχο Βόλου. Προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Όπως ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου στο ενδεχόμενο που είναι φιναλίστ ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που ο Αχιλλέας Μπέος αρνηθεί εκ νέου, όπως είχε πράξει πρόσφατα σε δημόσια τοποθέτησή του, η ΕΠΟ θα έρθει σε επαφή με τις ομάδες που θα έχουν προκριθεί στον τελικό για να αποφασίσουν τι θα πράξουν.

Φυσικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το πιθανότερο είναι να “καεί” και η αρχική ημερομηνία που είχε οριστεί. Καθώς, στις 20 Μαΐου θα είναι η παραμονή των εθνικών εκλογών.

Ελ Καντουρί: «Ίσως στην Ελλάδα δεν είδαν ποτέ τον παίκτη που ήμουν στην Ιταλία»

Για τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν στη θητεία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είναι η έκτη μου σεζόν. Σε συλλογικό επίπεδο, ήταν πολύ καλά χρόνια. Κατακτήσαμε τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν είμαστε ακόμα στην προσπάθειά μας για τον τίτλο και θα παίξουμε στον τελικό του κυπέλλου. Προσωπικά, όμως, είχα πολλά σωματικά προβλήματα, που δεν είχα ποτέ πριν. Αλλά αυτό συμβαίνει, κάθε φορά που επιστρέφω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Δίχως όλα αυτά τα προβλήματα, θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα. Ίσως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον Ελ Καντουρί, που ήταν εκεί, στην Ιταλία…»

Για το συμβόλαιό του: «Το συμβόλαιό μου λήγει και μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον σύλλογο. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Είχα έναν μυϊκό τραυματισμό στην αρχή. Μετά επέστρεψα και ένιωθα καλά. Στον πρώτο αγώνα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είχα κάταγμα στη φτέρνα μου. Έμεινα εκτός για δέκα εβδομάδες… Τώρα σκέφτομαι πάνω απ’ όλα να παίξω. Μετά θα σκεφτούμε το συμβόλαιο. Θέλω να παίξω και να κερδίσω τίτλους! Θα ήταν υπέροχο να το καταφέρουμε, όπως το κάναμε τη σεζόν 2018-19!»

Όσο για τους προπονητές που τον στιγμάτισαν περισσότερο: «Ο Σάρι και ο Βεντούρα ήταν δύο προπονητές, από τους οποίους έμαθα πολλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Εδώ στην Ελλάδα δούλεψα για τέσσερα χρόνια με τον Λουτσέσκου, τον γιο του Μιρτσέα. Έχω μια υπέροχη σχέση μαζί του! Είναι εξαιρετικό άτομο και προπονητής, που έχει κερδίσει πολλά εδώ και στην Αραβία. Αναφέρω επίσης τον Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος μετά πήγε στην Παλμέιρας. Τέλος, ο Καλορί με έκανε να μεγαλώσω στην Μπρέσια. Κάθε προπονητής με έχει διδάξει πολλά».

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News