ΑΕΚ - Λεβαδειακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/2)

ΑΕΚ - Λεβαδειακος Live Streaming

ΑΕΚ – Λεβαδειακος Live Streaming | AEK – Levadiakos Live Streaming: Η ΑΕΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για τη Super League. Η «Ένωση» υποδέχεται το απόγευμα της Δευτέρας τον Λεβαδειακό για την 22η αγωνιστική της λίγκας (18:30, 13/02).

Το κλίμα στην «Ένωση» είναι πανηγυρικό. Αιτία η εμφατική νίκη με σκορ 3-0 την προηγούμενη Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Ο Ματίας Αλμέιδα σαφώς και θέλει να κρατήσει την ομάδα του απόλυτα προσηλωμένη στους στόχους της.




Βεβαίως, δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης. Το σίγουρο είναι το νέο γήπεδο σε ακόμη ένα παιχνίδι αναμένεται να είναι κατάμεστο και να ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι» τρέχει σερί 12 νικών με συντελεστή τερμάτων 32-2!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αργεντινός τεχνικός μετά το απροσδόκητα ολικό λίφτινγκ στο βασικό σχήμα, που απέδωσε καρπούς κόντρα στον Ολυμπιακό, αναμένεται να επαναφέρει την «ενδεκάδα του πρωταθλήματος». Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Αθανασιάδης με αμυντικό δίδυμο τους Βίντα και Μουκουντί.

Δεξί μπακ θα είναι ο Λάζαρος Ρότα, ενώ ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με τη συμμετοχή του Χατζισαφί που χρειάζεται ανάσες. Στον άξονα θα επιστρέψει ο Γιόνσον με τον Πινέδα, στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Άμραμπατ, με τους Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ να διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο. Στην επίθεση ο Αραούχο μοιάζει σίγουρος, ενώ οι Γκαρσία και Φαν Φέερτ διεκδικούν τη θέση στην κορυφή.Super League Ελλάδας Live Streaming

Ψάχνει από κάπου να πιαστεί ο Λεβαδειακός

Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός βλέπει την κατάσταση να δυσκολεύει με φόντο τη μάχη της παραμονής. Η ομάδα συνεχίζει σταθερά να παίζει με τη… φωτιά και βρίσκεται στην προτελευταία θέση έχοντας μόλις 13 βαθμούς. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα το νέο έτος (0-2-4), ενώ εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη «διπλό» στη σεζόν.

Ερωτηματικό αποτελεί η εικόνα για το σύνολο του Βέλιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ούτως ή άλλως πηγαίνει ως αουτσάιντερ. Στο προηγούμενο παιχνίδι της ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 στην έδρα της από τον Βόλο και η εβδομάδα κύλησε με την ψυχολογία… στα πατώματα.

«Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη. Είμαστε μέσα στο γκρουπ των ομάδων που παλεύει για την παραμονή στη κατηγορία. Σήμερα χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος», ήταν τα λόγια του Γιάσμινκο Βέλιτς μετά το τελευταίο ματς.

ΑΕΚ – Λεβαδειακος Live Streaming: Απόλυτα ικανοποιημένος ο Αλμέιδα

Για το πώς αισθάνεται μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού μίλησε παραμονές του ματς με τον Λεβαδειακό ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

Τι κρατά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Μου μένουν πολλά όμορφα πράγματα. Πρώτα από όλα, η λειτουργία της ομάδας. Στη συνέχεια η ενέργεια που μας έδωσε ο κόσμος μας. Και, προφανώς, η νίκη. Γνωρίζοντας πάντα, ότι απομένουν άλλα ενενήντα λεπτά».

Αν αισθάνεται περήφανος για τη δουλειά του. Με δεδομένο ότι οι οκτώ από τους έντεκα που βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι, ήταν μέλη και της περσινής ομάδας, που δεν εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Εγώ αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι ότι είχαν περάσει δεκαέξι παιχνίδια, στα οποία δεν είχε κερδίσει τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Κι έπειτα, γεμίζω με ευτυχία όταν οι παίκτες κερδίζουν, παίζοντας καλά».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του δεν θα εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα. Εγώ πάντα μιλώ για μια μέση γραμμή, γνωρίζοντας ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οπότε, το προηγούμενο παιχνίδι έχει τελειώσει για εμάς. Και πλέον, έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε το επόμενο παιχνίδι, με βάση τις πληροφορίες που έχουμε και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου».

Για τον Λεβαδειακό: «Τον παρακολουθώ, έχω δει ότι έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Έχει ένα σύστημα παιχνιδιού που μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς, η αλήθεια είναι ότι, σεβόμαστε πάντα όλους τους αντιπάλους. Και όπως σε όλα τα παιχνίδια, παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα. Οι ποδοσφαιριστές μας το γνωρίζουν και με αυτό το δεδομένο. Μπορούμε να πούμε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια». AEK Live Streaming

Πρόωρη ανανέωση για Άμραμπατ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ έφτασε μία ανάσα από την αποχώρησή του από την ΑΕΚ πριν λίγες μέρες, το deal με την Αλ Νασρ χάλασε και η Ένωση του έχει ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης.

ΑΕΚ και Αλ Νασρ είχαν δώσει τα χέρια έναντι ενός ποσού έφτανε το 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μαροκινού εξτρέμ στα τέλη Γενάρη. Ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το deal με την ομάδα όπου αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν να λύσει ένα άλλο συμβόλαιο o αραβικός σύλλογος.

Αυτό δεν συνέβη κι έτσι η μεταγραφή του Άμραμπατ χάλασε. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από το παιχνίδι με τον Άρη. Μάλιστα ο Αλμέιδα, ενήμερος για τις εξελίξεις, είχε ρωτήσει τον 35χρονο άσο αν θα ήθελε να παίξει σε εκείνον τον αγώνα. Με τον ίδιο να αναφέρει πως επιθυμία του ήταν να δώσει ένα “αποχαιρετιστήριο” ματς μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ.

Το θέμα πάντως παραμένει ανοιχτό για το καλοκαίρι, αλλά ο Άμραμπατ ξέρει επίσης ότι η Ένωση τον θέλει και για τη νέα σεζόν. Η πρότασή της βρίσκεται στο… τραπέζι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Του το έχουν ήδη μεταφέρει από την ομάδα, φέρεται μάλιστα να αποτελεί και δική του επιθυμία η παραμονή, ωστόσο η σύζυγός του τον περιμένει πίσω στην Ολλανδία κι αυτό παραμένει το μεγάλο εμπόδιο.

ΑΕΚ – Λεβαδειακος Live Streaming: Τι είπε ο Γαλανόπουλος

Τι κρατά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού: Κρατάμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Ένα ιστορικό παιχνίδι. Κι επίσης, τη διάθεση και τη δίψα όλου του ρόστερ. Το δείξαμε και απέναντι στον Ολυμπιακό, ότι ανεξάρτητα από το αν είσαι βασικός ή αναπληρωματικός. Όλοι παίζουν με την ίδια διάθεση και θέληση.

Για το συναίσθημα του να αγωνίζεται ως αρχηγός, στο νέο γήπεδο, και μάλιστα σε ντέρμπι: Ήταν ένα ακόμη παιδικό όνειρο, που πραγματοποιήθηκε. Από εκεί και πέρα, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα φανταστεί και δεν το περίμενα να γίνει φέτος. Όπως είχαμε πει και την προηγούμενη φορά, η φετινή είναι μια προσαρμοστική χρονιά για εμένα. Παρ΄ όλα αυτά, ο προπονητής μας εμπιστεύτηκε όλα τα παιδιά. Συνέχισε με την ενδεκάδα του Κυπέλλου, όπως την είχαμε από την αρχή, και αυτό μας βγήκε σε καλό.

Αν υπάρχει κίνδυνος χαλάρωσης: Έχουμε αποδείξει ότι φέτος, ειδικά στην OPAP Arena, δεν αφήνουμε περιθώριο σε κανέναν αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, μπορεί να υπάρχει μια «παγίδα», αλλά η ΑΕΚ είναι πολύ σοβαρή φέτος σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν ελάχιστες οι φορές που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Για τον Λεβαδειακό: Είναι μια καλή ομάδα. Έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Έχει κάποια «όπλα», που θα πρέπει να προσέξουμε. Εμείς, όμως, θα ακολουθήσουμε το παιχνίδι μας, όπως πάντα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς.

ΑΕΚ – Λεβαδειακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News