ΠΑΣ Γιαννινα - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/2)

ΠΑΣ Γιαννινα - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» (19:00), σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming: Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» (19:00), σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ (47 βαθμοί) έχει επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ (22 βαθμοί).

Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι εντελώς διαφορετικοί. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου και να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι Ηπειρώτες να βελτιώσουν τη θέση τους ενόψει των Playout.

Το ζητούμενο για τον «δικέφαλο» είναι να κεφαλαιοποιήσει το «τρίποντο» στο ντέρμπι, που του επέτρεψε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να ξεπεράσει ένα δυσκολοκατάβλητο εμπόδιο.Super League Ελλάδας Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Λουτσέσκου: «Μου κάνουν προσωπική επίθεση!»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην πατρίδα του για την «κλοπή» του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και αναφέρθηκε στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται.

«Από την Αθήνα μου κάνουν προσωπικές επιθέσεις και αυτό επιβεβαιώνει ότι αυτά που λέω είναι σωστά. Εγώ μιλάω με γεγονότα, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018 και το Κύπελλο το 2022. Στον τελικό έγιναν διαιτητικά λάθη και αυτά υποστηρίχθηκαν από το VAR. Έτσι χάσαμε το Κύπελλο. Πάντα υπήρχε αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που έγινε στην Τρίπολη στο φινάλε του αγώνα ήταν αδιανόητο. Στο δεύτερο γκολ τους υπάρχει οφσάιντ τριών μέτρων, μια φάση εύκολη για να ερμηνευτεί από όλους τους διαιτητές. Όμως δεν ήθελαν καν να το δουν στο VAR. Στην τηλεοπτική μετάδοση δεν έπαιξε ούτε μια επανάληψη της φάσης, κάτι που αποδεικνύει πως τα όσα λέω είναι αλήθεια».

 

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζορίζει τους μεγάλους ο ΠΑΣ

Η ομάδα του Θανάση Στάικου έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι για τους διεκδικητές τίτλου στην έδρα της. Νίκη επί της ΑΕΚ (2-1), ισοπαλία με τον Ολυμπιακό παρότι έχανε 2-0 (2-2) και ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-1) με πέναλτι των «πράσινων» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι γίνεται κατανοητό το επίπεδο δυσκολίας της εξόδου του ΠΑΟΚ. Έχει 5 νίκες σε 11 αγώνες εκτός Τούμπας και «πληγώθηκε» στην τελευταία του έξοδο, με το 2-2 στην Τρίπολη, δεχόμενος δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο, στα 10 τελευταία παιχνίδια απέναντι στους Γιαννιώτες έχει μόλις μία ήττα, στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος στην Τούμπα (0-1). Από τότε μετράει 9 νίκες και στις δύο έδρες και πέντε σερί «διπλά»! Τελευταία νίκη του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» ήταν στις 30/8/2015 (3-1).

Ο ΠΑΣ ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 6 αγωνιστικές, όπου μετρά μία ήττα και 5 σερί ισοπαλίες, με τελευταία στην Τρίπολη (1-1). Η τελευταία επιτυχία ήταν το 1-3 στη Λιβαδειά (7/1).

Στην έδρα του μετράει 3-5-3, με τελευταία εντός έδρας νίκη να είναι κόντρα στην ΑΕΚ (3/1), ενώ το μεγάλο του πρόβλημα είναι στην άμυνα. ΠΑΟΚ Live Streaming

Τα στατιστικά και η παράδοση

Με 37 γκολ παθητικό ο ΠΑΣ έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Super League. Δεν έχει δεχθεί τέρμα μόνο σε 2 περιπτώσεις (0-0 με ΟΦΗ, Ιωνικό). Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει την 3η καλύτερη επίθεση (36 γκολ). Έχει σκοράρει σε 19 εκ των 23 αγώνων του.

Όσον αφορά την συνολική προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, σε 53 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει τη μερίδα του λέοντος με 30 νίκες, 12 νίκες έχει ο ΠΑΣ και 11 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Σε 26 αγώνες στα Γιάννινα, οι νίκες του «δικεφάλου» είναι 11, με 8 νίκες του ΠΑΣ και 7 ισοπαλίες.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Χωρίς κόσμο στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωσή τους οι Γιαννιώτες γνωστοποίησαν πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τον μεταξύ τους αγώνα στους «Ζωσιμάδες».

Δίχως την παρουσία του κόσμου του στην εκτός έδρας αναμέτρησης στα Γιάννινα θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστική της Super League.

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΠΑΣ δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς. Ρόλο έπαιξαν και τα όσα είχαν εξελιχθεί και στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε με ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”, το Σάββατο  (25/02, 19:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια στα γραφεία στο ΠΕΑΚΙ και στο γήπεδο θα παραμείνουν κλειστά».

Πωλείται ο Κούτσιας, ζεστό χρήμα στα ταμεία του ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Chicago Fire για την παραχώρηση του Γιώργου Κούτσια – Στα 2.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους και ποσοστό κλείνει η συμφωνία!

Εξ αρχής οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν γνώση του ενδιαφέροντος από την πλευρά της Chicago Fire. Ωστόσο, δεν υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια τους. Όταν -λοιπόν- μπήκαν στα νούμερα και εφόσον συζητήθηκε το θέμα στο εσωτερικό της ομάδας προκειμένου να ληφθεί συνολικά η απόφαση, προχώρησε και η υπόθεση.

Στην παρούσα φάση, το θέμα της παραχώρησης του Κούτσια στην ομάδα του MLS βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φαίνεται πως η συμφωνία θα κλείσει κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Μένει να ξεκαθαρίσει το ποσοστό που κρατά ο Δικέφαλος από την μεταπώλησή του…

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ρόλο έπαιξε και το πρότζεκτ του Στέφανου Τζίμα. Κυρίως ως προς τη διαχείριση του χρόνου και για τους δύο. Έτσι, μετά τις συζητήσεις με τον Κούτσια, αποφασίστηκε πως θα ήταν προτιμότερο για όλες τις πλευρές να προχωρήσουν τις επαφές με την Chicago Fire.

Προς δανεισμό ο Κουαλιάτα

Μερικούς μήνες μετά την απόκτησή του από την Μοντεβιδέο Γουόντερερς, ο Νίκο Κουαλιάτα ετοιμάζει βαλίτσες για τη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, η Κουιαμπά έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δανεισμό του και οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι αρκετά προχωρημένες. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε χρόνο συμμετοχής και δυσκολεύτηκε αρκετά να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί σοβαρά η συγκεκριμένη προοπτική.

Για την ώρα, απομένουν μόνο λεπτομέρειες. Όλα δείχνουν πως η συμφωνία των δύο ομάδων θα κλείσει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε αυτή να μπει και οψιόν αγοράς, που θα μπορεί να ενεργοποιήσει η ομάδα της Ουρουγουάης.

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News