Λαμια - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/3)

Λαμια - Αρης live streaming

Ο Άρης δοκιμάζεται την Κυριακή στη Λαμία (17.30) απέναντι στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Λαμια – Αρης Live Streaming | Aris Live Streaming: Ο Άρης δοκιμάζεται την Κυριακή στη Λαμία (17.30) απέναντι στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και επιδιώξεις τίθενται αντιμέτωπες στο «Αθανάσιος Διάκος», με το κλίμα να είναι βαρύ εξαιτίας του πένθους για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Εξάλλου λόγω της τραγωδίας αναβλήθηκε εκ νέου ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.Super League Live Streaming

Στις 8 Μαρτίου το Λαμία – ΠΑΟΚ

Παράπονα για τη Λαμία στον Βόλο

Καυστική ανακοίνωση μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο εξέδωσε η Λαμία. Βασικός αποδέκτης ήταν ο Στιβ Μπένετ ενώ έγιναν και καταγγελίες για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό στο ημίχρονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κύριε Μπένετ, μαζέψτε τα και φύγετε γρήγορα από την Ελλάδα! Καταστρέψατε το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μέχρι τώρα δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν μπορεί κάθε παράγοντας να μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και να δίνει εντολές στο διαιτητή πώς να παίξει στη συνέχεια. Εμείς αν πέσουμε κατηγορία, θα πέσουμε τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι και με διαιτησία 100% απέναντί μας!»

Λαμια – Αρης Live Streaming: Ανάσα για τον Άρη

Από την άλλη, ο Άρης (37 βαθμοί) σαφώς αναπνέει πολύ καλύτερα βαθμολογικά μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου (2-1), με την οποία σφράγισε την παρουσία του στην εξάδα και τα Playoffs.

Για την ομάδα του Απόστολου Τερζή ζητούμενο είναι πλέον η σταθερότητα που τόσο έχει λείψει φέτος και ειδικά εκτός έδρας.

Τρεις νίκες σε 12 αγώνες έχουν οι Θεσσαλονικείς μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και σε καμία περίπτωση δεν έχουν καταφέρει να πάρουν δύο συνεχόμενα «διπλά», κάτι που φιλοδοξούν να το πετύχουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Στην τελευταία τους εξόρμηση νίκησαν τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-3) και εφόσον τα καταφέρουν και στη Λαμία, όχι μόνο θα «ντουμπλάρουν» τις εκτός έδρας νίκες τους, αλλά και θα φτάσουν τις 3 συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Λαμια – Αρης Live Streaming: Θέλει συνέχεια ο Τερζής

Λαμια – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News