ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/04)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

Το ντέρμπι «δικεφάλων» ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των playoffs.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | PAOK – AEK Live Streaming:

Το ντέρμπι Δικεφάλων την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα κλέβει την παράσταση στη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League!  ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 3η φορά τη φετινή σεζόν και η δίψα τους για το «τρίποντο» ξεχειλίζει.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο και με δεδομένο ότι στην κορυφή της βαθμολογίας επικρατεί συνωστισμός (Παναθηναϊκός 62, ΑΕΚ 60, Ολυμπιακός 59, ΠΑΟΚ 57) η ήττα… απαγορεύεται.

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs νίκησε με ανατροπή (2-1) τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η συγκεκριμένη επιτυχία εκτόξευσε την ψυχολογία όλων στα ύψη. Οι παίκτες του Ραζβαν Λουτσέσκου βρίσκονται σε εξαιρετικό momentum και συμπλήρωσαν 17 σερί ματς αήττητοι.

Η ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Παναθηναϊκό στην Αγία Σοφιά στην πρεμιέρα των playoffs και την ήττα από τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, αναζητεί αντίδραση. Η «Ένωση» ψάχνει μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι για να δώσει απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους και παράλληλα να ανακτήσει τη χαμένη της ψυχολογία στη «μάχη» του πρωταθλήματος.Super League Ελλάδας Live Streaming

Ντέρμπι στη σειρά για τον ΠΑΟΚ

Στη διάρκεια της διακοπής οι «ασπρόμαυροι» δεν σταμάτησαν να σκέφτονται το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το θετικό για τον Ρουμάνο προπονητή είναι ότι οι Ίνγκασον, Κουλιεράκης ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Μάλιστα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ διεμήνυσε στον Λουτσέσκου ότι θα κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί απέναντι στην «Ένωση». Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τον Κουλιεράκη, o οποίος συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να παίξει βασικός.

Πάντως, στο μυαλό του Λουτσέσκου εκτός από το ματς με την ΑΕΚ υπάρχει και το παιχνίδι που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό (5/4) στο Φάληρο. Το τεχνικό επιτελείο θα κληθεί να κάνει σωστή διαχείριση σε δύο παιχνίδια «φωτιά» που θα κρίνουν πολλά για τον ΠΑΟΚ.ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Μόνιμη αγωνία με Λιβάι Γκαρσία

Στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα μοιάζουν μπλοκαρισμένοι στην επίθεση. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Λιβάι Γκαρσία να προπονείται χωρίς ενοχλήσεις αποτελεί την πιο ευχάριστη είδηση για τον Αργεντινό προπονητή ενόψει ΠΑΟΚ. Η «Ένωση» θα έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Γκαρσία. Είναι ο πρώτος της σκόρερ με 11 τέρματα  στο πρωτάθλημα και στα δύο περασμένα ντέρμπι η απουσία του στοίχισε.

Στην άμυνα το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ καλείται να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα. Ο Βίντα επέστρεψε με ενοχλήσεις στο γόνατο από την Κροατία και η συμμετοχή του είναι στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Μήτογλου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός με τον Μουκουντί στο πλάι του. Στη μεσαία γραμμή οι Σιμάνσκι, Γιόνσον θα διατηρηθούν και οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ διεκδικούν δυο θέσεις, αφού στη γραμμή κρούσης θα παίξουν οι Αραούχο, Γκαρσία. AEK Live Streaming

«O Μητσοτάκης ζήτησε από τον Τσέφεριν ελίτ διαιτητές»!

Μια νέα διάσταση δίνει σημερινό δημοσίευμα αποκαλύπτοντας την παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο της UEFA, ζητώντας ξένους διαιτητές κατηγορίας Elite.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα των Νέων, που υπογράφει ο Γ. Παπαχρήστος «ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να παρέμβει δραστικά έπειτα από όσα συμβαίνουν. Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και του έθεσε ευθέως το θέμα των όσων συμβαίνουν με τη διαιτησία στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα αυτό να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Κατά την πηγή μου, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους, για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play off της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας, από το λεγόμενο «πάνω ράφι», ώστε, όπως τόνισε στον συνομιλητή του, να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της UEFA, πάντα κατά την ίδια πηγή, η εγκυρότητα της οποίας δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών. Δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα, το οποίο αποτελεί και ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου… Εν αναμονή λοιπόν. Κυριακή κοντή γιορτή…».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Elite Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, Μανούχος στη Λεωφόρο

Ανοίγει η αυλαία των Elite διαιτητών με Κουλμπάκοφ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Επίσης, Πορτογάλος θα σφυρίξει στο Καραϊσκάκη το Ολυμπιακός-Άρης.

Από το “πάνω ράφι” ο διαιτητής που θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό ο πολύπειρος Λευκορώσος Elite ρέφερι. Φέτος διηύθυνε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3 στον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Ενώ, είχε έρθει ακόμα τρεις φορές στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, πριν σχεδόν 1,5 χρόνο σφύριξε το ΠΑΟΚ-Άρης 2-0, προηγουμένως το Άρης-ΑΕΚ 1-3 και τον Ιούλιο του ’20 το Άρης-ΑΕΚ 1-4. Επίσης έχει σφυρίξει και πολλά ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, καθώς και της Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα και 4ος ο Τζοβάρας. Στο VAR ο Δανός Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Ξένος διαιτητής και στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Άρη. Ο λόγος για τον επίσης γνώριμο Πορτογάλο Φάμπιο Βερίσιμο από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα. Στο VAR τον επίσης Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα. Πέρυσι ο Βερίσιμο σφύριξε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, ενώ έχει έρθει κι άλλες φορές ως Video Assistant Referee.

Από εκεί και πέρα στο Παναθηναϊκός-Βόλος ορίστηκε ο Μανούχος (VAR ο Ζαμπαλάς). Στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος ο Φωτιάς (VAR ο Τσγκαράκης). Στο Παναιτωλικός-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Ευαγγέλου). Τέλος, στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και στο Ιωνικός-Αστέρας ο Γκάμαρης (VAR ο Γκορτσίλας).

Η Μπράγκα κινείται για Πινέδα – Η στρατηγική της ΑΕΚ

Η πορτογαλική ομάδα επιχείρησε να πάρει τον Μεξικανό άσο το 2020, όταν στον πάγκο της καθόταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ, νυν προπονητής της Θέλτα, αλλά δεν επήλθε συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ.

Ο Πινέδα τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στη Θέλτα. Το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ και φέτος κάνει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Στην Ένωση γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που έχει ο στόχος της παραμονής του 27χρονου μέσου στην «OPAP Arena». Ειδικά όταν μπαίνουν και νέοι ενδιαφερόμενοι στο παιχνίδι. Γι’ αυτό κινούνται σε δύο μέτωπα. Προγραμματίζοντας νέο κύκλο επαφών με τον μάνατζερ του παίκτη το προσεχές διάστημα. Αλλά και ετοιμάζοντας ταξίδι στο Βίγκο, για συζητήσεις με τη διοίκηση της Θέλτα για το μέλλον του Πινέδα. Η ΑΕΚ θα προτείνει την ανανέωση του δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο, βάζοντας μια οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ή την αγορά μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News