Αρης - Ατρομητος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/2)

aris-atromitos-live-streaming

Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League, καθώς πρόκειται για «τελικό» που οδηγεί στην εξάδα!

Αρης – Ατρομητος Live Streaming | Aris Live Streaming:

Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League, καθώς πρόκειται για «τελικό» που οδηγεί στην εξάδα!

Οι Θεσσαλονικείς (34 βαθμοί) θέλουν να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα και τα Playoffs, με την ομάδα του Περιστερίου (28 βαθμοί) να παίζει το τελευταίο της χαρτί, ώστε να προλάβει το «τρένο».

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχει αρχίσει, με Άρη και Ατρόμητο να διεκδικούν θέση στην εξάδα.

Την προηγούμενη αγωνιστική αμφότεροι επέστρεψαν στις επιτυχίες. Ο Άρης πέρασε εντυπωσιακά από το Ηράκλειο με το 0-3 επί του ΟΦΗ, χάρη στα γκολ των Ρουπ (10’), Νταρίντα (30′) και Ιτούρμπε (90′) ενώ ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι με σκόρερ τον Ροτάριου (33’). Super League Ελλάδας Live Streaming

Η προϊστορία

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεών τους, σε 33 αγώνες, ο Άρης έχει 14 νίκες, 7 μετρά ο Ατρόμητος, ενώ 12 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης έχει 9 νίκες, 4 έχει ο Ατρόμητος και 3 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν οι «κίτρινοι» επικράτησαν με το ίδιο σκορ (3-0), ενώ ο Ατρόμητος είχε νικήσει (1-2) το 2020 στο πιο πρόσφατο «διπλό» του.

Αρης – Ατρομητος Live Streaming: Με όπλο το Βικελίδης

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή στοχεύει να υπερασπιστεί τη θέση της στην κατάταξη. Από την άλλη, το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να βρεθεί στα Playoffs και να αποφύγει τη διαδικασία των Playout.

Η διαφορά των 6 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες δίνει το βαθμολογικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Απομένουν 3 αγωνιστικές για το φινάλε, όμως η αθηναϊκή ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα, θέλοντας να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι το μεγάλο όπλο του Άρη. Μετράει 7-2-2 στο «σπίτι» του, με τον Ατρόμητο να έχει αντίστοιχα 2-2-7 εκτός έδρας, με τελευταίο «τρίποντο» το 1-0 με τον ΟΦΗ (22/12). Aris Live Streaming

Πάρντιου: «Ο Άρης θα πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ο Άλαν Πάρντιου αποχαιρετά κι επίσημα τους «κιτρινόμαυρους» κι εύχεται η ομάδα να κυνηγήσει την τέταρτη θέση και να πάρει τον ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με γραπτή του δήλωση θέλησε να πει το δικό του αντίο στους «κιτρινόμαυρους» και στη Θεσσαλονίκη ευχόμενος η ομάδα να συνεχίσει στις νίκες, ενώ ξεχώρισε για την απόδοσή του, τον Χουλιάν Κουέστα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άρη. Επίσης την πόλη της Θεσσαλονίκης για τη γενναιοδωρία με την οποία με υποδέχθηκε, αλλά και τον χρόνο που πέρασα εδώ. Η ομορφιά είναι οι άνθρωποί της. Δεν είναι περίεργο, που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες. Οι παίκτες και το επιτελείο προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη στρατηγική μου. Δούλεψαν ακούραστα και σκληρά, για να επιτύχουν συνέπεια στην απόδοση. Θέλω να σταθώ στον Χουλιάν, τον αρχηγό, που ηγείται της ομάδας, με τόση ευφυΐα και πίστη στον Άρη. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα πολλές νίκες. Η πλειοψηφία των επιθετικών και των νέων παικτών έχουν αναρρώσει από τραυματισμούς και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Κυνηγήστε την τέταρτη θέση».

Κόουλμαν: «Μας άγχωσαν οι χαμένες ευκαιρίες»

Ο Κρις Κόλμαν τόνισε πως ήταν σημαντική η νίκη του Ατρομήτου επί του Λεβαδειακού και η καλή απόδοση της ομάδας του και θεωρεί πως, με τις ευκαιρίες που έχασαν, το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.

Αναλυτικά: «Ενα τρίποντο με καλό πρώτο ημίχρονο. Όταν έμεινε με δέκα ο Λεβαδειακός, ήταν δύσκολο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και αγχωθήκαμε στα τελευταία δέκα λεπτά, πάντως νικήσαμε δίκαια».

Αρης – Ατρομητος Live Streaming: Πρόστιμο στον Πάλμα

Ο επιθετικός από την Ονδούρα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Αιτία στάθηκε η συμπεριφορά του Λουίς Πάλμα, στο  παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα κατά την αλλαγή του στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης (τη θέση του πήρε ο Ιτούρμπε).

Ο επιθετικός από την Ονδούρα φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Έκατσε στον πάγκο του Άρη και η στάση του αυτή δεν άρεσε στο επιτελείο της ομάδας. Για τη συμπεριφορά του, ενημερώθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης που βρίσκεται στην Αμερική και αποφάσισε να επιβληθεί πρόστιμο στον παίκτη.

Αυτό είναι και ένα μήνυμα του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων» ότι σε θέματα πειθαρχίας παραμένει αμείλικτος.

Πρόβλημα οι κίτρινες κάρτες στον Άρη

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στον Άρη ο Τόλης Τερζής έχει έναν επιπλέον πονοκέφαλο που αφορά τις κίτρινες κάρτες.

Όπως είναι γνωστό, οι κάρτες μηδενίζονται στα πλέι οφ, όμως αν κάποιος ποδοσφαιριστής συμπληρώσει τέσσερις ή επτά στην τελευταία αγωνιστική, τότε η ποινή μεταφέρεται στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης.

Στο «κίτρινο» στρατόπεδο, συγκεκριμένα, ο Ιτούρμπε και ο Ντουκουρέ έχουν από τρεις και οι Ετέμπο, Νταμπό από πέντε.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ο Φαμπιάνο θα μείνει εκτός για δεύτερο σερί παιχνίδι, εκτίοντας την ποινή του. Στα χαφ θα παραμείνουν Ετέμπο, Νταρίντα και Ρουπ, ενώ ο Ιτούρμπε αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού έναντι του Πάλμα.

Αρης – Ατρομητος Live Streaming: Εμπόδιο για τον Άρη η Στεάουα

Έκλεισε η μία… πληγή, μία άλλη άνοιξε για την ΠΑΕ Άρης. Ένα χαρμόσυνο κι ένα δυσάρεστο νέο, σε οικονομικό επίπεδο, έμαθαν την Τετάρτη (22/2) οι Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, αρχικά τους γνωστοποιήθηκε από το CAS πως δεν τίθεται θέμα αναψηλάφισης της υπόθεσης του Ρονάλντο Γκιάρο. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Άρη (αγωνίστηκε την περίοδο 2007-2011) αξίωνε το ποσό των 300.000 ευρώ. Ωστόσο, το Ανώτατο Διαιτητικό Ποδοσφαιρικό Δικαστήριο, όπου προσέφυγαν, δικαίωσε τους «κίτρινους». Να σημειωθεί ότι ο Γκιάρο θέλησε να εξεταστεί εκ νέου η υπόθεσή του, όμως η απόφαση του CAS ήταν τελεσίδικη.

Από την άλλη, όμως, την ίδια μέρα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ένα χαρτί από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Μέσω αυτού η ρουμανική ομάδα ζητά περίπου 150.000 ευρώ για τον Χουάν Κάρλος Τόχα. Ο Κολομβιανός μέσος έπαιξε στους Θεσσαλονικείς από το 2010 έως το 2012, με την τότε διοίκηση των «κιτρίνων» να έχει καταβάλει τότε το πρώτο μισό. Εξού και η διοίκηση της Στεάουα αξιώνει τώρα το υπόλοιπο μισό.

Αρης – Ατρομητος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News