Ολυμπιακος - Λεβαδειακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/3)

Ολυμπιακος - Λεβαδειακος live streaming

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (16.00) τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming: Με την τραγωδία στα Τέμπη να έχει συγκλονίσει τους πάντες οι ομάδες της Super League είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (16.00) τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι», λόγω του τριήμερου πένθους, δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη.  Η ρεβάνς του Κυπέλλου Νovibet απέναντι στην ΑΕΚ αναβλήθηκε. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, πιθανότατα θα διεξαχθεί είτε τη Μ.Τετάρτη, είτε τη Μ.Πέμπτη. Έτσι, πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Μίτσελ μπορεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να μην κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς νίκης και να έμειναν στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, η εμφάνιση άφησε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Ισπανός προπονητής είδε τους παίκτες τους να στριμώχνουν στα σχοινιά τους «πράσινους» και να χάνουν ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Απέναντι στο «τριφύλλι» οι Πειραιώτες δημιούργησαν 17 τελικές προσπάθειες κι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογία στο -2.

Ο Μίτσελ θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του και χαρακτηριστικά τους είπε: «Μην είστε στενοχωρημένοι. Βλέπετε τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε όλοι μαζί. Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό μας έλειψε το γκολ. Για μας ξεκινάει μια νέα μέρα. Είμαστε ζωντανοί. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».Super League Live Streaming

Τα πλάνα του Μίτσελ

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming: Δύσκολη αποστολή για τους Βοιωτούς

Το μήνυμα του Λεβαδειακού

Τη θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών εκφράζει η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Η ανακοίνωση των Βοιωτών αναφέρει:

«Όταν οι εικόνες είναι τόσο σοκαριστικές, τα λόγια ωχριούν.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες,

Η σκέψη μας είναι μαζί σας…».

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming: Προς ανανέωση ο Εμβιλά

Στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Γιαν Εμβιλά πρόκειται να καθίσει το προσεχές διάστημα ο Ολυμπιακός, για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Γάλλος μέσος αποτελεί σταθερά έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες των Ερυθρολεύκων την τελευταία τριετία και στο Λιμάνι θέλουν να συνεχίσουν μαζί για μία ή δύο σεζόν ακόμα.

Ο Εμβιλά κλείνει τα 33 του χρόνια το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος. Συνεπώς, όλα δείχνουν ότι το προσεχές διάστημα οι Πειραιώτες θα τον καλέσουν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Ήδη άλλωστε φέρεται να έχει σταλεί το σχετικό «μήνυμα» στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming: Συλλυπητήρια και από τον Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακος – Λεβαδειακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News