ΠΑΟΚ - Ιωνικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/3)

ΠΑΟΚ - Ιωνικος Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στην Τούμπα (20:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΟΚ – Ιωνικος Live Streaming | PAOK Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στην Τούμπα (20:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Μία κρύο, μία ζέστη είναι τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα (2-0) ακολούθησε η λευκή ισοπαλία στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ (0-0). Έτσι, φρέναρε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν πλησίασε περισσότερο την κορυφή.

Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό έχει ένα μεγάλο «πρέπει» για τον «δικέφαλο» του Βορρά (48 βαθμοί). Συγκεκριμένα, καλείται να επιστρέψει στα «τρίποντα» και να μείνει κοντά στη μάχη του τίτλου, στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί 14 αγώνων στον «μαραθώνιο».Super League Live Streaming

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ιωνικός

Περιμένει επιστροφές ο Λουτσέσκου

Μεσοβδόμαδα ο «δικέφαλος» δεν αγωνίστηκε. Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Novibet με τη Λαμία αναβλήθηκε εκ νέου μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Λουτσέσκου ευελπιστεί να έχει ενισχυμένο ρόστερ σε σχέση με την αποστολή που είχε στη Λαμία. Κουλιεράκης και Αουγκούστο μπορούν να ενισχύσουν εκ νέου την ομάδα τους ενώ δεν αποκλείεται να προλάβει και ο Ολιβέιρα. Θετικό επίσης το ότι δεν προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

ΠΑΟΚ – Ιωνικος Live Streaming: Στις 8 Μαρτίου το Λαμία – ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώθηκε ο ορισμός του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ για την προσεχή Τετάρτη (8/3).

Υπενθυμίζεται πως την πρώτη φορά το ματς είχε αναβληθεί λόγω χιονιά, ενώ αυτή λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη. Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί είτε τη Μ.Τετάρτη, είτε τη Μ.Πέμπτη στην Τούμπα.

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ ορίσθηκε για τις 08/03/2023 και ώρα 19:00, στο ίδιο γήπεδο που είχε αρχικά ορισθεί (ΔΑΚ Λαμίας)», αναφέρει η Ομοσπονδία.

ΠΑΟΚ – Ιωνικος Live Streaming: Αφεντικό ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Ιωνικος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News