ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/3)

ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming

Το μεγάλο ντέρμπι στην τελευταία στροφής της κανονικής περιόδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | AEK – Olympiacos Live Streaming: Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή (19:00) σ’ ένα ντέρμπι που είναι κομβικό για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι δύο «μονομάχοι» καίγονται για τη νίκη στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στόχος τους να μπουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο… καυτό πρόγραμμα των play offs.

Η «Ένωση» τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στο +6 από τους «ερυθρόλευκους». Με νίκη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αρχικά θα διατηρήσει την πρωτιά έναντι του Παναθηναϊκού και παράλληλα θα στείλει τον Ολυμπιακό στο -9.

Η ΑΕΚ την Τετάρτη επικράτησε 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και «σκαρφάλωσε» και πάλι στην κορυφή στο +1 από τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα απέδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κι αυτό φιλοδοξούν να το επιβεβαιώσουν και πάλι κόντρα στην ομάδα του Μίτσελ.Super League Live Streaming

Με όπλο τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η παράδοση του Πασχαλάκη

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Ένα από τα όπλα του Μίτσελ στο ντέρμπι είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή ως ελεύθερος όμως κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Και στα 19 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ως βασικός, παραμένει αήττητος, μετρώντας 11 νίκες και 8 ισοπαλίες.

Τα στατιστικά του είναι εντυπωσιακά, δίνοντας στην ομάδα του Πειραιά μια αίσθηση ασφάλειας στην άμυνα. Μάλιστα, σε 13 παιχνίδια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ χρειάζεται να σκοράρει, αλλά και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να πάρει το «τρίποντο».

Ο Πασχαλάκης ωστόσο έχει δημιουργήσει μια προσωπική παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας. Ως παίκτης του ΠΑΟΚ, είχε έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βέβαια, πρόκειται για παιχνίδια που έγιναν κατά κύριο λόγο στο ΟΑΚΑ τα προηγούμενα χρόνια, έδρα που δεν βοηθούσε ιδιαίτερα την Ένωση.

Στο φετινό «head to head» η ΑΕΚ είναι αήττητη απέναντι στον Ολυμπιακό. Στο ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο το ντέρμπι «κόλλησε» στο 0-0. Στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στη Νέα Φιλαδέλφεια η «Ένωση» επικράτησε 3-0.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Έπεσε η ποινή για Μαρινάκη-Καραπαπά

Δεκτή η έφεση Μαρινάκη-Καραπαπά από τους δικαστές της… ΕΠΟ! Έπεσε η ποινή στις 5 μέρες καθώς θεωρήθηκε ασήμαντη και πολύ ήπια η διαμαρτυρία τους. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να δώσουν το παρών και στην OPAP Αrena κόντρα στην ΑΕΚ.

Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς είχαν τιμωρηθεί από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League με 15 μέρες απαγόρευση εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, για το “ντου” στον Πορτογάλο διαιτητή Πινέιρο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτή έριξε στις πέντε μέρες την ποινή, κάτι που σημαίνει ότι πλέον έχουν δικαίωμα να βρεθούν κανονικά στη Ν.Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News