Αστέρας Τρ. - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/2)

Αστέρας Τρ. - ΠΑΟΚ Live Streaming

Αστέρας Τρ. – ΠΑΟΚ Live Streaming | Asteras – PAOK Live Streaming: Η μάχη του τίτλου στην Super League κορυφώνεται και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (18:00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής!




Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (0-0), έχει μπροστά της μια δύσκολη έξοδο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Φυσικά, στοχεύοντας στη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά τίτλου και κοντά σε ΑΕΚ-Παναθηναϊκό.




Για τον «δικέφαλο» του Βορρά (43 βαθμοί) η αποστολή στην Αρκαδία είναι καθοριστική, κόντρα στον σκληροτράχηλο Αστέρα (22 βαθμοί). Να σημειωθεί ότι το σύνολο του Άκη Μάντζιου έχει καταφέρει να σταματήσει στο «σπίτι» του, τους υπόλοιπους διεκδικητές, οπότε μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή για το φαβορί!




Πιο συγκεκριμένα, ΑΕΚ (1-1), Παναθηναϊκός (1-0) και Ολυμπιακός (0-0) απέτυχαν να φύγουν με το «τρίποντο» από την Τρίπολη. Εκεί όπου έχει «αποδράσει» αλώβητος μόνο ο Άρης (2-0) τη φετινή σεζόν! Η δύναμη της έδρας οδηγεί τους Αρκάδες, που είχαν αναγκάσει σε ισόπαλο 2-2 τον ΠΑΟΚ στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Τούμπα.

Μάλιστα, να θυμίσουμε ότι έχασε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο Αστέρας προέρχεται από το 0-0 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, σε έναν αγώνα αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα των «κυανοκίτρινων», οι οποίοι δύσκολα σκοράρουν, αλλά επίσης δύσκολα δέχονται γκολ.Super League Ελλάδας Live Streaming

Σταθερά αποτελεσματικός ο «δικέφαλος του βορρά»

Η αναβολή του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στη Λαμία εξαιτίας της κακοκαιρίας έδωσε επιπλέον ανάσες στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα παραταχθεί σε άλλο ένα παιχνίδι με απουσίες. Παρ’ όλα αυτά με τον ενθουσιασμό και το νέο αίμα που έχει βρει ρόλο και ρυθμό, θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί 15 αγώνων που τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό την διατηρεί σε σταθερή τροχιά διεκδίκησης και των δύο τίτλων.

Όσο για τον Αστέρα, ζητούμενο είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα κόντρα στους διεκδικητές του τίτλου. Στόχος βάσει πορείας, είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη. Ελπίδες για είσοδο στην εξάδα και τα playoffs υφίστανται μόνο μαθηματικά. Βέβαια, η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει καμία αναμέτρηση δίχως μάχη.

Εξάλλου, στην Αρκαδία έχει το πάνω χέρι απέναντι στον ΠΑΟΚ! Πιο συγκεκριμένα, σε 15 αγώνες στην Τρίπολη από το 2007 που προβιβάστηκε για πρώτη φορά ο Αστέρας στα «σαλόνια», μετρά 8 νίκες, έναντι 5 των «ασπρόμαυρων». Ενώ σε δύο περιπτώσεις δεν υπήρξε νικητής.

Αστέρας Τρ. – ΠΑΟΚ Live Streaming: Γεμάτο και πάλι το απουσιολόγιο

Παραμένει γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Oι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία.

Θεραπεία έκανε όμως κι ο Νίκολας Κουαλιάτα που ένιωσε ενοχλήσεις, αν και φαινόταν πως επανήλθε για λίγο σε φουλ ρυθμούς. Ανησυχία επικρατεί για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και έκανε θεραπεία. Όπως αντίστοιχα και για τον Τάισον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δούλεψε μόνος του, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει.ΠΑΟΚ Live Streaming

Δήλωση επιστροφής από τον Κούτσια

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, εξέφρασε ο Γιώργος Κούτσιας. Διαβάστε τα όσα ανέφερε.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε μιλήσει με κολακευτικά σχόλια για εσένα. Τι έχεις να του πεις: «Δεν την είχα ακούσει τη δήλωση. Αποφεύγω να διαβάζω, είχαμε έρθει σε κάποια επαφή με τον κ. Μπέο. Όταν συναντηθήκαμε στον Βόλο, μου είπε να δουλεύω πολύ, να πάρω τις ευκαιρίες κι αν τις αρπάξω, τότε θα παίζω. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Προσπαθώ καθημερινά. Σε κάποια ματς έβαλα γκολ, όμως μετράει η διάρκεια.

Πρέπει να είμαι ταπεινός. Και μόνο στο γήπεδο πρέπει να προσπαθώ. Σίγουρα έπρεπε να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον. Ήμουν σε μία ομάδα πολλά χρόνια, τώρα ήρθα στον Βόλο. Κάθε άνθρωπος πρέπει να προσαρμόζεται, θεωρώ ότι οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Ο προπονητής με βοήθησε πολύ στην αρχή, μου έλεγε τι να κάνω. Μου έδειχνε βίντεο».

Είσαι ικανοποιημένος από αυτό που δείχνεις στο γήπεδο: «Βασικά ήθελα έναν, με δύο μήνες για να γνωρίσω το νέο περιβάλλον. Πρώτη φορά έφευγα από τη Θεσσαλονίκη. Προσαρμόστηκα. Είμαι πολύ καλά στον Βόλο. Θέλουμε πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας, να είμαστε στα πλέι οφ. Το γκολ που πέτυχα, με βοηθά για να αισθάνομαι καλύτερα».

Από τον ΠΑΟΚ σε στηρίζουν, είχες επαφές με κάποιους συμπαίκτες σου, ή με εκπροσώπους της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι μίλησα με αρκετά από τα παιδιά, με τον Τσαούση, με τον Λύρατζη, με τον Κουλιεράκη. Στεναχωρέθηκα για τους τραυματισμούς που είχαν ορισμένοι παίκτες όπως ο Λύρατζης και τους εύχομαι γρήγορα να αναρρώσουν και να επιστρέψουν.

Ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, όταν έπαιξα αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ. Ένιωσα λίγο έντονα την καρδιά μου να χτυπάει. Στο τέλος, με χειροκρότησαν οι φίλαθλοι και αυτό ήταν κάτι πολύ όμορφο. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι.».

Αστέρας Τρ. – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Θα επιστρέψω»

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μιλήσατε όταν συναντηθήκατε στο τελευταίο παιχνίδι: «Μιλήσαμε όταν βρεθήκαμε από κοντά, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Με ρώτησε πως τα πάω στον Βόλο, του είπα ότι έχω προσαρμοστεί».

Για τον Κωνσταντέλια τι έχεις να πεις, έχει καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα: «Τον βλέπω τον Γιάννη, χαίρομαι γι’ αυτόν. Φαινόταν ότι θα κάνει πολλά πράγματα. Άλλαξε πολλά και γι’ αυτό έχει πάρει την φανέλα του βασικού. Δεν έχουμε μιλήσει πάρα πολύ, τα είπαμε στο τελευταίο παιχνίδι».

Ποια είναι τα όνειρά σου: «Εγώ από μικρός ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Το αγαπάω, έχω πολύ πάθος, μου αρέσει αυτό που κάνω. Μου αρέσει και θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να προσπαθήσω στην προετοιμασία για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

Ήμουν στην εθνική, το περασμένο καλοκαίρι, στην Αλγερία, μου έδωσαν κάποιες ημέρες, δύο ημέρες, για να ξεκουραστώ και μου ζήτησαν να πάω στην Ολλανδία για τον αγώνα. Σίγουρα όταν με πήρε ο κ.Χρήστος (Καρυπίδης), τον σέβομαι πάρα πολύ έχει κάνει πολλά, μου είπε ότι πρέπει να μαζέψω τα πράγματά μου και να πάω. Λίγο απόρησα, μήπως μου κάνουν πλάκα. Είπα ότι εννοείται πως θα έρθω, πήγα στην Γερμανία και ύστερα στην Ολλανδία. Αρχικά απόρησα…

Αστέρας Τρ. – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News