Αρης - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/3)

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming

Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα των Playoffs.

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Aris – PAOK Live Streaming: Με το «καλημέρα» ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη! Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα των Playoffs της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή το απόγευμα (19:00).

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική, όμως το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Ισχύει το ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Ο Άρης με δεδομένο ότι βρίσκεται στην 5η θέση στο -21 από την κορυφή δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο. Ωστόσο, θέλει μέσα στην έδρα του να πανηγυρίσει νίκη κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο. Αν τα καταφέρει, παράλληλα θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι «κίτρινοι» φέτος δεν έχουν κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Στην κανονική διάρκεια έμεινα 0-0 στην έδρα τους και ηττήθηκαν 1-0 στην Τούμπα.

O ΠΑΟΚ μπαίνει στη διαδικασία των playoffs με στόχο να φέρει τα πάνω κάτω και να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι παίκτες Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται στο -7 από την κορυφή και στο -5 από τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην ειδική βαθμολογία των ντέρμπι στην κανονική διάρκεια τερμάτισε πρώτος και στον δεύτερο γύρο ολοκλήρωσε τα μεγάλα ματς με τρεις νίκες (απέναντι σε ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρη) και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικό momentum και το αήττητο σερί 16 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.Super League Live Streaming

Τα πλάνα των Τερζή και Λουτσέσκου

Ο προπονητής Τόλης Τερζής καταστρώνει πλάνο νίκης και οι βασικές τους επιλογές στον καταρτισμό της ενδεκάδας μοιάζουν κλειδωμένες. Η απουσία του Ρουπ όλα δείχνουν ότι θα καλυφθεί από τον Πάλμα. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Καμαρά θα ξεκινήσει βασικός.

Στην άμυνα ο Οντουμπάτζο είναι φαβορί έναντι του Εμπακατά, ενώ ο Ετέμπο θα παίξει στη μεσαία γραμμή. Βασικός και αναντικατάστατος στον άξονα θα είναι ο Νταρίντα. Με 11 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα είναι ο ιθύνων νους του Άρη. Ο Καμάτσο με δεδομένο ότι ήταν από τους καλύτερους στη νίκη επί του ΠΑΣ θα παίξει βασικός, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Κουέστα.

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Νάσμπεργκ, Λύραντζη. Ενώ, δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή τον Ίνγκασον στο αρχικό σχήμα. Ο τελευταίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα από την περασμένη βδομάδα και η απόφαση για να παίξει θα ληφθεί την τελευταία στιγμή. Οι σίγουροι για το αρχικό σχήμα είναι οι Ολιβέιρα, Κωνσταντέλιας, Νάρει, Ζίβκβοβιτς, Σάστρε και Ράφα Σοάρες.

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ντόπες από τον Ιβάν Σαββίδη

Ξεκαθαρίζει το μέλλον για Ολιβέιρα και Ντάντας

Σκυτάλη -λοιπόν- πήρε ο Ζοσέ Μπότο και οι άνθρωποι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τον έμπειρο φορ. Επί της ουσίας, το προηγούμενο διάστημα έγιναν οι πρώτες επαφές για να διαπιστώσουν πρόσφορο έδαφος επαφής με τον Ολιβέιρα. Να αντιληφθούν τις σκέψεις του και το πως εκείνος προτίθεται να κινηθεί δεδομένης της επιθυμίας του ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στο δυναμικό του.

Εκείνο που έγινε σαφές από τον Πορτογάλο επιθετικό είναι πως απολαμβάνει πολύ τη ζωή στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Του ταίριαξε το περιβάλλον της ομάδας και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα ήθελαν να δώσουν… παράταση στη διαμονή τους μέσω της ανανέωσης.

Δεδομένου πως η ομάδα εισέρχεται σε ένα κρίσιμο και κομβικό αγωνιστικό μομέντουμ. Καθώς έχει μπροστά της τα playoffs, αντιλαμβάνεται κανείς πως οι όποιες συζητήσεις θα πρέπει να διεξαχθούν προσεκτικά και πατώντας πάνω σε λεπτές ισορροπίες. Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται στο διάστημα της διακοπής να ενταθούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, κομβικό είναι το διάστημα της διακοπής και για τον Τιάγκο Ντάντας. Για τον οποίο έχουν ήδη δρομολογηθεί επαφές στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα με τους ανθρώπους της Μπενφίκα για μία πρώτη συζήτηση παραμονής του 23χρονου χαφ στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Συζητήσεις που αφορούν τον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος αναμένεται να διαχειριστεί την υπόθεση Ντάντας, που αφίχθη από τους αετούς της Λισαβόνας ως δανεικός. Με την προϋπόθεση πως αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να δώσει εφτά εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του και τέσσερα για το 50% του ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά -λοιπόν- θα τεθούν προσεχώς στο τραπέζι των δύο πλευρών.

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μαγικός Κωνσταντέλιας

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για την επέκταση του συμβολαίου του, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τον Άρη για άλλα δύο χρόνια. Οι συζητήσεις που είχαμε με τη διοίκηση κατέληξαν σε συμφωνία. Ήταν κάτι που και εγώ προσωπικά ήθελα πάρα πολύ. Στον Άρη νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια.

Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη. Και φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το γεγονός ότι και η οικογένειά μου περνάει πολύ όμορφα εδώ.

Θα συνεχίσω να δίνω το 100% του εαυτού μου για τον Άρη. Όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, ώστε να φέρουμε επιτυχίες και διακρίσεις στον σύλλογο.

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Άρη. Για την αγάπη που μου δείχνουν από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ. Θα συνεχίσω να την ανταποδίδω μέσα στο γήπεδο».

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News