Ολυμπιακος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/4)

Ολυμπιακος - Αρης Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες απέναντι στον Άρη θέλει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Olympiakos-Aris Live Streaming: Τα πλέι οφ της Super League συνεχίζονται με σημαντικά ματς και μεγάλα ντέρμπι.

Στο «Γ.Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (21:00). Ψάχνει μόνο το τρίποντο, που ενδεχομένως θα τον φέρει στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα, μία ανάσα από τη κορυφή.

Μετά το άνετο πέρασμα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με το 3-0 επί του Βόλου, η ομάδα του Μίτσελ έφτασε τους 59 βαθμούς. Βρίσκεται λίγο πιο πίσω από την 2η ΑΕΚ (60β.) και τον 1ο Παναθηναϊκό (62β.). Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν το δεύτερο τρίποντο σε ισάριθμα ματς στα πλέι-οφ. Γνωρίζοντας φυσικά πως το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.Super League Live Streaming

Αγωνία για τους τραυματίες

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες υπολογίζουν στον Γιαν Εμβιλά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σταρ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις μετά από ένα χτύπημα στο φιλικό της Εθνικής του ομάδας με την Κορέα και όλα δείχνουν πως θα τεθεί εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Άρη.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Τόλης Τερζής καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Λούκας Ρουπ, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Ο Άρης θα ψάξει πάντως το θετικό αποτέλεσμα μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας των πλέι-οφ από τον ΠΑΟΚ (1-2), αφού θέλει να ξεφύγει από τον 6ο Βόλο.

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming: Με αντίπαλο και την παράδοση στο Φάληρο ο Άρης

Οι «κίτρινοι» έμειναν στους 40 βαθμούς, στο +1 από τους Θεσσαλούς. Είναι δεδομένο ότι δεν θα προλάβουν να πετύχουν κάτι καλύτερο από τον στόχο της 5ης θέσης, καθώς ο 4ος ΠΑΟΚ (57β.) βρίσκεται στο +17.

Μεγάλος αντίπαλος για τον Άρη είναι η αρνητική του παράδοση στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός έχασε τελευταία φορά εντός έδρας από τους Θεσσαλονικείς για το πρωτάθλημα τη σεζόν 2001/02, ενώ μετρά και έξι σερί νίκες. Επιπρόσθετα, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 1-0 στις τρεις τελευταίες συναντήσεις τους με τον Άρη (δύο ματς Κυπέλλου και ένα για τη Super League).

Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Elite Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, Πορτογάλος στο Φάληρο

Ανοίγει η αυλαία των Elite διαιτητών με Κουλμπάκοφ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ Πορτογάλος θα σφυρίξει στο Καραϊσκάκη το Ολυμπιακός-Άρης.

Από το “πάνω ράφι” ο διαιτητής που θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό ο πολύπειρος Λευκορώσος Elite ρέφερι. Φέτος διηύθυνε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3 στον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Ενώ, είχε έρθει ακόμα τρεις φορές στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα πριν σχεδόν 1,5 χρόνο σφύριξε το ΠΑΟΚ-Άρης 2-0. Προηγουμένως, το Άρης-ΑΕΚ 1-3 και τον Ιούλιο του ’20 το Άρης-ΑΕΚ 1-4. Επίσης έχει σφυρίξει και πολλά ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, καθώς και της Εθνικής.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα. Ο Τζοβάρας θα είναι 4ος και στο VAR ο Δανός Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Ξένος διαιτητής και στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Άρη. Ο λόγος για τον επίσης γνώριμο Πορτογάλο Φάμπιο Βερίσιμο από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα. Στο VAR ο επίσης Πορτογάλος Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα. Πέρυσι ο Βερίσιμο σφύριξε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, ενώ έχει έρθει κι άλλες φορές ως Video Assistant Referee.

Από εκεί και πέρα στο Παναθηναϊκός-Βόλος ορίστηκε ο Μανούχος (VAR ο Ζαμπαλάς). Στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος ο Φωτιάς (VAR ο Τσγκαράκης). Στο Παναιτωλικός-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Ευαγγέλου). Τέλος, στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και στο Ιωνικός-Αστέρας ο Γκάμαρης (VAR ο Γκορτσίλας).

Ολυμπιακός για τους ορισμούς: «Έδειξαν πάλι την ανικανότητά τους, να πάνε στα σπίτια τους»

Η αντίδραση του Ολυμπιακού στους πρώτους ορισμούς μετά τη συνάντηση των «6»! Στο γνωστό μήκος κύματος που εκπέμπει τις τελευταίες εβδομάδες, κινήθηκε μετά τους ορισμούς διαιτητών για τα κυριακάτικα ματς των play offs ο Ολυμπιακός.

Με αφορμή, λοιπόν, τους ορισμούς των διαιτητών στον Ολυμπιακό σχολίαζαν ότι για άλλη μία φορά επιβεβαιώνονται. «Για μια ακόμα φορά οι εντολοδόχοι έδειξαν την ανικανότητα τους».

Και συμπλήρωναν: «Σε όλη την συνάντηση Μπένετ-ομάδων των πλει οφ ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι… Λευκορώσος!!!».

Καταλήγοντας οι Πειραιώτες ανέφεραν: «Ζητήσαμε ξένους διαιτητές όρισαν πάλι Έλληνες στα πλει οφ στο ΠΑΟ-Βόλος. Ορίστηκε διαιτητής από την Πορτογαλία που για να αποφασίσει για μια πεντακάθαρη φάση πρέπει να βλέπει το var αρκετά λεπτά! Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι και το μόνο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά είναι Μπένετ Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους».

Τέλος στις ύβρεις Μαρινάκη, θα διαλύονται οι συνεδριάσεις της ΕΠΟ!

Αποφασισμένοι να μην ανεχτούν ξανά την υβριστική συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Μπαλτάκο ή συμβούλους είναι τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ.

Τα αίσχη που έλαβαν χώρα από τους Μαρινάκη, Καραπαπά στη συνάντηση των “6” που συμμετέχουν στα πλέι οφ με τους Μπαλτάκο και Μπένετ, δεν πρόκειται να περάσουν χωρίς επιπτώσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει ήδη κινήσει διαδικαστικές, σε θεσμικό πάντα επίπεδο. Καταγγέλλοντας τα περιστατικά στις διεθνείς συνομοσπονδίες. Ενώ θα υπάρξει και ποινική-αστική αξιολόγησή τους.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ έχουν αποφασίσει ότι την επόμενη φορά που ο Β.Μαρινάκης θα έχει υβριστική συμπεριφορά προς τον Τ.Μπαλτάκο ή κάποιον σύμβουλο της Ομοσπονδίας, θα αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οπότε θα διαλύεται η συνεδρίαση με συνοπτικές διαδικασίες.

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming: Στέλνουν στην Τουρκία τον Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να λέει όχι στην ανανέωση με Ολυμπιακό, για να πάει στη Μπεσίκτας.

Εκτιμήσεις για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες γίνονται καθημερινά στον παγκόσμιο Τύπο. Με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν. Αλλά τις σειρήνες από Τουρκία να είναι επίμονες.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας tuttomercato.com ανέφερε χθες ότι ο Κολομβιανός άσος θα μείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης έως το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι συμπατριώτες του εκτιμούν ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει στη Μπεσίκτας το καλοκαίρι, η οποία το τελευταίο διάστημα κινείται μεθοδικά για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα colombia.com αναφέρει ότι ο Χάμες τα πήγε πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά θέλει να αλλάξει… αέρα και αναμένεται να δεχτεί την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν. Καθώς ο παίκτης έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό και διεκδικεί ακόμα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News