ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/2)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

Το ντέρμπι «δικεφάλων», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | PAOK – AEK Live Streaming: Το ντέρμπι «δικεφάλων», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα, το βράδυ της Κυριακής (20.30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι τεράστια σε ότι έχει να κάνει με τη μάχη του τίτλου. Η «Ένωση» με νίκη συνεχίζει απτόητη την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέτοντας εκτός μάχης έναν εκ των βασικών διεκδικητών. Από την πλευρά του, ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει τους τρεις βαθμούς για να μπει δυναμικά στην κούρσα της κορυφής.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την ισοπαλία-σοκ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (2-2). Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη. Παράλληλα, ανέβηκαν οι τόνοι ύστερα από τη φάση της ισοφάρισης των Αρκάδων με τις διαμαρτυρίες για οφσάιντ από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι τεράστιες.Super League Ελλάδας Live Streaming

Στόχος του Λουτσέσκου το αήττητο σερί

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στόχο τη διατήρηση του αήττητου. Η τελευταία αποτυχία της ομάδας του ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0) για τη Super League. Έτσι, αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές ματς, θα συμπληρώσει έναν γύρο αήττητος επιβεβαιώνοντας εμπράκτως τη βελτιωμένη του εικόνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός είδε την προετοιμασία να κυλάει χωρίς απρόοπτα. Στα θετικά η επιστροφή του Κοτάρσκι, που έλειψε από το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Παράλληλα, αντίστροφα μετρούν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης, που θα δώσουν έξτρα λύσεις στον προπονητή τους. Από εκεί και πέρα σταθερά δεν υπολογίζονται οι Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα και Κούρτιτς που συνεχίζουν να ακολουθούν ειδικά προγράμματα.ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Σταθερά φορμαρισμένη η ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ τα πράγματα κύλησαν με μεγαλύτερη ηρεμία μέσα στην εβδομάδα. Η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό με σκορ 3-0 την περασμένη Δευτέρα διατήρησε την ψυχολογία της ομάδας σε υψηλά επίπεδα. Η «Ένωση» συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες στη Super League, ενώ συνέχισε με το απόλυτο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετρώντας 13 επικρατήσεις σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Ματίας Αλμέιδα στο φινάλε της προετοιμασίας είδε τα προβλήματά του να λύνονται. Η ανησυχία με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, που ταλαιπωρήθηκε με ίωση, κατέληξε σε ανακούφιση, αφού ο Πολωνός θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τη θέση του Αργεντινού θα πάρει ο Τσούμπερ στο αρχικό σχήμα. Τέλος, σταθερά εκτός παραμένουν οι Φερνάντες και Μοχαμάντι, που θα ενσωματωθούν πλήρως το επόμενο διάστημα. AEK Live Streaming

Ρέφερι από τη Νορβηγία στην Τούμπα

Ο 34χρονος Νορβηγός Έσπεν Έσκας, από την πρώτη κατηγορία της UEFA και χωρίς προηγούμενη… ελληνική εμπειρία, ορίστηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Εκλεκτός της ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ο Έσπεν Έσκας.

Ο 34χρονος Νορβηγός ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, ωστόσο κατά την ευρωπαϊκή ομοσπονδία θεωρείται από τους εξελίξιμους ρέφερι, εξ ου και σφυρίζει ματς ομίλων εδώ και μία τριετία, ενώ φέτος ορίστηκε για πρώτη φορά και στους ομίλους του Champions League.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας ο Έσκας, ο οποίος προέρχεται από αγωνιστική απραξία τριών μηνών, μιας και το νορβηγικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Ένγκαν, Ίσαακ Μασέβκιν, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Δανός Μίκελ Ρέντερ με τον Παπαδάκη.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Χαρούμενος στην Ελλάδα ο Πινέδα

Ο Μεξικανός χαφ που εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Ένωσης και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου του Ματίας Αλμείδα, μίλησε στο μεξικανικό Mediotempo και στάθηκε στην απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πήρα την καλύτερη απόφαση της καριέρας μου. Ξεκίνησα με έξι δύσκολους μήνες. Αλλά η μεταγραφή στην ΑΕΚ με έκανε πιο δυνατό πνευματικά και με βοήθησε να διατηρήσω το όνειρό μου. Τώρα η σελίδα έχει γυρίσει και όλα είναι διαφορετικά. Παίζω και έχω έναν προπονητή που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Και έτσι να μπορέσω να ξεπεράσω τα προβλήματα.

Εξαρτάται από σένα να διατηρήσεις τα όνειρά σου και εγώ το έκανα. Δεν με πήρε από κάτω ό,τι συνέβαινε. Το πήρα ως ένα παράδειγμα, πως υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω και σύντομα ανταμείβεσαι. Τώρα πρέπει να το απολαύσω, να μείνω σε ένα υψηλό επίπεδο και να μην επιστρέψω σε αυτό που βίωσα τους πρώτους έξι μήνες».

Για το μέλλον του, αφού είναι δανεικός από τη Θέλτα στην ΑΕΚ: «Το έχω απολαύσει από την πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα. Γιατί ζεις έναν διαφορετικό τύπο ποδοσφαίρου και αντιμετωπίζεις καλές ομάδες. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να το απολαμβάνω και να πραγματοποιώ καλές εμφανίσεις. Γιατί αύριο δεν ξέρεις που θα βρίσκεσαι».

Την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων στις εξέδρες λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει. Το πάθος είναι έντονο για τις ομάδες και το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος υποστηρίζει την ομάδα του κάθε στιγμή. Υπάρχουν βεγγαλικά, καπνογόνα, τα ματς μετά τα γκολ παίρνουν χρόνο για να ξεκινήσουν πάλι με όλο αυτόν τον καπνό και όλο αυτό σου δίνει κίνητρο».

Σβαμπ: «Ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά για τον κόσμο του – Ήρθα για τίτλους»

Το παρασκήνιο της μετακόμισής του στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Στέφαν Σβαμπ, μιλώντας στο Kicker. Ο Αυστριακός αποθέωσε τους φίλους του Δικεφάλου και ξεκαθάρισε πω «ήρθα για τίτλους». Διαβάστε τα όσα είπε.

Μιλώντας για την κούρσα του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Μας κόστισαν κάποιες ισοπαλίες, αυτήν τη στιγμή είμαστε επτά βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με αρκετά χαμηλές προσδοκίες. Η ομάδα έχει ανανεωθεί πάρα πολύ, αλλά έχει εξαιρετική ποιότητα. Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θέλουμε να φτάσουμε ξανά στον τελικό. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε ακόμα πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πολύ φέτος, είναι πιο επιθετική, ο νέος προπονητής της και οι παίκτες έχουν πολύ καλή απόδοση και έχουν ένα επιπλέον μεγάλο όπλο: το νέο τους γήπεδο όπου έχουν κερδίσει και τα 13 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Μόνο την ΑΕΚ δεν έχουμε κερδίσει από τους θεωρητικά μεγάλους την τρέχουσα σεζόν. Όμως μπροστά στους φιλάθλους μας, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ψαλιδίσουμε τη διαφορά».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News