ΠΑΟΚ - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (09/04)

ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

Να επιστρέψει στις νίκες στη Super League θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Βολος Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» (3-1), ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Το ματς με το Βόλο (20:30) αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρά δύο σερί ήττες, αφού προηγήθηκε και το 1-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα, γεγονός που ελαχιστοποίησε τις πιθανότητές της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 57 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο -9 από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, που μοιράζονται την 1η θέση με 66 βαθμούς.

Έτσι, ο «Δικέφαλος» στοχεύει πλέον στον πιο εφικτό στόχο της 3ης θέσης. Αν και ο Ολυμπιακός (63β.) έχει το προβάδισμα, μαζί με διαφορά έξι πόντων. Ωστόσο, το πρόγραμμα ευνοεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αφού οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».Super League Ελλάδας Live Streaming

Κόντρα στην προϊστορία αλλά με πίστη ο Βόλος

Στην άλλη πλευρά, ο Βόλος (40β.) μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία ματς στα πλέι-οφ της Super League, όμως έχει δείξει συνολικά καλή εικόνα, πάντα με βάση τις δυνατότητες και τους στόχους του.

Οι Θεσσαλοί έφυγαν με βαθμό από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Κρατώντας τον Παναθηναϊκό στο μηδέν. Ενώ και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (ήττα με 1-0) παρουσίασαν ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Άρη (41β.) και θα παλέψει στα ίσια για την κατάληψη της 5ης θέσης.

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, έξι από τα τελευταία εφτά παιχνίδια τους έληξαν με Over 2,5 γκολ, ενώ στις πέντε πιο πρόσφατες συναντήσεις τους καταγράφηκαν συνολικά 20 γκολ.

Επιπρόσθετα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ποτέ από το Βόλο και μετρά εννιά νίκες σε έντεκα αναμετρήσεις. Δύο ματς έληξαν ισόπαλα και από αυτά ξεχωρίζει σίγουρα το εντυπωσιακό 4-4, στην αρχή της σεζόν 2021/2022. Τότε, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-1, όμως ο Βόλος απάντησε με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσει σε μία χορταστική ισοπαλία.ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Βολος Live Streaming: Με το μυαλό στο Βόλο – Στόχος «να γυρίσει το διακόπτη»

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ που θέλει να αφήσει πίσω του τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με σχόλιο «να γυρίσει το διακόπτη», οι ασπρόμαυροι έδωσαν το στίγμα των σκέψεων τους.

Επιστροφή στις προπονήσεις με φόντο το ματς της 4ης αγωνιστικής των PlayOffs για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Με τίτλο: «να γυρίσει το διακόπτη», ο ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας μετά τις back to back ήττες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

. PAOK Live Streaming

Επίσημα στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας ο τελικός του Κυπέλλου!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet όδευε… ολοταχώς για την Κύπρο στις 20 Μαΐου, μία ημέρα πριν τις εθνικές εκλογές.

Αυτό τελικά επικυρώθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Με 15/16 ψήφους, καθώς μόνο ο Τάκης Αγραφιώτης -από πλευράς Ολυμπιακού ψήφισε αρνητικά, ενώ απείχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης- αποφασίστηκε ο τελικός να γίνει στο “ΓΣΠ” της Λευκωσίας, στις 20/5.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί εκτός Ελλάδας. Κάτι εξάλλου που είχε προβλεφθεί από πέρυσι στην προκήρυξη.

Να σημειωθεί ότι το “ΓΣΠ”, είναι χωρητικότητας 22.800 θέσεων. Πρόκειται για το γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα οι δύο μεγάλες ομάδες της Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Τελικός Κυπέλλου: Ούτε να ακούσει για ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Aπό την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίστηκε ο τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Αποτελώντας μονόδρομο δεδομένης της κατάστασης. Ούτε να ακούσει για ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, «κάηκε» ως ημερομηνία το 27/5.

Οριστικές εξελίξεις προέκυψαν σήμερα με φόντο την έδρα του τελικού Κυπέλλου που θα γίνει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος. Καθώς… μετακομίζει στην Κύπρο για τις 20 Μαΐου έπειτα από τη σύμφωνη απόφαση των 15 μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΑΕΚ για να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό. Ως εκ τούτου, η μία φιναλίστ του Κυπέλλου είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης και η δεύτερη από την Αθήνα. Σύμφωνα -λοιπόν- με την προκήρυξη, εφόσον φυσικά ο ΠΑΟΚ προκριθεί επί της Λαμίας (σ.σ. που είναι το πιο πιθανό και ρεαλιστικό σενάριο), ο αγώνας επρόκειτο να οριστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Back to back ήττα για τον ΠΑΟΚ 11 μήνες μετά!

Τα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό συνθέτουν ένα αρνητικό σερί για τους Θεσσαλονικείς, γνωρίζοντας για πρώτη φορά φέτος back to back ήττα!

Ο… αγνώριστος ΠΑΟΚ αποχώρησε με άδεια χέρια από το «Γ.Καραϊσκάκης», μετά την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Πλέον βρίσκεται εννέα βαθμούς πίσω από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Η δεύτερη σερί ήττα μέσα σε τέσσερις ημέρες και οι δύο στα ντέρμπι ήρθαν στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν για τους Θεσσαλονικείς. Δυσκολεύοντας πολύ την προσπάθειά του στο μίνι πρωτάθλημα των PlayOffs.Το αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν ο ΠΑΟΚ μετράει δύο συνεχόμενες ήττες. Η τελευταία φορά που ο Δικέφαλος κατέγραψε δύο σερί ήττες ήταν 11 μήνες πριν. Συγκεκριμένα τον περασμένο Μάϊο, έχοντας όχι δύο, αλλά τρεις σερί ήττες.

Αρχικά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0). Και «τρίτωσε» το κακό για τους ασπρόμαυρους στο ματς με τον Άρη (1-0). Σε ένα διάστημα στο φινάλε της περσινής σεζόν όπου συνολικά οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη για όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΟΚ – Βολος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News